Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Ρεν

4/11/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 803
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1274 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρεν - Τσέλσι στις 24/11/2020

Προϊστορία

24/11/2020 ΡενΤσέλσι 1 - 2
4/11/2020 ΤσέλσιΡεν 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 930,036 93.3%
X
€ 36,677 3.7%
2
€ 30,429 3.1%
Over
€ 33,851 66.3%
Under
€ 17,191 33.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

239 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stamford Bridge
  • Χωρητικότητα: 41631
Με ανεβασμένη ψυχολογία η Τσέλσι

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Τσέλσι

Η Τσέλσι που προέρχεται από νικηφόρα αποτελέσματα σε Αγγλία και Ευρώπη, υποδέχεται την Ρεν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της στον όμιλο. Με απουσίες στο Λονδίνο οι Γάλλοι, που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν μόνο με 1-0 από τη Σεβίλλη.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΤΣΕΛΣΙ

Την περασμένη Τετάρτη κέρδισε με 4-0 την Κράσνονταρ στην Ρωσία και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε χαμένο πέναλτι στο 13’ αλλά τελικά πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε γκολ του Οντόι (37’). Δέχτηκε ασφυχτική πίεση στο ξεκίνημα της επανάληψης και χρειάστηκε το δοκάρι και μια επέμβαση του Μεντί για να κρατήσει το μηδέν. Ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο τέταρτο και πέτυχε τρία γκολ (76’ Βέρνερ πεν., 79’ Ζιγιέχ, 90’ Πούλισιτς) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 στην έδρα της Μπέρνλι. Πρωταγωνιστής ο Ζιγιέχ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 26’ και στο 70’ έβγαλε εξαιρετική ασίστ για τον Βέρνερ, ο οποίος έκανε το 3-0. Ενδιάμεσα στα δύο γκολ ο Ζουμά σκόραρε με κεφαλιά (63’) έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλο της, δείχνοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία. Ενδεικτικό ότι έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ ο νεοαποκτηθέντας γκολκίπερ Μεντί (πρώην της Ρεν) δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε 5 παιχνίδια με τη φανέλα της Τσέλσι. Στο 3-3-1 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 7η θέση και στο -4 από την κορυφή.

Πλέον στρέφει εκ νέου το ενδιαφέρον της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από δύο αγωνιστικές, ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με τη Σεβίλλη στους 4 βαθμούς, με τον τεχνικό της Λάμπαρντ να δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι για τη θέση που βρισκόμαστε στο γκρουπ όμως δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να μείνουμε στην πρώτη θέση. Το γεγονός ότι έχουμε κρατήσει το μηδέν στα τελευταία παιχνίδια είναι σπουδαίο. Πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε δει μερική πρόοδο αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ Πούλισιτς αποκόμισε μικροπρόβλημα τραυματισμού στο δικέφαλο μηριαίο και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Σταθερά εκτός ο γκολκίπερ Κέπα, που δεν υπολογίζεται πλέον ως βασικός.

ΡΕΝ

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Σεβίλλης, με το τελικό σκορ να την κολακεύει. Κατέβηκε με σημαντικές απουσίες στον άξονα και δέχτηκε ασφυχτική πίεση σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δέχτηκε το γκολ στο 56’, με το σκορ να μένει χαμηλά χάρη στα δοκάρια (2) και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του γκολκίπερ της Γκομίς.

Στο πρωτάθλημα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Βρετάνης, επικρατώντας με 2-1 της Μπρεστ στην έδρα της. Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας δοκάρι κι άλλη μια καλή στιγμή για να προηγηθεί, αλλά στο 56’ πλήρωσε λάθος στην άμυνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν πτοήθηκε και το γύρισε σε τέσσερα λεπτά με τους Ντα Σίλβα (65’) και Αγκέρντ (69’) από στατικές φάσεις, ενώ είχε δεύτερο δοκάρι κι ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Δεν τα κατάφερε και λίγο έλειψε να το πληρώσει, με τον γκολκίπερ της να πραγματοποιεί σωτήρια διπλή επέμβαση. Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Στεφάν δήλωσε: «Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση της σε σχέση με τον αγώνα στη Σεβίλλη, να είμαστε πολύ καλύτεροι με τη μπάλα στα πόδια και να έχουμε περισσότερη ένταση. Η Τσέλσι είναι επικίνδυνη ομάδα τόσο με κατοχή της μπάλας όσο και στο τρανζίσιον. Έχουν παίκτες με πολύ καλά τρεξίματα και είναι επικίνδυνοι στην επίθεση ιδιαίτερα όταν ανακτούν τη μπάλα και την πετάνε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε εξαιρετικά σκληρά αμυντικά αλλά και να μη χαρίσουμε τη μπάλα σε επικίνδυνες περιοχές. Είναι το φαβορί, βρίσκονται συνέχεια στα νοκ-άουτ και είναι ένα από τα φαβορί για να πάνε πολύ μακριά στη διοργάνωση».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο βασικός μέσος Ενζονζί (8/1) που ήταν τιμωρημένος κόντρα στην Σεβίλλη, ωστόσο παραμένει εκτός ο αστέρας μέσος Καμαβίνγκα (8/1). Εκτός επίσης ο έτερος χαφ Μαρτέν (7/0) , ο στόπερ Ρουγκάνι (1/0), ο μπακ Μαουασά (4/0), ο χρήσιμος εξτρέμ Τετ (7/0) και ο φορ Νιάνγκ (1/0). Οχτώ παίκτες της 23αδας είναι κάτω των 20 ετών.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τσέλσι έχει αποκτήσει ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και κυρίως για τα διαδοχικά clean sheets. Η παρουσία του Ζιγιέχ στην ενδεκάδα έχει βοηθήσει σημαντικά τους Λονδρέζους στην επίθεση, με τον Μαροκινό να συνεισφέρει τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Η Ρεν ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα στο Λονδίνο κι αν κρίνουμε από την απογοητευτική εμφάνιση της την περασμένη εβδομάδα με τη Σεβίλλη, δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στους «μπλε». Βέβαια, ο άσος βρίσκεται πλέον μόλις στο 1.36 και για εμάς είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Οι Λονδρέζοι αρχίζουν σιγά σιγά να… λύνονται στην επίθεση, μετρώντας 7 γκολ στα 2 τελευταία και θα βρουν ευκαιρίες απέναντι σε μια Ρεν που δεν πείθει ανασταλτικά. Βέβαια, η άμυνα των «μπλε» δεν έγινε… γρανιτένια μέσα σε μερικές ημέρες και δεν αποκλείεται οι Γάλλοι να βρουν κι αυτοί τέρμα. Οριακά αποδεκτό το όβερ στο 1.61.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Τσέλσι 6 14 4 2 0 14:2
  4 Ρεν 6 1 0 1 5 3:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
24/11/2020
Ρεν
Τσέλσι
1 - 2
4/11/2020
Τσέλσι
Ρεν
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες