Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Με το… δεξί η ΑΕΚ (video)

Football League: Με το… δεξί η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 20:04
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Football League η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο με γκολ του Αραβίδη (20'), ο οποίος αποβλήθηκε στο 88’ με δεύτερη κίτρινη.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην Football League, με την «Ένωση» να δυσκολεύτηκε από τον Παναιγιάλειο, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αίγιο με γκολ του Αραβίδη στο 20ο λεπτό.

Η «Ένωση» ξεκίνησε «μουδιασμένα», με τον Παναιγιάλειο να είχε καλή στιγμή στο 9ο λεπτό με τον Σκατσίλα, όμως η απάντηση ήρθε ένα λεπτό μετά, με τον Λαμπρόπουλο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.

Τελικώς η ομάδα του Τραιανού Δέλλα κατάφερε να προηγηθεί στο 21’, με τον Μπαρμπόσα να κάνει την σέντρα και τον Αραβίδη να «γράφει» από κοντά το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, καθώς η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανησυχήσει στη συνέχεια τους γηπεδούχους που έπαιζαν αρκετά δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε πιο καλά και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση, απειλώντας στο 51’ με σουτ του Σκατσίλα, ενώ στο 57’ ο Ανέστης απόκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ουρτάδο.

Η ΑΕΚ απάντησε στο 62’, με τον Μπαρμπόσα να βγάζει τετ-α-τετ τον Ντούνη αλλά αυτός δεν μπόρεσε να σκοράρει και να «κλειδώσει» τη νίκη, κάτι που πήγε να πληρώσει η ομάδα του Δέλλα.

Και αυτό διότι στο 88’ ο Αραβίδης είδε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ΑΕΚ με αριθμητικό μειονέκτημα και δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με κεφαλιά του Ιωάννου.
Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με την ΑΕΚ να ξεκινάει με το… δεξί την προσπάθεια για την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ.

«Δεν είδαμε ποδόσφαιρο, ξύλο παρακολουθήσαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, για τον οποίο ευθύνεται η γηπεδούχος ομάδα. Νικήσαμε και συνεχίζουμε», είπε ο Δέλλας μιλώντας στον OTE TV

Ήττα-σοκ για Ολυμπιακό Βόλου, με Περόνε ο Ηρακλής


Football League: Με το… δεξί η ΑΕΚ (video)
Στα άλλα παιχνίδια του Νότιου ομίλου, ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε με 2-0 την Καλλιθέα, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια Άλιμος – Πανηλειακός (1-1), Επισκοπή – Αχαρναϊκός (1-1) και Ερμιονίδα – Χανιά (0-0).

Στον Βόρειο όμιλο, ήττα-σοκ γνώρισε ο Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τη Ζάκυνθο, η οποία έφυγε με μεγάλο «διπλό» από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας χάρη στα γκολ των Αποστόλου (9’) και Τσοπέλα (14’).

Από την άλλη, νίκη για τον Ηρακλή ο οποίος κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τον Πιερικό με γκολ του Περόνε, ενώ 0-0 έληξαν τα παιχνίδια Εθνικός Σερρών – Αιγινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:


Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (82' Ρεπετσάς)

Κυριακή

Εθνικός Σερρών - Αιγινιακός 0-0
Πιερικός - Ηρακλής 0-1 (54' Περόνε)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος 0-0
Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος 0-2 (9' Αποστόλου, 14' Τσοπέλας)

Δευτέρα

ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς (18.00)

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή

Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας 1-0 (87' Κοτσώνης)

Κυριακή

Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 2-0 (37' Γουόρντεν, 43' Νάκας)
Άλιμος - Πανηλειακός 1-1 (4' Ιωάννου / 14' Τσίτας)
Επισκοπή - Αχαρναϊκός 1-1 (58' Δουμάνης / 50' Παπατόλιος)
Ερμιονίδα - Χανιά 0-0
Παναιγιάλειος - ΑΕΚ 0-1 (20’ Αραβίδης)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις