3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ

10/8/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 725
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 266 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ στις 17/8/2023

Προϊστορία

17/8/2023 ΠΑΟΚΧάιντουκ Σπλιτ 3 - 0
10/8/2023 Χάιντουκ ΣπλιτΠΑΟΚ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 91,297 74.3%
X
€ 14,748 12.0%
2
€ 16,843 13.7%
Over
€ 12,091 39.7%
Under
€ 18,359 60.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

224 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

2

44%

Κατοχή μπάλας

56%

4

Οφσάιντ

0

3

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

5

10

Φάουλ

13

12

Εκτελέσεις Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Poljud
  • Χωρητικότητα: 35000
Με ψυχολογία και συγκέντρωση στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ

Με ψυχολογία και συγκέντρωση στο Σπλιτ ο ΠΑΟΚ

Η Χάιντουκ Σπλιτ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σε αγωνιστικό ρυθμό οι Κροάτες, για ένα καλό αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς.

Τι ισχύει: Πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και έπειτα αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ το νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ-Χαρτς.

Βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόναι και προσπαθεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αποτελεί σε κάθε ξεκίνημα το φαβορί. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση, 10 βαθμούς πίσω από την αντίπαλο της και έτσι ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις απ’ αυτό τον γύρο.

Στην Κροατία βέβαια έχει δώσει ήδη τρία παιχνίδια. Έχασε το Σούπερ Καπ από την Ντιναμό καθώς ηττήθηκε με 1-0 αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Ζάγκρεμπ χάρη σε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του Πούκστας (2-1). Για τη δεύτερη αγωνιστική μάλιστα επικράτησε με 1-0 της Ριέκα και έτσι έχει το απόλυτο των νικών.

Πέρσι έπεσε πάνω στη Βιγιαρεάλ και δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, φέτος αυτός είναι ο στόχος.

Ο Ιβάν Λέκο συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας και υπάρχουν φιλοδοξίες για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο, η αρχή πάντως ήταν ενθαρρυντική. Στα μεταγραφικά προχώρησε στην απόκτηση ελεύθερων παικτών, με τον στόπερ Σάρλια, τους μπακ Μούφι και Ντιαλό, τον μέσο Οφόε και τον φορ Ντατζάκου να γίνονται μέλη της ομάδας.

«Εδώ και μέρες λέμε ότι η ηρεμία και η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Από την άλλη, υπάρχει πίστη και ότι είμαστε αρκετά καλοι για να κερδίσουμε τους πάντες. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ, τον σύλλογο και τον προπονητή του, αλλά έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, ήρεμοι και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το παιχνίδι»

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο μέσος Πούκστας.

Έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με μία ισοπαλία και μία νίκη και να διατηρήσει «ζωντανό» το στόχο για είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγλ. Το 0-0 της Τούμπας, μετά και τη σθεναρή άμυνα της αντιπάλου του, άφησε ανοικτά τα πάντα για τον επαναληπτικό όμως εκεί στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Προηγήθηκε στο 12’ με ένα αυτογκόλ-δώρο της αντιπάλου, έμεινε με δέκα παίκτες όμως στο 40’ λόγω αποβολής του Αουγκούστου με τον Κοτάρσκι βέβαια να αποκρούει του πέναλτι του Σούα. Μάλιστα σε μία αντεπίθεση ο Τόμας έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ζίβκοβιτς έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και «έκοψε» τα φτερά της Μπεϊτάρ. Στην επανάληψη βέβαια οι Ισραηλινοί πίεσαν, μείωσαν στο 52’ και έψαξαν την ισοφάριση. Η είσοδος όμως του Κωνσταντέλια άλλαξε όλη την εικόνα. Ο Έλληνας εξτρέμ με δύο υπέροχες ενέργειες συνέβαλλε τα μέγιστα για το τελικό 4-1 και την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Σίγουρα το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την πλήρη εικόνα του αγώνα αλλά ο ΠΑΟΚ ακομα και με 10 παίκτες είχε πλάνο και το έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο. Η αποστολή του σαφώς και είναι πιο δύσκολη τώρα απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο από την Μπεϊτάρ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας, έκανε την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα (7/8) και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

« Ό,τι συνέβη στην Αθήνα είναι τραγικό, είναι εκτός από κάθε συζήτησης αυτοί οι ηλίθιοι που συμμετέχουν σε αυτά τα επεισόδια, πρέπει να εξαφανιστούν και να μπουν φυλακή. Η ζωή είναι εντελώς διαφορετική, δεν είναι για να σκοτώνονται άνθρωποι» »

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Αουγκούστο που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Εκτός λίστας ο τραυματίας μπακ Σάστρε και ο στόπερ Νάσμπεργκ. Δεν είναι διαθέσιμος ο μπακ Λύρατζης.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χάιντουκ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδίσμα αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλο φαβορί. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα ενώ σε σχέση με πέρσι δεν έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ της. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην εντυπωσίασε στα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ, έδειξε όμως χαρακτήρα και φαίνεται πως ο Λουτσέσκου έχει πλάνο που μπορεί να δουλέψει σε τέτοια παιχνίδια. Αν βρει μάλιστα χώρους θεωρώ πως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θα πάω με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Χάιντουκ Σπλιτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Χάιντουκ Σπλιτ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/8/2023
ΠΑΟΚ
Χάιντουκ Σπλιτ
3 - 0
10/8/2023
Χάιντουκ Σπλιτ
ΠΑΟΚ
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.71% έπαιξε: X
  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.41% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες