2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Νορβηγία

Προϊστορία

8/10/2021 ΤουρκίαΝορβηγία 1 - 1
27/3/2021 ΝορβηγίαΤουρκία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 234,196 59.4%
X
€ 90,988 23.1%
2
€ 69,193 17.5%
Over
€ 28,557 21.5%
Under
€ 104,268 78.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ulker Stadyumu Fenerbahce Sukru Saracoglu Spor Kompleksi
  • Χωρητικότητα: 53586
  • Θεατές: 21408
Με νέο προπονητή η Τουρκία, χωρίς Χάαλαντ η Νορβηγία

Με νέο προπονητή η Τουρκία, χωρίς Χάαλαντ η Νορβηγία

Η Τουρκία που έχει νέο προπονητή τον Γερμανό Στέφαν Κουντζ, υποδέχεται την λαβωμένη Νορβηγία, η οποία ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με πολλές απουσίες και κυριότερη αυτή του σταρ Χάαλαντ.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της στο Euro είχαν και συνέχεια στα προκριματικά του Σεπτεμβρίου. Αρχικά γκέλαρε εντός με το Μαυροβούνιο (2-2) δεχόμενη την ισοφάριση στο 90+7’, ακολούθησε η νίκη με 3-0 στο Γιβραλτάρ, σε ένα ματς που ζορίστηκε για 50 λεπτά παιχνιδιού, και άφησε το… χειρότερο για το τέλος, γνωρίζοντας συντριβή 6-1 από την Ολλανδία στο Άμστερνταμ.

Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, από 1η υποχώρησε στην 3η θέση και στο -2 από Ολλανδία και Νορβηγία. Ως εκ τούτου το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού στην προσπάθεια της να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ και μάλιστα πηγαίνει σε αυτό έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο.

Η ήττα-ντροπή από την Ολλανδία έφερε την αποχώρηση του Σενιόλ Γκιουνές μετά από μια τριετία και αντικαταστάτης του είναι ο παλαίμαχος Γερμανός φορ Στέφαν Κουντζ, σε μια επιλογή-έκπληξη από την Ομοσπονδία της χώρας. Ο 58χρονος Γερμανός βρίσκονταν την προηγούμενη πενταετία στην Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, κατακτώντας μαζί της δύο ευρωπαϊκά Under-21, αλλά έχει πολύ μικρή εμπειρία ως προπονητής σε επίπεδο Ανδρών.

«Για να αποκτήσουμε ελπίδες να προκριθούμε στο Μουντιάλ είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την Νορβηγία. Γι’ αυτό προσεγγίζουμε το παιχνίδι με μόνο στόχο τη νίκη», δήλωσε ο Κουντζ, ο οποίος τη σεζόν 1995-96 αγωνίστηκε ως παίκτης με την τουρκική Μπεσίκτας. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα, ο ερχομός του Γερμανού έχει φέρει καλύτερο κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ στόχος του προπονητή είναι να παρουσιάσει μια ομάδα που να παίζει με περισσότερες κάθετες πάσες από το κέντρο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Σονγιουτσού (Λέστερ), ο έτερος στόπερ Καμπάκ (Νόριτς) και ο νεαρός χαφ Κοκτσού (Φέγενορντ). Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών ο μέσος Ακμπουνάρ (Γκεζτέπε) και ο φορ Καραμάν (Μπεσίκτας), ενώ ο Κουντζ άφησε εκτός κλήσεων τον μέσο Γιοκουσλού (Θέλτα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες:Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε), Μπολάτ (Γάνδη), Τσακίρ (Τράμπζονσπορ)

Αμυντικοί:Τσέλικ (Λιλ), Μούλντουρ (Σασουόλο), Σονγιουτσού (Λέστερ), Αιχάν (Σασουόλο), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Καμπάκ (Νόριτς), Αζίζ (Φενέρμπαχτσε), Ερκίν (Καραγκουμκούρ), Γιλμάζ (Μπεσίκτας)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Κοκτσού (Φέγενορντ), Αρσλάν (Ουντινέζε), Γκεμιτσιμπάσι (Αούστρια Κλάγκενφουρτ), Σατίν (Ριντ), Οζκάν (Κολωνία), Σαγκλάμ (Βίλεμ)

Επιθετικοί: Γιλμάζ (Λιλ), Γιακίτσι (Λιλ), Ακμάν (Ναιμέγκεν), Ταβσάν (Ναιμέγκεν)ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Θετικότατος ο απολογισμός της στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Αρχικά απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Ολλανδία στην έδρα της και ακολούθησαν δύο νίκες με Λετονία (2-0 εκτός) και Γιβραλτάρ (5-1 εντός).

Στο 4-1-1 ο απολογισμός της στον όμιλο, ισοβαθμείς την κορυφή με την Ολλανδία και ξέφυγε με +2 από την 3η Τουρκία, την οποία αντιμετωπίζει απόψε στην Κωνσταντινούπολη. Σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, θα κάνει κομβικό βήμα για τη συμμετοχή της στην πρώτη δυάδα. Υπενθυμίζεται πως είχε χάσει το πρώτο ματς τον Μάρτιο με 3-0 στην ουδέτερη Μάλαγα.

«Θα είναι ταραχώδες και δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι ματς υψηλού τέμπο και θα υπάρχει πίεση από τον κόσμο στην εξέδρα. Ανυπομονούμε για όλα αυτά. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα παίξουμε έτσι ώστε να είναι ένα ισορροπημένο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Έπειτα, πρέπει να σιγουρεύουμε ότι θα το φέρουμε στα μέτρα μας», δήλωσε ο τεχνικός της Σολμπάκεν.

Αγωνιστικά Νέα: Κομβικές απουσίες με κυριότερη φυσικά αυτή του σταρ φορ Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός και ο έτερος βασικός επιθετικός Σέρλοθ (Σοσιεδάδ), ο γκολκίπερ Χάνσεν (Ρόσενμποργκ) και ο βασικός στόπερ Αγερ (Μπρέντφορντ). Εκτός αυτών, δεν είναι διαθέσιμοι ο αναπληρωματικός φορ Κινγκ (Γουότφορντ), oι μέσοι Μίντσε (Άλκμααρ), Νόρμαν (Νόριτς), ο μπακ Σβένσον (Αντάνα Ντέμιρσπορ) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μπρότβαϊτ (Νιμ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Μπόρνμουθ), Γκρίτεμπουστ (Βέιλε), Μίχρα (Στρομσγκόντσετ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Ρεν), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα), Ρίερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Χάντσε-Όλσεν (Γάνδη), Γρέγκερσεν (Μπορντό), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Μπιορκάν (Μπόντο Γκλιμτ), Γκαμπρίελσεν (Κοπεγχάγη), Λόντε (Μπόντο Γκλιμτ)

Μέσοι: Ελιονούσι (Σαουθάμπτον), Όντεγκααρντ (Άρσεναλ), Μόλερ Ντέλι (Νυρεμβέργη), Φοσούμ (Άαλμποργκ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Χάουγκε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Όρσνες (Φέγενορντ), Γιόνσεν (Βενέτσια)

Επιθετικοί: Τόρστβεντ (Γκενκ), Μπερίσα (Βίκινγκ), Ομοϊγιουάνφο (Μόλντε)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η συντριβή του Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία έφερε την αποχώρηση του Γιουνές από τον πάγκο της Τουρκίας. Νέος προπονητής ο Γερμανός Κουντζ ο οποίος έχει φέρει άλλο κλίμα στα αποδυτήρια και οι Τούρκοι αναμένεται να ψάξουν αντίδραση απέναντι στην Νορβηγία. Άτυχοι οι Σκανδιναβοί, οι οποίοι καλούνται να δώσουν αυτό το κρίσιμο παιχνίδι χωρίς τον αστέρα φορ Χάαλαντ αλλά και με αρκετά ακόμα ονόματα βασικών στο απουσιολόγιο. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  2 Τουρκία 10 21 6 3 1 27:16
  3 Νορβηγία 10 18 5 3 2 15:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/10/2021
Τουρκία
Νορβηγία
1 - 1
27/3/2021
Νορβηγία
Τουρκία
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες