Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρέλης: «Κοιτάμε μπροστά»

Καρέλης: «Κοιτάμε μπροστά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 01:39
Σύνθημα για νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας έδωσε ο Νίκος Καρέλης μετά την ισοπαλία της Ελλάδας με 1-1 κόντρα στην Φινλανδία που φέρνει τη «γαλανόλευκη» στην προτελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό.

Παρά το εξαιρετικό γκολ του Καρέλη στο ντεμπούτο του στην Εθνική, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήρθε ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Φιλανδία και δεν κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει την νίκη, ωστόσο θα πρέπει πλέον να κοιτάξει μπροστά και να κερδίσει την πρωτοπόρο Β. Ιρλανδία την Τρίτη:

«Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη και τους τρεις πόντους αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε την ισοφάριση και μετά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Κοιτάμε μπροστά και πάμε για το δεύτερο παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία τώρα ώστε να πάρουμε την νίκη.

Έχουμε αποδείξει σαν Έλληνες ότι μπορούμε τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας αρχής γενομένης από το ματς της Τρίτης όπου θέλουμε την νίκη
» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Καρέλης, ο οποίος έγινε ο 32ος στην ιστορία της «γαλανόλευκης» που συνδυάζει το ντεμπούτο του με γκολ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.