Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το ντέρμπι η Βραζιλία

Πήρε το ντέρμπι η Βραζιλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2014 17:06
Με τον Ντιέγκο Ταρντέλι να πετυχαίνει δύο γκολ (28’, 64’), η Βραζιλία κέρδισε με 2-0 την Αργεντινή σε φιλικό των δύο ομάδων στο Πεκίνο για τα 100 χρόνια από το πρώτο σούπερ κλάσικο. Έχασε πέναλτι στο 41’ ο Μέσι.

Φιλική νίκη με 2-0 επί της Αργεντινής πήρε στο Πεκίνο η Βραζιλία σε παιχνίδι που διεξήχθη για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Πρωταγωνιστής για τη «σελεσάο» ήταν ο Ντιέγκο Ταρντέλι ο οποίος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Ντούγκα, ανοίγοντας το σκορ στο 28’ από κοντά, μετά από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών της Αργεντινής, ενώ ο ίδιος «σφράγισε» τη νίκη στο 64ο λεπτό, σκοράροντας με κεφαλιά, μιας και ξεχάστηκε από την άμυνα της «αλμπισελέστε» ύστερα από κόρνερ.

Η Αργεντινή έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 41’, με τον Μέσι να αστοχεί από την άσπρη βούλα (το έπιασε ο Τζέφερσον), με τη Βραζιλία να ήταν ανώτερη στην επανάληψη, καθώς είχε ευκαιρίες πριν και μετά το δεύτερο γκολ για να σκοράρει.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Κακά στην Εθνική, με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει στο 82ο λεπτό στη θέση του Ταρντέλι, με τον Νειμάρ να του δίνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στις καθυστερήσεις όταν αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Ρομπίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.