Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ξέσπασε η Μπάγερν, πρώτη νίκη για Σάλκε (video)

Μπουντεσλίγκα: Ξέσπασε η Μπάγερν, πρώτη νίκη για Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2014 23:14
Άνετη νίκη με 4-0 επί της Πάντερμπορν πήρε η Μπάγερν και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Πρώτη νίκη για Σάλκε, 3-0 στην έδρα της Βέρντερ, ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση Χόφενχαιμ και Μάιντς.

Μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στο Αμβούργο, η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 4-0 της Πάντερμπορν, που μέχρι σήμερα βρίσκονταν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Δύο γκολ πέτυχε ο Γκέτσε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό ενώ σημείωσε και το 3ο τέρμα των Βαυαρών στο 78’ καθώς είχε προηγηθεί το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μίλερ στο 85ο λεπτό, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να μένει μόνη πρώτη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Τριάρα η Σάλκε, γλίτωσε το βαθμό στο φινάλε η Χόφενχαιμ


Μπουντεσλίγκα: Ξέσπασε η Μπάγερν, πρώτη νίκη για Σάλκε (video)
Μεγάλη νίκη για τη Σάλκε, η οποία κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης και πήρε με εμφατικό τρόπο το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «βασιλικοί μπλε» σημείωσαν και τα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος, με τον Μάγιερ να ανοίγει το σκορ στο 48’ ενώ στο 51’ ο Νοϊστέντερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Βέρντερ δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς και στο 85’ ο Μπαρνέτα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από την άλλη, η Χόφενχαιμ με γκολ του Βέστεργκαρντ στο 90+3’ ισοφάρισε σε 3-3 την Φράιμπουργκ και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Μάιντς, η οποία παρότι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην έδρα της Άιντραχτ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 στη Φρανκφούρτη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.