Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Ήττα για Γερμανία, εφτάρα η Ιρλανδία

Προκριματικά Euro: Ήττα για Γερμανία, εφτάρα η Ιρλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 00:32
Την πρώτη της ήττα στον όμιλο γνώρισε η Γερμανία, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Πολωνίας, που βρίσκεται στην κορυφή με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Ιρλανδία η οποία διέλυσε με 7-0 το Γιβραλτάρ.

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Πολωνίας η Γερμανία, καθώς η πρωταθλήτρια κόσμου ηττήθηκε με 2-0, γνωρίζοντας μάλιστα την πρώτη της ήττα σε προκριματικά Euro από τον Οκτώβριο του 2007 (τότε 0-3 από Τσεχία).

Οι Γερμανοί είχαν την κατοχή και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και πλήρωσαν την αστοχία τους στο 51’, με τον Μιλίκ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Τα «πάντσερ» είχαν ευκαιρείς και δοκάρι στο 81’ με τον Ποντόλσκι για την ισοφάριση, ωστόσο αντί αυτού δέχτηκαν δεύτερο τέρμα με τον Μιλα στο 89’ ο οποίος «σφράγισε» την πρώτη νίκη των Πολωνών κόντρα στη Γερμανία.

Έτσι, οι Πολωνοί έκαναν το 2x2 στον όμιλο και ισοβαθμούν στην κορυφή μαζί με την Ιρλανδία, η οποία διέλυσε με 7-0 τους ερασιτέχνες του Γιβραλτάρ.

Χατ-τρικ σε 18 λεπτά σημείωσε ο Ρόμπι Κιν (6’, 14’, 18’ πεν.), ενώ ΜακΚλιν (46’, 53’), Πέρες (51’ αυτ.) και Χούλαχαν (56’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα.

Στο 3ο παιχνίδι, η Σκοτία κέρδισε με 1-0 τη Γεωργία στη Γλασκόβη και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αφήνοντας παράλληλα την ομάδα του Κετσπάγια στην τελευταία θέση.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Πολωνία 6
2. Ιρλανδία 6
3. Γερμανία 3
4. Σκοτία 3
5. Γεωργία 0
6. Γιβραλτάρ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.