Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Λιθουανία

Προϊστορία

14/6/2022 ΤουρκίαΛιθουανία 2 - 0
7/6/2022 ΛιθουανίαΤουρκία 0 - 6

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 228,571 91.0%
X
€ 10,584 4.2%
2
€ 12,153 4.8%
Over
€ 17,410 75.7%
Under
€ 5,586 24.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gursel Aksel Stadium
  • Χωρητικότητα: 20035
  • Θεατές: 14694
Ανάλογα με τη διάθεση της Τουρκίας

Ανάλογα με τη διάθεση της Τουρκίας

Η Τουρκία υποδέχεται τη Λιθουανία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Το απόλυτο μετράνε οι γηπεδούχοι και είναι έτοιμοι για το 4 στα 4.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε ως ένα σημείο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο, έδειξε όμως την ανωτερότητα της και πήρε τη νίκη με 2-0. Είχε τον έλεγχο από την αρχή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα και χρειάστηκε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαλχάνογλου στο 37’ για να ανοίξει το σκορ. Ήταν καλύτερη και στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες αλλά κινδύνεψε και περισσότερο. Κατάφερε όμως να «κλειδώσει» τη νίκη της στο 76’ με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Ντουρσούν.

Αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι της τη διαφορά με τις άλλες ομάδες του ομίλου, μετράει τρεις σερί νίκες με τέρματα 12-0 και η αλήθεια είναι πως με τέτοιους αντιπάλους ό,τι άλλο πέρα από τη πρώτη θέση θα ήταν αποτυχία. Απέναντι στη Λιθουανια δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο πρώτο παιχνίδι και κάτι παρόμοιο περιμένουμε να συμβεί και τώρα. Άλλωστε ανήκει σε παραπάνω κατηγορία και φροντίζει να το δείχνει.

«Ρώτησα όλους τους παίκτες μου αν είναι κουρασμένοι και είπαν όχι. Αυτό κάνει περήφανο τον προπονητή. Αυτό δείχνει ότι παίζουν με την καρδιά τους. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές απέναντι στη Λιθουανία. Μετά το παιχνίδι όλοι θα φύγουν διακοπές με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους οπότε θα δούμε τι κίνητρο υπάρχει στο παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Κουντζ.

Αγωνιστικά Νέα:Τραυματίστηκε και αποσύρθηκε από την αποστολή ο μπακ Γιλμάζ.

Η αποστολή της Τουρκίας:

Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Αλεμντάρ (Ρεν) Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε)

Αμυντικοί: Σογιουντζού (Λέστερ), Καμπάκ (Νόριτς), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσελίκ (Λιλ), Μιουλντούρ (Σασουόλο), Αϊχάν (Σασουόλο), Οζκατσάρ (Λέουβεν), Ελμαλί (Κασίμπασα), Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Κιοκτσού (Φέγενορντ), Τοκότζ (Τραμπζονσπόρ), Κιουτλού (Γαλατάσαραϊ), Σινίκ (Αντάλιασπορ), Οζκάν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ουντέρ (Μαρσέιγ), Ακτιούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε), Ουνάλ(Χετάφε), Ακγκιούν (Αδάνασπορ), Τσουκούρ (Γουότφορντ)

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ούτε στην έδρα των Νησιών Φερόε και έτσι γνώρισε την ήττα με 2-1. Μπήκε βέβαια καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με ένα σουτ του Τσέρνιτς μέσα από την περιοχή όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχτηκε πίεση και στο 20’ είδε την αντίπαλο της να την ισοφαρίζει. Πριν τελειώσει μάλιστα το ημίχρονο έμεινε πίσω στο σκορ, δεν είχε κάποια απάντηση στην επανάληψη και μπορεί να δημιούργησε ευκαιρίες αλλά θα έμοιαζε πιθανότερο να γίνει το 3-1 παρά το 2-2.

Συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, συμπλήρωσε αισίως τρεις σερί ήττες στον όμιλο και μοιάζει το φαβορί για την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ υποβιβασμού. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να μην διασυρθεί απέναντι στην Τουρκία καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής. Με τέρματα 1-10 και μηδέν βαθμούς αποτελεί ίσως τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

«Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, είμαστε όλοι επαγγελματίες και παίζουμε για τη Λιθουανία. Προσπαθούμε αρκετά, υπάρχει αφοσίωση αλλά θεωρώ πως δεν χρειάζονται οι κατηγορίες. Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, από τον αν θα μείνω στη θέση μου», τόνισε ο κόουτς Ιβανάουσκας.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Ούτκους.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπάρτκους (Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκιρτβάινις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπαραβίκας (Αράντ), Σάκτους (Νυρεμβέργη ΙΙ), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Τουτισκίνας (Κροτόνε), Σίρβις (Πανεβέζις), Ζεμπράουσκας (Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερτζουρούμπσορ), Τσέρνιτς (Γιαγκελόνια), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ζαλγκίρις), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ουζέλα (RFS), Αρμαναβίτσιους (Χέγκελμαν), Ματουλεβίτσιους (Σούντουβα), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις), Μιλάσιους (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Πετκεβίτσιους (Σαρλερουά), Καλινάουσκας (Γουίμπλεντον), Ντολζνίκοφ (Ριτεριάι), Γιαρουσεβίτσιους (Ζαλγκίρις)

Επιθετικοί: Λαουκζέμις (Αράντ), Κούτσις (Κάλμαρ), Κλιμαβίτσιους (Χέγκελμαν), Κρουζίκας (Χέγκελμαν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων και όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση που θα δείξει η Τουρκία. Η Λιθουανία άλλωστε δεν είναι ούτως ή άλλως σε καλή κατάσταση και απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Οι γηπεδούχοι θέλουν να στείλουν ένα ακόμη μήνυμα πως ανήκουν σε παραπάνω κατηγορία και ίσως δούμε αρκετά γκολ. Θα πάμε με τα 4-6 Goals.

FACTS

  • Η ομάδα Λιθουανία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τουρκία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.24 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Τουρκία 6 13 4 1 1 18:5
  4 Λιθουανία 6 1 0 1 5 2:14
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/6/2022
Τουρκία
Λιθουανία
2 - 0
7/6/2022
Λιθουανία
Τουρκία
0 - 6

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Under
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.69% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες