Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Απέρριψα δύο προτάσεις της Παρί»

Μουρίνιο: «Απέρριψα δύο προτάσεις της Παρί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 16:44
Στην αποκάλυψη πως απέρριψε δύο προτάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν στο παρελθόν προχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε μάλιστα πως όλη η Πορτογαλία περιμένει να αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας. «Έχω τουλάχιστον 15 χρόνια καριέρας ακόμα» πρόσθεσε.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη του στο «Telefoot», με τον τεχνικό της Τσέλσι να δηλώνει πως απάντησε δύο φορές αρνητικά σε προτάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, προσθέτοντας μάλιστα πως ήταν η πρώτη επιλογή των «πρωτευουσιάνων» πριν τον Κάρλο Αντσελότι:

«Έχω απορρίψει δύο φορές πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήμουν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο πριν τον Κάρλο Αντσελότι. Η Παρί είναι σε καλά χέρια, ο Μπλαν είναι καλός προπονητής και μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν φανταστικός ένας τελικός Τσέλσι-Παρι».

Για το αν σκέφτεται να αναλάβει στο μέλλον την Παρί: «Είμαι σε έναν σύλλογο που θέλω να είμαι, όμως μπορεί μια μέρα ο κ. Αμπράμοβιτς να μου πει: «Ζοζέ τελείωσε». Το να είσαι πρωταθλητής στην Γαλλία με τη Παρί δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό. Το να είσαι όμως πρωταθλητής στην Πρέμιερ είναι φανταστικό για οποιαδήποτε ομάδα γιατί είναι κάτι δύσκολο».

Για τον Ρονάλντο: «Είναι σαν τον Ζιντάν για τους Γάλλους. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν και αυτόν. Είναι φανταστικός παίκτης, μια μηχανή του γκολ. Δεν χρειάζεται να λέω πράγματα που τα ξέρει όλος ο κόσμος»

Για το μέλλον του: «Είμαι ακόμη στη μέση της καριέρας μου. Θα είμαι προπονητής για άλλα 15 χρόνια».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο μέλλον στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας: «Όλη η χώρα το περιμένει…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.