2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Φαμαλικάο

18/10/2020 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 481
3 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1300 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Φαμαλικάο στις 10/2/2024

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 4' Mancha Eduardo
  2. 24' Cesar
  3. 44' Pinto Alex

2ο Ημίχρονο 3 - 3

  1. 49' Mancha Eduardo
  2. 61' Herrera Edwin
  3. 63' Lameiras Ruben (πέναλτι)
  4. 72' Lameiras Ruben
  5. 80' Jordao Bruno
  6. 88' Herrera Edwin
  7. 90' Mansilla Brian

      Προϊστορία

      10/2/2024 ΦαρένσεΦαμαλικάο 1 - 1
      2/9/2023 ΦαμαλικάοΦαρένσε 1 - 0
      27/2/2021 ΦαμαλικάοΦαρένσε 0 - 0
      18/10/2020 ΦαρένσεΦαμαλικάο 3 - 3
      19/1/2019 ΦαμαλικάοΦαρένσε 0 - 0
      11/8/2018 ΦαρένσεΦαμαλικάο 1 - 0
      13/3/2016 ΦαρένσεΦαμαλικάο 2 - 2
      25/10/2015 ΦαμαλικάοΦαρένσε 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,096 33.1%
      X
      € 1,611 25.5%
      2
      € 2,620 41.4%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      75 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Algarve
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 7000
      Ψάχνουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι

      Ψάχνουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι

      Η Φαρένσε θα κοντραριστεί με τη Φαμαλικάο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με τη Ρίο Άβε.

      * Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στην ίδια πόλη, στο στάδιο «Αλγκάβρε», καθώς στο γήπεδο της Φαρένσε γίνονται έργα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΦΑΡΕΝΣΕ

      Πριν τη διακοπή ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της χώρας Λισαβόνα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπενφίκα. Όλοι την θεωρούσαν χαμένη πριν τη σέντρα, όμως πάλεψε γενναία και λίγο έλειψε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην τα κατάφερε χάνοντας 3-2, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις. Μπήκε νωθρά στο γήπεδο και δέχτηκε το γκολ μόλις στο 15’ από τον Πίζι. Ισορρόπησε στη συνέχεια και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 1-0. Κέρδισε πέναλτι στο 51’. Ο Γκάουλντ ανέλαβε την ευθύνη όμως ο Βλαχοδήμος απέκρουσε. Ο διαιτητής έδωσε επανάληψη όμως ο Έλληνας γκολκίπερ νίκησε ξανά τον Σκωτσέζο μέσο διώχνοντας σε κόρνερ. Από το κόρνερ όμως έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Λούκα. Τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε και δεύτερο τέρμα όμως ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Έδειχνε να αντέχει κι άγχωσε τους γηπεδούχους, όμως ο Σεφέροβιτς με δύο γκολ στο 79’ και το 88’ την έριξε στο καναβάτσο. Μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Πάτρικ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

      Η επιστροφή της Φαρένσε στην Πριμέιρα Λίγκα δεν έχει συνδυαστεί ακόμα με χαμόγελα. Κι αυτό διότι μετά από τις τρεις πρώτες «στροφές» αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Δεν έχει συγκεντρώσει ακόμα κάποιο βαθμό και στέκεται μόνη της στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      Ο προπονητής των νεοφώτιστων Σέρτζιο Βιέιρα υποστήριξε:«Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά μέχρι τώρα και η μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Μπενφίκα δεν μας έδωσε βαθμούς. Όμως δεν μπορούμε να μην είμαστε αισιόδοξοι με την εικόνα μας. Είχαμε προβλήματα που μας πήγαν πίσω, ενώ σε ατομικό επίπεδο δεν έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Όλα όμως μπορούν να βελτιωθούν. Διαθέτουμε θαρραλέους παίκτες και στόχος μας είναι η παραμονή».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης αγωνιστικής την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Ρίο Άβε. Ήθελε να εκμεταλλευτεί την κούραση των αντιπάλων της οι οποίοι είχαν παίξει 120 λεπτά κόντρα στη Μίλαν και ήταν πικραμένοι έπειτα από τον αποκλεισμό τους στα πέναλτι. Φλέρταρε με μία σημαντική νίκη, όμως τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα κι έψαξε από νωρίς το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Το βρήκε στο 22’ με πολύ όμορφη προσπάθεια και σουτ του Λαμέιρας έξω από την περιοχή. Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος σε ολόκληρο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι απειλήθηκε μόνο σε μία περίπτωση. Με την έναρξη της επανάληψης πλησίασε σε δεύτερο γκολ όμως δεν το βρήκε. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια και είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Αντερλάν Σάντος στο 78’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

      Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Φαμαλικάο έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Έχει ηττηθεί μόνο στην πρεμιέρα από την Μπενφίκα. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών τη φέρνει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όπως και πέρσι αρέσκεται να παίζει επιθετικά. Και τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα, ενώ τα δύο από αυτά ήταν Over.

      «Ήταν κρίμα που δεν νικήσαμε τη Ρίο Άβε αλλά αυτό το παιχνίδι το έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό. Γνωρίζουμε την ποιότητα της Φαρένσε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να την αντιμετωπίσουμε. Θα πάμε για τη νίκη, αλλά όταν δεν τα καταφέρνεις είναι πάντα σημαντικό να μην χάνεις και να παίρνεις την ισοπαλία» ήταν τα λόγια του τεχνικού του συλλόγου Ζοάο Πέδρο Σόουζα.

      Αγωνιστικά Νέα: Ένα πρόβλημα κι αυτό όχι «φρέσκο». Πρόκειται για την απουσία του επιθετικού Άντερσον (0/0) ο οποίος δεν έχει παίξει φέτος. Έφυγε για την Πόρτο ο στράικερ Μαρτίνεθ όπως αναμενόταν.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Φαρένσε δεν έχει κατορθώσει να συνδυάσει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος μ’ ένα καλό αποτέλεσμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όμως τώρα θα έχει την ευκαιρία να το κάνει, αφού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας μία αντίπαλο στα μέτρα της όπως είναι η Φαμαλικάο. Η τελευταία δύσκολα θα κάνει πορεία αντίστοιχη με την περσινή, όμως παραμένει αναμφίβολα μία ομάδα ικανή για ζημιές. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγάλο, όμως δεν μας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο θεωρώντας ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά.

      FACTS

      • Η ομάδα Φαρένσε έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
        17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες