4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαμαλικάο - Φαρένσε

27/2/2021 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 277
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1166 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Φαμαλικάο στις 10/2/2024

Προϊστορία

10/2/2024 ΦαρένσεΦαμαλικάο 1 - 1
2/9/2023 ΦαμαλικάοΦαρένσε 1 - 0
27/2/2021 ΦαμαλικάοΦαρένσε 0 - 0
18/10/2020 ΦαρένσεΦαμαλικάο 3 - 3
19/1/2019 ΦαμαλικάοΦαρένσε 0 - 0
11/8/2018 ΦαρένσεΦαμαλικάο 1 - 0
13/3/2016 ΦαρένσεΦαμαλικάο 2 - 2
25/10/2015 ΦαμαλικάοΦαρένσε 2 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

29 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Municipal 22 de Junho
Κάθε ματς «τελικός» για την παραμονή

Κάθε ματς «τελικός» για την παραμονή

Η Φαμαλικάο υποδέχεται τη Φαρένσε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Ρίο Άβε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Μπενφίκα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στο Βίλα ντο Κόντε ούτως ώστε να δοκιμαστεί στην έδρα της φορμαρισμένης Ρίο Άβε. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» (0-1) που θα τη βοηθήσει και στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Στο πρώτο ημίωρο δεν καταγράφηκε κάποια σημαντική στιγμή, όμως στο 29’ τα πάντα άλλαξαν, μετά την αποβολή του Μόντε ο οποίος της επέτρεψε να αγωνιστεί με αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου μία ώρα αγώνα. Έντεκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ μετά από υπέροχη προσπάθεια του Βινάγκρε από τα αριστερά και κοντινό τελείωμα του Ουγκάρτε. Πλέον έπρεπε στην επανάληψη να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Έδωσε χώρο στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν μία ανούσια υπεροχή, χωρίς να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην εστία της. Άντεξε μέχρι το τέλος στην πίεση κι έφυγε μ’ ένα σημαντικό «τρίποντο» στις αποσκευές της.

Με αυτόν τον τρόπο η Φαμαλικάο κατάφερε να μείνει αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι και παράλληλα έβαλε τέλος στους πέντε διαδοχικούς αγώνες στους οποίους δεν είχε χαμογελάσει, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκεται ακόμα κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο υπάρχουν πολλές ομάδες μαζεμένες κοντά στην «ουρά». Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζόρζε Σίλας υποστήριξε: «Δεν θα έχει πολύ μεγάλο νόημα η νίκη που κάναμε στον αγώνα με τη Ρίο Άβε, αν δεν κερδίσουμε και τη Φαρένσε. Είναι σκληρή αντίπαλος και θα είναι πιο δύσκολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα χρειαστεί να παίξουμε καλύτερα. Αν φτάσουμε τις δύο συνεχόμενες νίκες θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια, θα είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Δεν σημαίνει ότι θα παίζουμε το ίδιο σύστημα κάθε βδομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά απόντες ο αμυντικός Ερέρα (10/0) και οι χαφ Περέιρα (13/0), Ζορντάο (9/1), ενώ εκτός έμεινε και ο επιθετικός Καμπάνια (6/0).



ΦΑΡΕΝΣΕ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο την περασμένη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την πανάκριβη Μπενφίκα η οποία μπορεί φέτος να μην πείθει με την παρουσία της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα αλλά παραμένει μία ποιοτική ομάδα. Απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0). Έπαιξε αμυντικά από το ξεκίνημα και δέχτηκε πίεση, όμως είχε μία καλή στιγμή στο πρώτο τέταρτο. Στο 39’ άνοιξε το σκορ με υπέροχο διαγώνιο σουτ του Λίκα, όμως μετά τη χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην επανάληψη όπως ήταν αναμενόμενοι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν ακόμα περισσότερο. Αμύνθηκε πολύ οργανωμένα και μαζικά, αναζητώντας κάποιο τέρμα στις αντεπιθέσεις. Ο χρόνος κυλούσε κι έμοιαζε ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Κατάφερε να την πάρει και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να φεύγει ικανοποιημένη από το γήπεδο.

Η Φαρένσε έμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα ένα «τρίποντο» και δύο ισοπαλίες. Δείχνει διατεθειμένη να παλέψει μέχρι τέλους για να εξασφαλίσει την παραμονή και να μην επιστρέψει απευθείας στη Λίγκα Προ. Η συγκομιδή των 18 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, ισόβαθμους με τους αποψινούς τους αντιπάλους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ήταν αμφίσκορα.

«Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία στον αγώνα με την Μπενφίκα. Η νοοτροπία μας είναι να προσπαθούμε να νικήσουμε παντού. Όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε θα χρειαστεί να παίρνουμε παντού βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχω ξαναπεί ότι πιστεύω πως η ομάδα μας έχει περισσότερες δυνατότητες και πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Κόστα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Άλεξ Πίντο (14/0). Επιστρέφει και ο επίσης δεξιός οπισθοφύλακας Ταβάρες (4/0) που δεν έπαιξε στο προηγούμενο επειδή ανήκει στην Μπενφίκα. Απόντες ο στόπερ Μάρτινς (6/1) και ο φορ Αλβαρίνιο (2/0). Έκανε το ντεμπούτο του έστω και αργά μέσα στη σεζόν ο εξτρέμ Τζάλμα Κάμπος (1/0), ενώ θα παίξει και ο μέσος Μπιλέλ (8/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Όταν δύο ομάδες που συγκατοικούν στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα παίζουν μεταξύ τους στο δεύτερο γύρο οποιουδήποτε πρωταθλήματος, είναι προφανής η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του αγώνα της Φαμαλικάο με την Φαρένσε. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη στην έδρα της Ρίο Άβε, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι «τρέχουν» αήττητο σερί τριών αγώνων. Άκρως αμφίρροπη «μάχη» σε όλα της. Θα ρισκάρουμε επιλέγοντας την ισοπαλία, καθώς ο στόχος αμφότερων θα είναι πρώτα απ’ όλα να μην χάσουν.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φαμαλικάο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.63 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαρένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαμαλικάο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαρένσε ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαμαλικάο έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +2.61% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες