1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Φενερμπαχτσέ

Προϊστορία

24/2/2022 Σλάβια ΠράγαςΦενερμπαχτσέ 3 - 2
17/2/2022 ΦενερμπαχτσέΣλάβια Πράγας 2 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 136,346 88.2%
X
€ 8,433 5.5%
2
€ 9,852 6.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

179 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

3

10

Σουτ εκτός εστίας

4

47%

Κατοχή μπάλας

53%

3

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

15

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sinobo Stadium
  • Χωρητικότητα: 20800
  • Θεατές: 10120
Με την ίδια λογική η Σλάβια

Με την ίδια λογική η Σλάβια

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Φάση των πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο νικητής εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Α’ Παιχνίδι: Φενερμπαχτσέ-Σλάβια Πράγας:2-3

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Έκανε την έκπληξη την προηγούμενη Πέμπτη και πέτυχε μία σημαντική νίκη με 3-2 στην Τουρκία που της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Τραορέ στο 45’, μπορεί να δέχτηκε την ισοφάριση στο 58’ αλλά ο Ντόρλεϊ τέσσερα λεπτά μετά με ένα ωραίο πλασέ την έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ. Στο 64’ μάλιστα ο Λινγκρ στην αντεπίθεση έκανε το 3-1, είδε την Φενέρ να μειώνει στο 83’ αλλά κράτησε τη νίκη ως το τέλος.

Την Κυριακή επικράτησε με 1-0 της Μποέμιανς για το πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είχε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά πέτυχε το μοναδικό της γκολ στο 43’ με σουτ του Ολαΐνκα μέσα από την περιοχή. Δεν ανησύχησε στην επανάληψη, θα μπορούσε να βρει και άλλο γκολ αλλά κράτησε εύκολα τη νίκη.

Άφησε έτσι πίσω της με τον καλύτερο τρόπο την ήττα σοκ από την ουραγό Καρβινά την προηγούμενη αγωνιστική αλλά συνεχίζει πλέον να έχει συγκάτοικο στην κορυφή την Πλζεν. Μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η εικόνα της στην Τουρκία της έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση.

«Θα φέρουμε αυτό που θέλουμε από το πρώτο παιχνίδι, δηλαδή τη νίκη. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, το σεβόμαστε και είμαστε ευγνώμονες. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα φτάσουμε στο τέλος σε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο βοηθός του Τρποσόφσκι, Γιάροσλαβ Κοσλ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Μπαχ. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μπακ Μάζοπουστ, οι στόπερ Κουντέλα και Χοβόρκα και ο εξτρέμ Πρόβοντ.



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας την προηγούμενη Πέμπτη και γνώρισε την ήττα με 3-2. Το γκολ του Πέλκα στο 58’ μπορεί να έφερε το παιχνίδι στα ίσα και να της έδωσε ελπίδες, όμως μέσα σε δύο λεπτά (62’-64’) δέχτηκε άλλα δύο τέρματα και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Το τέρμα του Καντίογλου στο 83’ της δίνει κάποιες ελπίδες για τη ρεβάνς αλλά θα ψάξει την υπέρβαση στην Πράγα.

Την Κυριακή έστω και δύσκολα επιβλήθηκε με 2-0 της Χατάισμπορ εντός έδρας και συνεχίζει να κυνηγάει την 2η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο μέρος μπορεί να είχε την κατοχή αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στην επανάληψη με ένα εύστοχο χτύπημα του Ντουρσούν στο 67’. Στο 81’ μάλιστα ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα και «σφάγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Πέτυχε την 2η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και μείωσε την διαφορά από την 2η θέση στους έξι βαθμούς. Στην Ευρώπη γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο για την πρόκριση, ενώ ακολουθεί και ένα απαιτητικό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος, ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα πλέον στην Πράγα που θα «γλυκάνει» την κακή ως τώρα σεζόν της.

«Δεν περιμέναμε να ηττηθούμε στην έδρα μας. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά την αντίπαλο μας. Έχουμε πλέον πλάνο πρόκρισης και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε», τόνισε ο κόουτς Καρτάλ

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού οι μέσοι Εζίλ και Γκουστάβο και ο στόπερ Νόβακ. Τιμωρημένος ο μέσος Ζάιτς.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με την εικόνα που είχε το πρώτο παιχνίδι και το γεγονός ότι η Φενερμπαχτσέ καλείται να ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ μας κάνει εντύπωση που το over βρίσκεται τόσο ψηλά. Η Σλάβια είναι μία ομάδα που μπορεί να σκοράρει εύκολα, το απέδειξε στην Τουρκία και δύσκολα θα κλειστεί. Οι Τούρκοι θα βγουν μπροστά και περιμένουμε να δούμε γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σλάβια Πράγας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φενερμπαχτσέ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Relaxed με το υψηλότερο yield +1.17% έπαιξε: Over
  • » Ο manconha, με το υψηλότερο yield +25.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες