1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ανδόρα

7/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 594
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1702 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ανδόρα - Τουρκία στις 17/11/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 20' Vales Marc

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 47' Rodriguez Victor
  2. 50' San Nicolas Moises
  3. 71' Belozoglu Emre
  4. 79' Soyuncu Caglar
  5. 89' Tufan Ozan
  6. 91' Yazici Yusuf
  7. 92' Alaez Jordi

      Προϊστορία

      17/11/2019 ΑνδόραΤουρκία 0 - 2
      7/9/2019 ΤουρκίαΑνδόρα 1 - 0
      6/9/2013 ΤουρκίαΑνδόρα 5 - 0
      22/3/2013 ΑνδόραΤουρκία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 592,256 99.3%
      X
      € 2,631 0.4%
      2
      € 1,660 0.3%
      Over
      € 15,472 91.6%
      Under
      € 1,413 8.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      132 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Vodafone Park, Istanbul
      Νίκη στο κατάμεστο «Vodafone Park»

      Νίκη στο κατάμεστο «Vodafone Park»

      Η Τουρκία υποδέχεται την Ανδόρα στην Κωνσταντινούπολη σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι γεμάτο και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε θέση πρόκρισης.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Η εκτός έδρας ήττα από την Ισλανδία (2-1) την προσγείωσε στην πραγματικότητα των προκριματικών καθώς είχε προηγηθεί μία μεγάλη νίκη επί της Γαλλίας. Δεν διαχειρίστηκε σωστά αυτήν της την επιτυχία και λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού στο Ρέικιαβικ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Μείωσε με τον Τοκόζ στο 40' δεν μπόρεσε όμως στη συνέχει να φτάσει στην ισοφάριση.

      Μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί το εκτός έδρας στη Μολδαβία (10/9) και άπαντες προσδοκούν ένα δύο στα δύο που τους δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς έχει ανακοινωθεί sold out και προφανώς έπαιξε ρόλο η επιστροφή της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη μετά από 5 χρόνια.

      «Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους ομίλους του EURO 2020. Οι φίλαθλοι μας θα έχουν μία γιορτινή διάθεση στο γήπεδο. Το παιχνίδι που θα κάνουμε και το αποτέλεσμα που θα πάρουμε πιστεύουμε ότι θα μας φέρει σε καλύτερη θέση από ότι τον Οκτώβριο που κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σενόλ Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Προβλήματα προέκυψαν πριν από το πρώτο παιχνίδι καθώς τραυματίστηκαν και αποσύρθηκαν από την αποστολή ο εξτρέμ Ουντέρ της Ρόμα και ο μέσος Οζιακούπ της Μπεσίκτας. Εκτός έμειναν από την αρχή ο στόπερ Καμπάκ (Σάλκε), ο φορ Γιλμάζ (Μπεσίκτας) και ο μέσος Τεκντεμίρ ( Μπασακσεχίρ), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μπακ Σανγκαρέ (Ανταλιασπόρ) και των μέσων Τουφάν (Φενερμπαχτσέ) και Τοκόζ (Μπεσίκτας).

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ρίζεσπορ), Μπολάτ (Αντβέρπ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Σογιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Τσετίν (Ρόμα), Μεράς (Χάβρη)

      Μέσοι: Κιλίντς (Σίβασπορ), Καρατσά (Αλάνιασπορ), Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ), Τοκόζ (Μπεσίκτας), Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Γιοκοσλού (Θέλτα), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Μαλί (Βόλφσμπουργκ), Γιαζιτσί (Λιλ), Τουρούτς (Φενέρμπαχτσε), Τσαλχάνογλου (Μίλαν)

      Επιθετικοί: Τοσούν (Εβερτον), Ουνάλ (Βαγιαδολίδ), Γιαλτσίν (Μπεσίκτας), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      ΑΝΔΟΡΑ

      Εξαρχής γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι σε αυτόν τον όμιλο, έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες χωρίς να πετύχει ούτε γκολ. Στάθηκε λίγο καλύτερα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μολδαβία όπου ηττήθηκε με 1-0, δεν είχε καμία τύχη απέναντι στους Γάλλους και την κολακεύει το γεγονός ότι δέχτηκε μόνο 4 τέρματα.

      Είναι λογικό από τη στιγμή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της είναι ερασιτέχνες να μην μπορεί να φανεί ανταγωνιστική σε ομάδες όπως η πρωταθλήτρια κόσμου. Τελευταία επίσημη νίκη της τον Ιούνιου του 2017 απέναντι στην Ουγγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκτοτε μετράει 4 ισοπαλίες και 10 ήττες.

      «Η Τουρκία επιθετικά είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και έτσι θέλουν να παίξουν εναντίον μας. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο με παίκτες που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Η ποιότητα τους είναι μεγάλη. Έδειξαν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα με αυτόν τον όμιλο ειδικά μετά τη νίκη τους επί της Γαλλίας»,τόνισε ο κόουτς Κόλντο Αλβαρες.

      Αγωνιστικά Νέα:

      Η αποστολή της Ανδόρας: Μοναδική απουσία στην ομάδα ο τιμωρημένος μπακ Ρούμπιο (Σάντα Κόλομα).

      Τερματοφύλακες: Χοσέ Γκόμες (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Πιρές (Ανδόρα)

      Αμυντικοί: Εμιλι Γκαρσία (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Μαρκ Γκαρσία (Γκρανόγερς), Λίμα (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Λοβέρα (Γκρανόγερς), Τσους Ρούμπιο (FC Σάντα Κόλομα), Ζόρντι Ρούμπιο (UE Σάντα Κόλομα), Σαν Νίκολας (FC Σάντα Κόλομα), Σερβός (Ανδόρα), Ρέμπες (FC Σάντα Κόλομα)

      Μέσοι: ρίστιαν Μαρτίνες (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Μορένο (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Φερέ (Ενγκορντάνι), Ροντρίγκες (FC Σάντα Κόλομα), Βάλες (Σάντεφιορντ), Βιέιρα (Ατλέτικο Μονσόν), Αλαές (FC Σάντα Κόλομα)

      Επιθετικοί: Κλεμέντε (Ανδόρα), Σέμπας Γκόμες (Ενγκορντάνι), Αλεξ Μαρτίνες (Ανδόρα), Ααρον Σάντσες (Ενγκορντάνι)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Τουρκία αναμένεται να πάρει μία εύκολη νίκη και σίγουρα θα θέλει να προσφέρει και θέαμα για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους τους που θα γεμίσουν το στάδιο. Χαμηλές οι τιμές στο over, λίγο καλύτερες στο over 3.5, στο 1.62 στη Stoiximan και θα το επιλέξουμε.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        39 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        42 Ανδόρα 10 4 1 1 8 3:20
      8ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        5 Ανδόρα 10 4 1 1 8 3:20
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες