1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Τουρκία

7/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 113
0 - 6
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 696 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουρκία - Λιθουανία στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΤουρκίαΛιθουανία 2 - 0
7/6/2022 ΛιθουανίαΤουρκία 0 - 6

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,444 3.8%
X
€ 17,353 4.2%
2
€ 378,800 92.0%
Over
€ 11,586 64.4%
Under
€ 6,395 35.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

151 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

13

6

Σουτ εκτός εστίας

3

40%

Κατοχή μπάλας

60%

4

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

5

Αλλαγές

5

17

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: LFF Stadium, Vilnius
  • Θεατές: 2843
Με αλλαγές η Τουρκία

Με αλλαγές η Τουρκία

Η Λιθουανία έκανε ποδαρικό με το αριστερό στο Nations League και υποδέχεται την Τουρκία που έριξε τεσσάρα στην πρεμιέρα της κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο Nations League, αφού φιλοξένησε το Λουξεμβούργο και έχασε με 2-0. Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 44' από τον Σινάνι και στο 78' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος της Λιθουανίας είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην τέταρτη και τελευταία κατηγορία της διοργάνωσης. Όμως, δύσκολα θα τα καταφέρει, αφού τα τελευταία χρόνια το αγωνιστικό της επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Βάλντας Ιβανάουσκας τόνισε: «Βλέπουμε την Τουρκία ως το φαβορί. Η Τουρκία και οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα εναντίον της Τουρκίας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πολεμήσουμε. Δεν ξέρω αν είναι καλό για εμάς ή όχι, αλλά είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα.».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκε ο μέσος Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις)

Η αποστολή της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπάρτκους (Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκιρτβάινις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπαραβίκας (Αράντ), Σάκτους (Νυρεμβέργη ΙΙ), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Τουτισκίνας (Κροτόνε), Σίρβις (Πανεβέζις), Ζεμπράουσκας (Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερτζουρούμπσορ), Τσέρνιτς (Γιαγκελόνια), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ζαλγκίρις), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ουζέλα (RFS), Αρμαναβίτσιους (Χέγκελμαν), Ματουλεβίτσιους (Σούντουβα), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις), Μιλάσιους (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Πετκεβίτσιους (Σαρλερουά), Καλινάουσκας (Γουίμπλεντον), Ντολζνίκοφ (Ριτεριάι), Γιαρουσεβίτσιους (Ζαλγκίρις)

Επιθετικοί: Λαουκζέμις (Αράντ), Κούτσις (Κάλμαρ), Κλιμαβίτσιους (Χέγκελμαν), Κρουζίκας (Χέγκελμαν)

Έδειξε στην πρεμιέρα της στο Nations League πως έχει ξεχάσει στον αποκλεισμό από το Μουντιάλ του Κατάρ, αφού φιλοδώρησε τα Νησιά Φερόε με 4-0. Ο υποβιβασμός της στο τρίτο γκρουπ της διοργάνωσης αν συνεχίσει έτσι, φαίνεται πως δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Τουρκία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και άνοιξε το σκορ με τον Ουντέρ στο 37΄ και δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ντερβίσογλου σε αντεπίθεση έγραψε το 2-0. Στο 54′ ακυρώθηκε γκολ του Ουντέρ για οφσάιντ και στο 82΄ ο Ντουρσούν καθάρισε την υπόθεση νίκη για να γράψει το τελικό αποτέλεσμα ο Ντεμιράλ τρία λεπτά αργότερα.

Η Τουρκία, η οποία βρίσκεται στην 43η θέση στον κόσμο, θα επισκεφθεί τη Λιθουανία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Βασική αποστολή του 59χρονου Γερμανού προπονητή, Στέφαν Κουντζ, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας το περασμένο φθινόπωρο, είναι να επιστρέψει η Τουρκία στη Β' Κατηγορία.

«Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην πρώτη 11άδα ανάλογα με την κούραση των παικτών. Νομίζω ότι θα δούμε μια ομάδα στο γήπεδο που δεν εγκαταλείπει τον αγώνα. Κάναμε την πρώτη προπόνηση στη Ρίβα μετά τον αγώνα των Νήσων Φερόε, φυσικά θα είναι διαφορετική. Οι παίκτες θα επηρεαστούν, αλλά αυτά είναι τα ματς που πρέπει να κερδίσουμε στο μυαλό μας.», σχολίασε ο κόουτς Κουντζ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι μέσοι Γιαζίστι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ανταλγιάλι (Γαλατασαράι) και Ομούρ (Τραμπζονσπόρ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Αλεμντάρ (Ρεν) Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε)

Αμυντικοί: Σογιουντζού (Λέστερ), Καμπάκ (Νόριτς), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσελίκ (Λιλ), Μιουλντούρ (Σασουόλο), Αϊχάν (Σασουόλο), Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Οζκατσάρ (Λέουβεν), Ελμαλί (Κασίμπασα), Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ),

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Κιοκτσού (Φέγενορντ), Τοκότζ (Τραμπζονσπόρ), Κιουτλού (Γαλατάσαραϊ), Σινίκ (Αντάλιασπορ), Οζκάν (Κολωνία)

Επιθετικοί: Ουντέρ (Μαρσέιγ), Ακτιούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε), Ουνάλ(Χετάφε), Ακγκιούν (Αδάνασπορ), Τσουκούρ (Γουότφορντ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τουρκία έδειξε τα δόντια της από την πρεμιέρα και δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την άνοδο για την δεύτερη κατηγορία. Μετά την τεσσάρα στα Νησιά Φερόε πηγαίνει στην απογοητευτική Λιθουανία και παρότι θα γίνει rotarion, δεν αναμένεται να δυσκολευτεί. Θα ποντάρουμε στο διπλό στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Τουρκία 6 13 4 1 1 18:5
  4 Λιθουανία 6 1 0 1 5 2:14
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/6/2022
Τουρκία
Λιθουανία
2 - 0
7/6/2022
Λιθουανία
Τουρκία
0 - 6

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες