Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ

Προϊστορία

17/8/2023 ΠΑΟΚΧάιντουκ Σπλιτ 3 - 0
10/8/2023 Χάιντουκ ΣπλιτΠΑΟΚ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 22,099 63.5%
X
€ 5,354 15.4%
2
€ 7,362 21.1%
Over
€ 2,285 34.1%
Under
€ 4,422 65.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

242 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

6

2

Σουτ εκτός εστίας

5

52%

Κατοχή μπάλας

48%

0

Οφσάιντ

2

6

Αποκρούσεις

1

3

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

6

13

Φάουλ

13

14

Εκτελέσεις Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ όμως θέλει προσοχή

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ όμως θέλει προσοχή

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Χάιντουκ Σπλιτ σε επαναληπτικό παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης λόγω της ισοπαλίας στην Κροατία.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης τη νικήτρια του ζευγαριού Ρόζενμποργκ - Χαρτς.

Α’ Αγώνας: Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ 0-0

Το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ τον υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Κροατία πριν από μία εβδομάδα προκειμένου να δοκιμαστεί στην «καυτή» έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ. Άντεξε κι έμεινε «όρθιος» αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία 0-0. Κινδύνευσε σοβαρά στο 10’ και στο 13’ γλίτωσε από το δοκάρι σε κεραυνό του Σίγκουρ. Ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Τσιγγάρας σπατάλησε καλή ευκαιρία για το 0-1. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και δεν υπήρξαν συγκινήσεις μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δέχτηκε αφόρητη πίεση για ένα τέταρτο. Τον έσωσε ξανά το δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Λιβάγια στο 47’ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε μία κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ τρία λεπτά αργότερα. Η γκάφα του Τρόοστ-Εκόνγκ δεν κόστισε και στο τελευταίο ημίωρο υπήρξε ισορροπία, χωρίς να καταγραφούν άλλες σημαντικές φάσεις έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στάθηκε συνολικά πολύ καλά επί κροατικού εδάφους, όμως για να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Τούμπας θα χρειαστεί να παρουσιάσει σαφή βελτίωση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και να φτάνει με περισσότερες αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη εστία. Αν τα καταφέρει, τότε πλέον θα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη που θα τον στείλει στα πλέι οφ της διοργάνωσης και μία... ανάσα από την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Τα δύο από τα τρία φετινά ευρωπαϊκά ματς των «ασπρόμαυρων» ήταν Under και No Goal. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αφοσιώθηκε στη ρεβάνς καθώς δεν έχει ξεκινήσει η Stoiximan Super League, στην πρεμιέρα της οποίας θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράμμισε: « Το 0-0 πρακτικά μας δίνει την ευκαιρία να ακυρώσουμε το πλεονέκτημα της Χάιντουκ. Σε μία γεμάτη Τούμπα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση. Το σημαντικό είναι να μπορείς να βελτιώνεσαι, τη χημεία ανάμεσα στους παίκτες. Η μεταγραφική περίοδος είναι περίπλοκη και τα πράγματα αλλάζουν. Έχουμε αυτή την φιλοσοφία ότι όλοι είναι σημαντικοί, όλοι έχουν τον ρόλο τους και θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι για να παίξουν. Όπως έχω πει δεν φοβάμαι τίποτα. Απλά υπάρχει άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα, για την πρόκριση. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι προφανώς. Έχω αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου». Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο ότι δεν πρέπει να συμβεί απολύτως τίποτα που μπορεί να επιφέρει τιμωρία της Τούμπας κι αναμένεται οι φίλοι της ομάδας να είναι προσεκτικοί.

Αγωνιστικά Νέα: Πήρε μεταγραφή στη Ναντ ο μέσος Αουγκούστο. Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο αριστερός οπισθοφύλακας Τσαούσης. Εκτός λίστας ο τραυματίας μπακ Σάστρε και ο στόπερ Νάσμπεργκ. Παραμένει στα «πιτς» ο δεξιός οπισθοφύλακας Λύρατζης.

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ κι έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την καθιστούσε φαβορί για την πρόκριση. Ήταν πιο επικίνδυνη από την ελληνική ομάδα, όμως τελικά οι δύο αντίπαλοι «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Μπήκε φουριόζα και ο Μλάκαρ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 10’, με το σουτ του Σιγκούρ να σταματάει στο δοκάρι του Κοτάρσκι τρία λεπτά μετά. Στο 14’ απειλήθηκε όταν ο Τσιγγάρας δεν σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και το ματς «έσβησε» μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47’ είχε δεύτερο δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Λιβάγια. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σπατάλησε μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 50’ και συνολικά έμοιαζε να κυριαρχεί. Πίεσε όμως χωρίς ουσία και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ξανά. Δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο σοβαρά και στο 74’ είχε μία υποψία φάσης με τον Κροβίνοβιτς. Τίποτα όμως δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Χάιντουκ Σπλιτ μετατράπηκε από φαβορί -όπως θεωρούταν πριν τις δύο αναμετρήσεις- σε αουτσάιντερ και πλέον χρειάζεται το «διπλό» στην «καυτή» Τούμπα για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα πλέι οφ, πλησιάζοντας στην επιστροφή της σε ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά μετά από το 2010. Δεν πρόκειται για αντίπαλο που τρομάζει τον ΠΑΟΚ όμως είναι δεδομένο ότι διαθέτει ποιότητα και θα κάνει ότι μπορεί για να προκριθεί. Για το εγχώριο πρωτάθλημα έπαιξε την Κυριακή με τη Σλάβεν Μπελούπο στο Σπλιτ. Συνάντησε αντίσταση για ένα ημίχρονο πριν «καθαρίσει» επικρατώντας 3-0. Ο Μάρκο Λιβάγια έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος όμως βρήκε δύο φορές δίχτυα στο δεύτερο και ο Νταγιάκου διαμόρφωσε το τελικό 3-0 πριν το φινάλε.

« Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε, θέλουμε να προκριθούμε, όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τις ευκαιρίες μας. Θεωρούμε ότι εμείς είμαστε εξυπνότεροι μετά τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Ένα είναι σίγουρο θα πρέπει να σταματήσουμε τους καλύτερους παίκτες του, θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση» σχολίασε ο κόουτς της ομάδας, Ιβάν Λέκο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο αμυντικός Πρπιτς και ο μέσος Πούκστας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το θετικό αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Χάιντουκ στο Σπλιτ, έχει φέρει πια σε ρόλο φαβορί τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι θέλουν να φτάσουν στη δεύτερή τους πρόκριση το φετινό καλοκαίρι και παράλληλα να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την επίτευξη του στόχου της εισόδου στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Πάντως οι Κροάτες είναι επικίνδυνοι και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να παρουσιαστεί βελτιωμένο στο επιθετικό κομμάτι και θα πάμε στα 2-3 γκολ περιμένοντας να υπάρξουν τέρματα αλλά να μην ξεφύγει το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Χάιντουκ Σπλιτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Χάιντουκ Σπλιτ - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Βαραζντίν
27/4/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ρούντες
5 - 1
20/4/2024
Σλάβεν Μπελούπο
Χάιντουκ Σπλιτ
0 - 1
14/4/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Οσίγιεκ
1 - 2
7/4/2024
Ριέκα
Χάιντουκ Σπλιτ
1 - 0
3/4/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
30/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
16/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
1 - 2
9/3/2024
ΗΝΚ Γκόριτσα
Χάιντουκ Σπλιτ
0 - 3
2/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ίστρα
1 - 0
Αναμετρήσεις Ομάδων
17/8/2023
ΠΑΟΚ
Χάιντουκ Σπλιτ
3 - 0
10/8/2023
Χάιντουκ Σπλιτ
ΠΑΟΚ
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +24.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Anarxos, με το υψηλότερο yield +8.54% στο σημείο Ημ.2 έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες