Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Άρσεναλ, στα πέναλτι η Λίβερπουλ (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Άρσεναλ, στα πέναλτι η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2014 00:53
Τον αποκλεισμό από τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ γνώρισε η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της κόντρα στη Σαουθάμπτον και αποχαιρέτησε το θεσμό σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ η οποία πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (14-13!) κόντρα στη μαχητική Μίντλεσμπρο η οποία ισοφάρισε στο φινάλε της παράτασης σε 2-2 (1-1 κ.δ) στο «Άνφιλντ».

Λιγκ Καπ τέλος για την Άρσεναλ η οποία παρότι προηγήθηκε κόντρα στη Σαουθάμπτον, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να προηγηθούν με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σάντσες στο 14’, ωστόσο η Σαουθάμπτον έφερε… τούμπα το ματς με πέναλτι του Τάντιτς (20’ πεν.) και γκολ του Κλάιν (40’).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησε να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στα πέναλτι η Λίβερπουλ, εκτός η Έβερτον


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Άρσεναλ, στα πέναλτι η Λίβερπουλ (video)
Αντίθετα την πρόκριση στον 4ο γύρο πήρε η Λίβερπουλ η οποία πήρε το εισιτήριο στα πέναλτι (14-13) κόντρα στην Μίντλεσμπρο στο «Άνφιλντ», με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 120+3’ σε 2-2 (1-1 κ.δ).

Οι «κόκκινοι» πήραν προβάδισμα στο 10’ με γκολ του 17χρονου Ρόσιτερ, όμως ο Ρίτς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 62’ για την Μίντλεσμπρο και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση (ο ίδιος είχε δοκάρι στο 82’).

Εκεί, η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή και ο Σούσο με σουτ «έγραψε» το 2-1 στο 109’, ωστόσο στο 120’ ο Μπάμφορντ (που ανήκει στην Τσέλσι) κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, οδηγώντας το ζευγάρι στα πέναλτι.

Εκεί χρειάστηκε να εκτελεστούν 30 πέναλτι (!) , με τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση με 14-13, καθώς ο Αδόμα αστόχησε για τους φιλοξενούμενους προς ανακούφιση των γήπεδούχων.

Τον αποκλεισμό γνώρισε και η Έβερτον, η οποία ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Σουόνσι, ενώ η Στόουκ νίκησε με ανατροπή (2-1) την Σάντερλαντ, με τον Μαυρία να μένει στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης:

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον 1-2
Σουόνσι - Έβερτον 3-0
Σάντερλαντ - Στόουκ 1-2
Κάρντιφ - Μπόρνμουθ 0-3
Ντέρμπι - Ρέντινγκ 2-0
Σριούσμπερι - Νόριτς 1-0
ΜΚ Ντονς - Μπράντφορντ 2-0
Λέιτον Όριεντ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1
Λίβερπουλ- Μίντλεσμπρο 2-2 (1-1 κ.δ) (14-13 στα πεναλτι)
Φούλαμ- Ντονκάστερ 2-1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.