Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Αλβανία

11/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 756
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 4' Dermaku Kastriot
  2. 7' Demiral Merih
  3. 7' Bare Keidi
  4. 12' Memushaj Ledian
  5. 26' Ayhan Kaan

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 69' Tufan Ozan
  2. 83' Abrashi Amir
  3. 86' Djimsiti Berat
  4. 90' Tosun Cenk

      Προϊστορία

      11/10/2019 ΤουρκίαΑλβανία 1 - 0
      22/3/2019 ΑλβανίαΤουρκία 0 - 2
      13/11/2017 ΤουρκίαΑλβανία 2 - 3
      19/6/2013 ΤουρκίαΑλβανία 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 199,068 80.8%
      X
      € 30,766 12.5%
      2
      € 16,404 6.7%
      Over
      € 10,034 56.9%
      Under
      € 7,598 43.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      373 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Fenerbahce Ulker Stadium, Istanbul
      Νίκη και μετά...Παρίσι

      Νίκη και μετά...Παρίσι

      Η Τουρκία υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη την Αλβανία, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη στείλει να παίξει για δύο αποτελέσματα στο ντέρμπι κορυφής με τη Γαλλία την Δευτέρα. Να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης θέλουν οι Αλβανοί.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      A΄Γύρος: Αλβανία-Τουρκία: 0-2

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Αφού παραλίγο να κάνει την γκέλα της χρονιάς απέναντι στην Ανδόρα, νίκη με 1-0 στο 89', πέρασε εύκολα από την έδρα της Μολδαβίας της οποίας επιβλήθηκε με 4-0. Άνοιξε το σκορ με τον Τοσούν στο 37', για να ακολουθήσουν άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη από τους Τόρουτς (57'), Τοσούν και πάλι (79') και Γιαζιτσί (88').

      Εδώ που έχει φτάσει δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία στο Παρίσι και αν πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς θα πάει με άλλον αέρα. Η εντός έδρας νίκη της επί των Γάλλων, της δίνει την δυνατότητα να βολεύεται ακόμα και με την ισοπαλία, προκειμένου να κατακτήσει αυτή την πρώτη θέση. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να μην υποτιμήσει την σημερινή της αντίπαλο και να τρέχει μέχρι το τέλος, όπως έκανε με την Ανδόρα.

      «Πρώτα από όλα πρέπει να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι. Το ηθικό της Αλβανίας έχει ανέβει μετά τα τελευταία αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται και μπορούν να υπάρξουν κάποια πλεονεκτήματα. Έχουμε τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε και ακόμα και αν συναντάμε δυσκολίες, παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σενόλ Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο αριστερός μπακ Χασάν Αλί (Φενερμπαχτσέ), ο μέσοι Τοκόζ (Μπεσίκτας) και Οζιακούπ (Μπεσίκτας) και ο εξτρέμ Ουντέρ (Ρόμα).

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ρίζεσπορ), Μπολάτ (Αντβέρπ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Σογιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Καμπάκ (Σάλκε), Μεράς (Χάβρη), Μπαϊράμ (Γαλατάσαραϊ)

      Μέσοι: Τουρούτς (Φενέρμπαχτσε), Καρατσά (Αλάνιασπορ), Γιαζιτσί (Λιλ), Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ), Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Τσαχλάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ)

      Επιθετικοί:Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Τοσούν (Εβερτον), Ουνάλ (Βαγιαδολίδ), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ).

      ΑΛΒΑΝΙΑ

      Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των προκριματικών και επιβλήθηκε εντός έδρας με 4-2 της Ισλανδίας. Άνοιξε το σκορ με τον Ντερμάκου στο 32', δέχτηκε την ισοφάριση στο 47', πήρε όμως και πάλι το προβάδισμα 5 λεπτά αργότερα με τον Χισάι. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 58' και κατάφερε να σκοράρει ακόμα δύο φορές με τους Ρόσι (78') και Τσικαλέσι (83').

      Διατήρησε έτσι ζωντανές τις όποιες ελπίδες διατηρεί για πρόκριση, αν και θα χρειαστεί να πάρει κάποια μεγάλα αποτελέσματα, ξεκινώντας από σήμερα. Βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την τρίτη Ισλανδία και πέντε από τις δύο πρωτοπόρους. Ακολουθούν βέβαια δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με Μολδαβία και Ανδόρα, ενώ τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Γαλλία.

      «Είναι μία καθοριστική αναμέτρηση και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να επιβληθούμε στο τακτικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 90 λεπτά και μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι, η Τουρκία έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Γιλμάζ και ο Τσαλχάνογλου, αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Εντοάρντο Ρέγια.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του μπακ και αρχηγού Χισάι (Νάπολι) ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Απουσιάζουν από την αποστολή ο στόπερ Μαβράι (Φράιμπουργκ), ο μέσος Κάτσε (ΑΕΛ Λάρισα) και ο φορ Σαντίκου (Μάλαγα).

      Η αποστολή της Αλβανίας:

      Τερματοφύλακες: Μπερίσα (ΣΠΑΛ), Χότζα (Παρτιζάνι Τιράνων), Στρακόσια (Λάτσιο), Σελμάνι (Μενεμένσπορ)

      Αμυντικοί: Τζιμσίτι (Αταλάντα), Ισμαΐλι (Χάιντουκ), Τράσι (Παρτιζάνι Τιράνων), Κουμπούλα (Βερόνα), Βέσελι (Εμπολι), Μιχάι (ΠΑΟΚ), Ντερμάκου (Πάρμα), Λενιάνι (Σιόν), Μεμόλα (Κόκολα)

      Μέσοι: Σελάχι (Τβέντε), Αμπράσι (Φράιμπουργκ), Μπάρε (Μάλαγα), Μεμουσάι (Πεσκάρα), Γιάσουλα (Πάντερμπορν), Κιόσε (Ρουζόμπεροκ), Ραμαντανί (Βέιλε)

      Επιθετικοί: Μπαλάι (Στουρμ Γκρατς), Τσικαλέσι (Ακίσασπορ), Ρόσι (Αχμάτ Γκρόζνι), Μάναϊ (Αλμπαθέτε), Σεφέρι (Ξαμάξ).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τουρκία μπορεί να σκέφτεται και την αναμέτρηση με τη Γαλλία ήδη, για να καταφέρει όμως να φτάσει με πλεονέκτημα στο Παρίσι χρειάζεται να επιβληθεί της Αλβανίας. Εντός έδρας έχει δείξει πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής ο άσος όμως βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση δηλώνουν ότι παίζουν οι φιλοξενούμενοι και ίσως αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Σε αρκετά υψηλές τιμές το over, αν η Αλβανία καταφέρει και βρει ένα γκολ, είναι πιθανό να επαληθευτεί.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        39 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        41 Αλβανία 10 13 4 1 5 16:14
      8ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        4 Αλβανία 10 13 4 1 5 16:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +5.64% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες