11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χάποελ Μπερ Σεβά - Σλάβια Πράγας

22/10/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 857
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1284 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλάβια Πράγας - Χάποελ Μπερ Σεβά στις 3/12/2020

Προϊστορία

3/12/2020 Σλάβια ΠράγαςΧάποελ Μπερ Σεβά 3 - 0
22/10/2020 Χάποελ Μπερ ΣεβάΣλάβια Πράγας 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,016 7.7%
X
€ 4,337 4.8%
2
€ 79,622 87.5%
Over
€ 3,857 53.7%
Under
€ 3,323 46.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Jindrich Trpisovsky

11  Stanislav Tecl Masopust Lukas Αλλαγή 57'

33 Petar Musa

17 Lukas Provod

23  Petr Sevcik Lingr Ondrej Αλλαγή 75'

27  Ibrahim Traore Stanciu Nicolae Αλλαγή 46'

26  Tomas Malinsky Kuchta Jan Αλλαγή 57'

19  Oscar Dorley Sima Abdallah Αλλαγή 90'

2 David Hovorka

15 Ondrej Kudela

18 Jan Boril

1 Ondrej Kolar

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: HaMoshava Stadium, Petah Tikva
  • Χωρητικότητα: 11500
  • Θεατές: 40
Αμφότερες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό

Αμφότερες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό

Η Χάποελ Μπερ Σεβά φιλοξενεί τη Σλάβια Πράγας για την 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για τελευταία φορά την 1η Οκτώβρη νικώντας την Βικτόρια Πλζεν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τους επίσημο παιχνίδι στις 4/10 είχαν επικρατήσει εκτός έδρας της Μπάνικ Οστράβα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Το μεγάλο της μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της για το πρωτάθλημα Ισραήλ το οποίο δεν έχει συνεχιστεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου κι έπειτα. Πρόλαβε να δώσει δύο αγώνες για τη Λίγκατ Χάαλ μετρώντας μία νίκη επί της Μακάμπι Νετάνια εντός έδρας με 3-2, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μακάμπι Χάιφα με 3-1. Οι τρεις βαθμοί την έφεραν στην ένατη θέση του πίνακα, όμως ακόμα η σεζόν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο κι όλα μπορούν να αλλάξουν στη συνέχεια. Και τα δύο ματς της πάντως είχαν ολοκληρωθεί Over αλλά κι αμφίσκορα. Το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι έχει πραγματοποιήσει σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η πρώτη ομάδα την οποία απέκλεισε η Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν η Ντιναμό Μπατούμι από τη Γεωργία στον πρώτο προκριματικό, νικώντας εύκολα με 3-0 εντός έδρας. Ακολούθησε το διπλό (1-2) στην έδρα της αλβανικής Λάτσι, χάρη σε δύο τέρματα που σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις, ενώ στην τρίτη προκριματική φάση έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη σκωτσέζικη Μάδεργουελ, επικρατώντας άνετα με 3-0. Το τελευταίο της «εμπόδιο» ήταν υψηλό, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει την έμπειρη Βικτόρια Πλζεν. Μπόρεσε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει τη μεγάλη νίκη-πρόκριση με 1-0.

Ο κόουτς του κλαμπ Γιόσι Αμπουκάσις -ο οποίος νόσησε από τον Covid-19 και παρά το γεγονός ότι είναι καλά, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο- αρχικά ξέσπασε για το γεγονός ότι ορίστηκε αγώνας της ομάδας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την προσεχή Κυριακή, με την ομάδα να ζητάει στη συνέχεια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσω επίσημης ανακοίνωσης: «Είναι απίστευτο ότι προγραμμάτισαν αγώνα με τη Μακάμπι ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν. Το παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας είναι δύσκολο αφού είναι πιο ισχυροί από εμάς, όμως είπα στους παίκτες μου να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Θέλουμε να φέρουμε νίκες και βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Δεν υπολογίζονται ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ραχαμίμ (0/0), ο αμυντικός Τάχα (4/0) και ο μέσος Ζοσουέ (4/4).



ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Θα μπορούσε να έχει πλεονέκτημα σε σχέση με την προσεχή αντίπαλό της, λόγω καλύτερου αγωνιστικού ρυθμού, όμως αυτό δεν ισχύει τελικά, καθώς ο εντός έδρας αγώνας της που ήταν προγραμματισμένος για το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τη Μλάντα Μπόλεσλαβ, δεν διεξήχθη, αφού αποφασίστηκε να υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα Τσεχίας ούτως ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αύξησης των κρουσμάτων του Covid-19. Το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι ήταν στις 4/10 και σε αυτό πήρε μία σημαντική νίκη στο «σπίτι» της Μπάνικ Οστράβα με το «φτωχό» αλλά αρκετό 0-1. Το μοναδικό τέρμα εκείνης της συνάντησης είχε σημειωθεί από τον Στάντσιου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69’. Η συγκομιδή των 16 βαθμών την έχει φέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Σπάρτα που έχει 18. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της για το πρωτάθλημα Τσεχίας ήταν Over, ενώ τέσσερα ολοκληρώθηκαν και No Goal.

Ως περσινή πρωταθλήτρια ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί ήταν θεωρητικά το φαβορί για πρόκριση κόντρα στη Μίντιλαντ από τη Δανία. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη επί τσέχικου εδάφους, οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και θα έλυναν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό. Προηγήθηκε νωρίς με τον Ολαγίνκα, όμως κατέρρευσε στα τελευταία 25 λεπτά και δέχτηκε τέσσερα γκολ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Δεν μίλησα με τον προπονητή της Βικτόρια Πλζεν που είχε παίξει με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, όμως είδα όλους τους αγώνες τους και έμαθα όλα όσα έπρεπε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τις κατάλληλες επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο πρώτος αγώνας στη διοργάνωση είναι πάντοτε πολύ σημαντικός και θα δείξει πολλά για τη συνέχεια» ήταν τα λόγια του τεχνικού του συλλόγου, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ο αμυντικός Χόλες (4/2) ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid-19.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χάποελ Μπερ Σεβά θα παίξει στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για τρίτη φορά στην ιστορία της, έχοντας μάλιστα προκριθεί σε μία περίπτωση και στους «32» της διοργάνωσης. Από την άλλη η Σλάβια Πράγας ήθελε να μπει στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μίντιλαντ και θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη δεύτερη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Πρόβλημα για αμφότερες ότι δεν έχουν παίξει εδώ και καιρό. Η ποιότητα μας οδηγεί στο διπλό και θα το στηρίξουμε σε τιμές που προσεγγίζουν το διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χάποελ Μπερ Σεβά νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χάποελ Μπερ Σεβά νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 5.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Χάποελ Μπερ Σεβά, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Σλάβια Πράγας 6 12 4 0 2 11:10
  3 Χάποελ Μπερ Σεβά 6 6 2 0 4 7:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες