Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Έφυγε με το βαθμό από την Κομοτηνή η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Έφυγε με το βαθμό από την Κομοτηνή η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2014 19:17
Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΑΕΚ στην Κομοτηνή, με την «Ένωση» να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με την ισοπαλία που έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες για το 5ο όμιλο.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΚ καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 την Κομοτηνή για την πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Καλύτερη η «Ένωση» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης η οποία δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την ομάδα του Δέλλα να είχε ευκαιρίες με τους Πλατέλλα (23’) και Μάνταλο (27’) για να πάρει προβάδισμα.

Τίποτα το ιδιαίτερο στην επανάληψη, καθώς με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ιγκόρ στο φινάλε, δεν σημειώθηκαν μεγάλες φάσεις, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1. Ατρόμητος 3
2. ΑΕΚ 1
3. Πανθρακικός 1
4. Ηρακλής Ψαχνών 0

Τεσσάρες για Αστέρα και Βέροια


Κύπελλο Ελλάδας: Έφυγε με το βαθμό από την Κομοτηνή η ΑΕΚ (video)
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος κέρδισε με 4-1 τον Αιγινιακό, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Βέροια κόντρα στην Ερμιονίδα.

Νίκη και για Ξάνθη, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Σερρών.

Από την άλλη, Απόλλωνας Σμύρνης και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι 2-2, ενώ ισόπαλα 1-1 έληξαν τα παιχνίδια Ζάκυνθος – ΟΦΗ και Καλλονή- Τύρναβος




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.