7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Λιχτενστάιν

Προϊστορία

11/9/2023 ΣλοβακίαΛιχτενστάιν 3 - 0
20/6/2023 ΛιχτενστάινΣλοβακία 0 - 1
7/6/2013 ΛιχτενστάινΣλοβακία 1 - 1
11/9/2012 ΣλοβακίαΛιχτενστάιν 2 - 0
19/11/2008 ΣλοβακίαΛιχτενστάιν 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 157,877 98.3%
X
€ 2,030 1.3%
2
€ 776 0.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

0

3

Σουτ εκτός εστίας

1

71%

Κατοχή μπάλας

29%

6

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

14

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Football Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας

Η Σλοβακία υποδέχεται το αδύναμο Λιχτενστάιν στην Μπρατισλάβα, με τη νίκη να είναι μονόδρομος στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής με την Πορτογαλία γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην Μπρατισλάβα. Κατέβηκε με προσεκτική προσέγγιση στο πρώτο μέρος και είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι του Χαρασλίν στο 42’, όμως στο επόμενο λεπτό δέχτηκε αυτή το γκολ και βρέθηκε σε θέση κυνηγού. Το προσπάθησε στην επανάληψη έχοντας μία σημαντική στιγμή στα πρώτα λεπτά ενώ στο 61’ διαμαρτυρήθηκε για αποβολή του Ρονάλντο, ο οποίος χτύπησε κατά λάθος με τις τάπες τον Ντουμπράβκα. Δεν είχε το κάτι παραπάνω στο επιθετικό τρίτο για να βάλει προβλήματα στους Ίβηρες ενώ κινδύνευσε σε μία-δύο φάσεις με το 2-0 στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-1-1) και βρέθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Πορτογαλία. Παράλληλα μπήκε σε περιπέτειες για την 2η θέση αφού το Λουξεμβούργο την έπιασε στους 10 βαθμούς ενώ η Βοσνία ακολουθεί στο -4. Πρόκειται για δύο ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της για την πρόκριση.

Προφανώς οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με το Λιχτενστάιν θα αποδειχθεί καταστροφική για την ομάδα του Φραντσέσκο Καλσόνα. «Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα βασιζόμενοι στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας να βγούμε εκτός ρυθμούς. Πρέπει να κυκλοφορήσουμε γρήγορα τη μπάλα, να είμαστε σε συνεχή κίνηση, να πιέζουμε αμέσως μετά την απώλεια της μπάλας και να την ανακτούμε, να ρισκάρουμε λίγο μπροστά, να παίξουμε απροσδόκητες πάσες, δηλαδή να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας στο Λιχτενστάιν. Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό με την Πορτογαλία. Σ’ εκείνο το ματς και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη. Δεν θα είναι έτσι την Δευτέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Ο φορ Ζρέλακ (Βάρτα Πόζναν) υπέστη χοντρή ζημιά στο γόνατο στη προχθεσινή προπόνηση και θα λείψει για καιρό. Επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Μακ (Σίδνεϊ) και ο εξτρέμ Ζίρκα (Πλζεν) που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο. Προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές ο Καλσόνα, τονίζοντας: «Το ματς της Παρασκευής μας κόστισε πολύ δύναμη, σωματική και ψυχική, και έχουμε αρκετούς παίκτες εδώ. Όλοι όσοι είναι στην αποστολή αξίζουν μια ευκαιρία».

Η αποστολή της Σλοβακίας:


Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Βίντζεβ Λοτζ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Τόμιτς (Σλάβια Πράγας), Κμετ (Τρεντσίν), Βαλιέντ (Μαγιόρκα), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντε Μάρκο (Χάτα)

Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντούντα (Βερόνα), Μπένες (Αμβούργο), Κάντακ (Λουκέρνη), Μπερό (Μπόχουμ), Τζίρκα (Πλζεν)

Επιθετικοί: Μακ (Σίδνεϊ), Ντούρις (Ζίλινα), Σρανς (Σλάβια Πράγας), Σούσλοβ (Βερόνα), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερες), Ζρέλιακ (Βάρτα Πόζναν), Πολιέβκα (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα), Μποζένικ (Μποαβίστα).Κοίταξε στα μάτια την Βοσνία μέσα στη Ζένιτσα αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 2-1. Πλήρωσε τις αδράνειες στην άμυνα και βρέθηκε πίσω με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο (3’, 18’ αυτ. Λούτσινγκερ) αλλά μείωσε στο 21’ με απίστευτο τέρμα του Βόλφινγκερ, ο οποίος έπιασε ξερό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή. Έκτοτε απορρόφησε την πίεση των Βόσνιων, κινδυνεύοντας μονάχα σε μία φάση, και στις καθυστερήσεις σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 από στατική φάση, με τον στόπερ Τράμπερ να μην πιάνει καλά την κεφαλιά από θέση βολής.

Παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από πέντε παιχνίδια, έχοντας συνολικό απολογισμό 1-16 τέρματα. Ξεκίνησε με δύο συντριβές, από Πορτογαλία εκτός (0-4) και Ισλανδία εντός (0-7) αλλά έκτοτε η πρόσληψη του Γερμανού, Κόνραντ Φάινσταϊκ στον πάγκο το έχει κάνει πολύ πιο συμπαγές σύνολο. Είναι ενδεικτικό ότι στα επόμενα τρία ματς έχασε δύσκολα από Λουξεμβούργο (2-0 εκτός), Σλοβακία (0-1 εντός) και Βοσνία (1-2 εκτός).

«Δεν πρέπει να κοιτάμε πολύ τους αντιπάλους μας, πρέπει να προσπαθούμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουμε απλώς να αμυνόμαστε, θέλουμε και εμείς να παίξουμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έχουν μείνει ο κάπτεν/μέσος Ν. Χάσλερ (Βαντούζ), ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς) και ο νεαρός επιθετικός Γκάσνερ (Ντόρνμπιρν). Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου επέστρεψε ο βασικός αμυντικός μέσος Βίζερ (Βαντούζ).

Η αποστολή του Λίχτενστάιν:


Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Φόσερ (Βαντούζ), Λο Ρούσο (Κρέουζλινγκεν)

Αμυντικοί: Σ.Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκβαϊλ), Μπεκ (Έσεν/Μάουρεν), Τράμπερ (Βαντούζ), Μάρξερ (Μούρι Γκέμλιγκεν), Μίκους (Μπάλζερς), Γκέπελ (Έσεν/Μάουρεν)

Μέσοι: Σέλε (Έσεν/Μάουρεν), Μάιερ (Έσεν/Μάουρεν), Λούτσινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Έσεν/Μάουρεν), Χάας (Ρούγκελ), Σλέγκελ (Βαντούζ)

Επιθετικοί: Σαλάνοβιτς (-), Τ. Χάσλερ (Τρίεσεν), Σάγκλαμ (Βαντούζ), Νοτάρο (Βαντούζ), Γιλντίζ (Έσεν/Μάουρεν), Βόλφινγκερ (Μπάλζερς).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το αντιστοιχηματικό ματς της ημέρας. Η Σλοβακία δεν τα κατάφερε την Παρασκευή στο ντέρμπι κορυφής με την Πορτογαλία και θα ψάξει ξέσπασμα απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν. Έχουν… συμμαζευτεί οι φιλοξενούμενοι μετά το σκορποχώρι που παρουσίαζαν στα πρώτα δύο παιχνίδια και σ’ αυτό βοήθησε η αλλαγή προπονητή. Δεν αναμένεται να προβληματίσουν βέβαια τους Σλοβάκους, το θέμα όμως είναι ότι οι αποδόσεις σε άσο, άσο ημίχρονο, όβερ και N/G δεν παίζονται τόσο χαμηλά. Ζορίζονται στο γκολ οι γηπεδούχοι αλλά η λογική λέει ότι θα ψάξουν μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους μετά την ήττα από τους Πορτογάλους καθώς και για να αποκτήσουν και ψυχολογία εν όψει των κρίσιμων αγώνων του Οκτωβρίου. Θα πάμε με το 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  2 Σλοβακία 10 22 7 1 2 17:8
  6 Λιχτενστάιν 10 0 0 0 10 1:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες