Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζησόπουλος: «Ημέρα γιορτής»

Ζησόπουλος: «Ημέρα γιορτής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2014 02:51
Ως ημέρα γιορτής χαρακτήρισε τη σημερινή ο Γιώργος Ζησόπουλος μετά την ιστορική νίκη του Αστέρα κόντρα στην Παρτιζάν που φέρνει τους Αρκάδες στην κορυφή του ομίλου τους στο Γιουρόπα Λίγκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 2-0 τη Παρτιζάν στην έδρα του και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ευρωπαϊκό όμιλο, με τον Γιώργο Ζησόπουλο να κάνει λόγο για ημέρα γιορτής, ενώ τόνισε πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα:

«Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Η χημεία υπάρχει όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Έχει γίνει σπουδαία δουλειά απ' όλους, από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και αυτή βγαίνει στο γήπεδο, στην απόδοσή μας και στα αποτελέσματα και σιγά-σιγά, ο Αστέρας μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας άσος και πρόσθεσε:

«Είναι όλοι χαρούμενοι στην ομάδα, οι άνθρωποι του Αστέρα είναι τόσα χρόνια εδώ και έχουν παλέψει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, οι δικοί μας άνθρωποι θα είναι υπερήφανοι για μας, το ίδιο και ο κόσμος που ήρθε εδώ. Τους δώσαμε χαρά, είναι μια ημέρα γιορτής σήμερα και από αύριο θα γυρίσουμε ξανά στη δουλειά, γιατί αυτή η ομάδα μπορεί περισσότερα πράγματα και τα αξίζει».

Μάσα: «Ιστορική νίκη»

Ζησόπουλος: «Ημέρα γιορτής»
Από την πλευρά του ο Μάσα τόνισε: «Είναι μια ιστορική νίκη. Πολύ σημαντική για μας και για τον σύλλογο και όσους δουλεύουν σε αυτόν, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο για την πρόκριση. Ξέραμε ότι είναι ένα κρίσιμο ματς για τη φάση των ομίλων και όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Από την άλλη, ο Πάρα που πέτυχε το 2ο γκολ με δηλώσεις στη Nova είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ για τη ροή του αγώνα. Ξέραμε πως πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το αφιερώνω σε όσους δουλεύουν εδώ και σε αυτούς που μας στηρίζουν πάντα. Από τους ανθρώπους της ομάδας μέχρι και τις οικογένειές μας».

Δηλώσεις στη Nova έκανε και ο Ουσέρο ο οποίος δήλωσε: «Καταρχάς η ομάδα απόψε ήταν άψογη. Είχαμε έναν δύσκολο και μεγάλο αντίπαλο απέναντί μας, είχαμε στόχο το γκολ και τελικά το καταφέραμε. Γενικά θεωρώ πως τα καλύτερα παιχνίδια μας είναι τα εντός έδρας και πως βάσει της δυσκολίας που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε η αποψινή ήταν από τις καλύτερες των εμφανίσεών μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.