Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανεβάζει ρυθμό ο Μπεργκ

Ανεβάζει ρυθμό ο Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2014 14:36
Ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και έδειξε ότι μετρά σιγά σιγά αντίστροφα για την επάνοδο του.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο γυμνάζονταν μόνος του, ο Μάρκους Μπέργκ ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Ο Σουηδός επιθετικός πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος με το ζέσταμα και τις διατάσεις και συμμετείχε στη συνέχεια στις ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας αν και απέφυγε την οποιαδήποτε διεκδίκηση της.

Να σημειωθεί πως η επάνοδος του Μπεργκ σε πλήρεις ρυθμούς θα γίνει σταδιακά και με ασφάλεια και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο πλάνο του ιατρικού επιτελείου ώστε να μην παρθεί το ρίσκο μιας υποτροπής.

Πλην του Μπέργκ, ένα μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Κότσαρης, ενώ ο Μέντες έκανε θεραπεία και σήμερα το βράδυ αναμένεται να βγάλει μαγνητική. Ο Μπαϊράμι ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης και Μπερίσα απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας υπό πίεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.