2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Τσέλσι

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 100,705 6.7%
X
€ 104,876 6.9%
2
€ 1,308,068 86.4%
Over
€ 235,888 51.3%
Under
€ 224,021 48.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

182 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
Βίοι αντίθετοι

Βίοι αντίθετοι

Η Τσέλσι, που μετράει πέντε διαδοχικές νίκες με 16-1 τέρματα, δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεν και θέλει τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρώτης θέσης. Χωρίς νίκη ακόμα στον όμιλο οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια.

* Χωρίς κόσμο

ΡΕΝ

Γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στον όμιλο καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Τα πάντα τελείωσαν από το πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε δύο γκολ από πέναλτι (10’, 41’) ενώ στο 40’ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Ντάλμπερ. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητή και δη για την αποβολή του Βραζιλιάνου. Διαδικαστικό το δεύτερο ημίχρονο, με την αντίπαλο της να πετυχαίνει τρίτο τέρμα στο 50’ για το τελικό σκορ. Στο 0-1-2 το ρεκόρ της στον όμιλο, όλα δείχνουν ότι θα παλέψει με την Κρασνοντάρ για την 3η θέση και την έξοδο στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ήττας στο σημερινό αναμένεται να μείνει και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης δυάδας.

Έχασε νέο βαθμολογικό έδαφος στο πρωτάθλημα, αφού την Παρασκευή ηττήθηκε με 1-0 από την Μπορντό στην έδρα της. Μπήκε δυναμικά έχοντας μια καλή στιγμή για να προηγηθεί, στη συνέχεια όμως έχασε μέτρα και στο 37’ δέχτηκε το γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Είχε μεν δύο δοκάρια για να ισοφαρίσει, αλλά γενικότερα δεν ήταν καλή και το εις βάρος της 1-0 έμεινε ως το φινάλε. Μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3) και υποχώρησε στην 7η θέση με 18 βαθμούς και στο -2 από την τετράδα.

Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο τεχνικός της Στεφάν ρωτήθηκε τι χρειάζεται η ομάδα του για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων: «Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, το έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν χρειάζεται πανικός, έχω την εντύπωση πως εδώ και μερικές εβδομάδες αυτό που γίνεται είναι καταστροφή. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα. Παραμένουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και θα βρούμε τη λύση. Χρειάζεται να βρούμε ποιότητα στο παιχνίδι μας», τόνισε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «μπλε»: «Η δυναμική της Τσέλσι είναι εντυπωσιακή. Δέχονται πολύ λίγα γκολ και σκοράρουν αρκετά. Έχουν διεθνείς παίκτες στον πάγκο που δεν ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα. Είναι ομάδα που σίγουρα θα παλέψει για το πρωτάθλημα στην Αγγλία».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Ντάλμπερ (3/0), ενώ αμφίβολος αλλά με καλές πιθανότητες δίνεται ο έτερος αριστερός μπακ Μαουασά (4/0). Σταθερά εκτός ο στόπερ Ρουγκάνι (1/0), ενώ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο έτερος κεντρικός αμυντικός Αγκέρ (11/3) ταλαιπωρείται με ίωση και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Εάν δεν τα καταφέρει, παρτενέρ του Ντα Σίλβα στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται να είναι ο Νιαμσί, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμα φέτος.

ΤΣΕΛΣΙ

Κέρδισε με 3-0 την Ρεν στο Λονδίνο και ζευγάρωσε τις νίκες της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος με δύο εύστοχα πέναλτι του Βέρνερ (10’, 41’), ενώ από το 40’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχε τρίτο τέρμα με τον Έιμπραχαμ (50’) και στη συνέχεια έκανε απλά διαχείριση του υπέρ της σκορ. Στο 2-1-0 το ρεκόρ της, ισοβαθμεί στην κορυφή του γκρουπ με την Σεβίλλη, την οποία αντιμετωπίζει στην Ανδαλουσία την επόμενη αγωνιστική.

Στο πρωτάθλημα, διεύρυνε το νικηφόρο σερί της, επικρατώντας με 2-0 της Νιούκαστλ εκτός έδρας. Ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε μόλις στο 10’ με αυτογκόλ, συνέχιζε να απειλεί και στο 65’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Έιμπραχαμ. Κινδύνεψε μονάχα σε μια φάση στο 72’ όπου η αντίπαλος της σημάδεψε το δοκάρι με μακρινό σουτ, ενώ είχε μια σημαντική στιγμή για ένα τρίτο γκολ. Τρέχει αήττητο επτά αγώνων στο πρωτάθλημα (4-3-0) και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Τότεναμ, την οποία υποδέχεται την Κυριακή στην έδρα της. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχνοντας νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις με 16-1 τέρματα.

Σε περίπτωση νίκης στο σημερινό ενδέχεται να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Λάμπαρντ να δηλώνει: «Είμαστε σε καλή θέση, όμως τη στιγμή που θα ρίξουμε το επίπεδο μας ή δεν προετοιμαστούμε σωστά, αυτό θα αλλάξει. Η Ρεν είναι μια πολύ πετυχημένη ομάδα, το είδαμε αυτό στο Μπριτζ και έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτήν. Σεβόμαστε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό μας σερί».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά στην αποστολή ο βασικός στόπερ Σίλβα (5/1) και ο επιθετικός μέσος Χάβερτς (7/1) που έχασαν το προηγούμενο. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Πούλισιτς (3/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Τσέλσι, η οποία μετράει πέντε σερί νίκες με 16-1 τέρματα. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα της Ρεν, η οποία μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία και υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της. Οι «μπλε» θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν σε τροχιά πρωτιάς κι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά το «διπλό» πήρε την κατηφόρα και είναι πλέον κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Χαμηλά και το όβερ, αφού η Τσέλσι πετάει φωτιές μπροστά και η Ρεν έχει απουσίες στην άμυνα. Από την άλλη, η γαλλική ομάδα είναι αναγκασμένη να ρισκάρει αν θέλει να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Κάτω από τα όρια αποδεκτού το όβερ στο 1.66, ενδεικτικά.

FACTS

  • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Τσέλσι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2
  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Ρεν έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Τσέλσι 6 14 4 2 0 14:2
  4 Ρεν 6 1 0 1 5 3:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
24/11/2020
Ρεν
Τσέλσι
1 - 2
4/11/2020
Τσέλσι
Ρεν
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες