Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Κύπρος

8/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 454
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1799 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κύπρος - Σκωτία στις 8/9/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 26' Ioannou Nikolas
  2. 45' Mcgregor Callum

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 61' Robertson Andy
  2. 75' Artymatas Kostakis
  3. 87' Kousoulos Ioannis
  4. 89' Burke Oliver

      Προϊστορία

      8/9/2023 ΚύπροςΣκωτία 0 - 3
      25/3/2023 ΣκωτίαΚύπρος 3 - 0
      16/11/2019 ΚύπροςΣκωτία 1 - 2
      8/6/2019 ΣκωτίαΚύπρος 2 - 1
      11/11/2011 ΚύπροςΣκωτία 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 452,655 90.5%
      X
      € 31,828 6.4%
      2
      € 15,718 3.1%
      Over
      € 24,741 27.0%
      Under
      € 67,011 73.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      118 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Hampden Park, Glasgow
      Με παράδοση και νέο προπονητή η Σκωτία

      Με παράδοση και νέο προπονητή η Σκωτία

      Η Σκωτία με τον Στιβ Κλαρκ πλέον στον πάγκο της υποδέχεται την Κύπρο θέλοντας να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΣΚΩΤΙΑ

      Η αναπάντεχη ήττα από το Καζακστάν στην πρεμιέρα των προκριματικών με 3-0 και η μέτρια εμφάνιση με το Σαν Μαρίνο παρά τη νίκη (2-0), έφεραν την απόλυση του Άλεξ Μακλίς από την τεχνική ηγεσία της εθνικής. Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Στιβ Κλαρκ, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Κιλμάρνοκ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του σκωτσέζικου πρωταθλήματος κάτω από Σέλτικ και Ρέιντζερς. Βρισκόταν για χρόνια ως βοηθός στην Τσέλσι, έχοντας συνεργαστεί και με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ πρώτος προπονητής έχει διατελέσει σε Γουέστ Μπρομ και Ρέντινγκ.

      Στόχος της Σκωτίας η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε έναν όμιλο που αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να τα καταφέρει. Πέντε φορές έχει αντιμετωπίσει την Κύπρο και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο κάτι που κάνει επιτακτική την κατάκτηση των τριών βαθμών σήμερα.

      «Αν κάνουμε τα βασικά πράγματα σωστά και δεν γεμίσουμε το μυαλό των ποδοσφαιριστών μας με πληροφορίες και απλά τους ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο, θα είναι αρκετό ελπίζω για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από την ποιότητα της ομάδας και έκπληκτος για το γεγονός ότι υπάρχει αρνητισμός γύρω από την εθνική» υποστήριξε ο νέος εκλέκτορας της Σκωτίας.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ της Σέλτικ Τίρνεϊ, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκαν στην αποστολή οι Μπρόφι και Τέιλορ που αγωνίζονται στην Κιλμάρνοκ.

      Η αποστολή της Σκωτίας:

      Τερματοφύλακες Σκοτ Μπέιν (Σέλτικ), Λίαμ Κέλι (Λίβινγκστον), Ντέιβιντ Μάρσαλ (Χαλ), Τζον ΜακΛόγκλιν (Σάντερλαντ)

      Αμυντικοί: Μάικλ Ντέβλιν (Αμπερντίν), Στιούαρτ Φίντλεϊ,Στέφεν Ο' Ντόνελ, Γρεγκ Τέιλορ (Κιλμάρνοκ), Σκοτ ΜακΚένα (Αμπερντίν), Τσάρλι Μούλγκριου (Μπλάκμπερν), Λίαμ Πάλμερ (Σέφιλντ Γουέν.), Αντριου Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Τζον Σούταρ (Χαρτς)

      Μέσοι: Στιούαρτ Αρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), Τομ Κίρνεϊ (Φούλαμ), Τζον ΜακΓκίν (Αστον Βίλα), Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Κένι ΜακΛίν (Νόριτς), Σκοτ ΜακΤόμινεϊ (Μάνστεστερ Γιουν.), Γκράιμ Σίνι (Αμπερντίν)

      Επιθετικοί: Εμον Μπρόφι (Κιλμάρνοκ), Ολιβερ Μπερκ (Γουέστ Μπρομ), Τζέιμς Φόρεστ (Σέλτικ), Ράιαν Φρέιζερ (Μπόρνμουθ), Μαρκ ΜακΝούλτι (Ρέντινγκ), Λιούις Μόργκαν (Σέλτικ), Τζόνι Ράσελ (Σπόρτινγκ Κάνσας)

      ΚΥΠΡΟΣ

      Μετά την ευρεία νίκη της πρεμιέρας επί του Σαν Μαρίνο με 5-0, ήρθη η φυσιολογική εντός έδρας ήττα από το Βέλγιο (2-0). Δέχτηκε τα δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και στη συνέχεια ο αντίπαλος της έριξε ρυθμούς με το σκορ να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

      Δύσκολη η αποστολή της απέναντι σε μία ομάδα η οποία άλλαξε προπονητή και οι παίκτες της θα θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο.Είναι πάντως από τα παιχνίδια που δείχνουν τον χαρακτήρα της ομάδας και αν μπορεί να αλλάξει επίπεδο για να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

      «Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, αλλά πιστεύω ότι αν παίξουμε σαν ομάδα και καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Είμαστε όλοι έτοιμοι, οι ποδοσφαιριστές νιώθουν καλά, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί ξανά στην Εθνική και αυτό που απομένει είναι να το δείξουμε το Σάββατο με την Σκωτία», τόνισε ο μέσος Ρενάτο Μαρκάσα που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην εθνική.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο μέσοι Κάστανος (Γιουβέντους)και Χριστοφή (Ομόνοια) και ο στόπερ Μερκής (ΑΠΟΕΛ).Εκτός έμεινε και ο έμπειρος Παπουλής (Απόλλων Λεμεσού) με τον στόπερ Ντόσα Τζούνιορ (ΑΕΛ Λεμεσού) και τον δεξιό μπακ Δημητρίου (Σάουθεντ Γιουν.)

      Η αποστολή της Κύπρου:

      Τερματοφύλακες: Ούρκο Πάρντο (Αλκή Ορόκλινης), Νεόφυτος Μιχαήλ (ΠΑΣ Γιάννινα), Κωνσταντίνος Πέτρου (Παραλίμνι)

      Αμυντικοί: Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Γιώργος Βασιλείου (Απόλλων Λεμεσού), Ιωάννης Κούσουλος ,Φάνος Κατελάρης (Ομόνοια), Μάριος Αντωνιάδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Κωστή (Νέα Σαλαμίνα)

      Μέσοι: Ανδρέας Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Ματίας Σπόλιαριτς (Αλκή Ορόκλινης), Μιχάλης Ιωάννου (Ανόρθωση), Γιώργος Εφραίμ, Κωστάκης Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Πίττας (Παραλίμνι), Ρενάτο Μαρκάσα (Νέα Σαλαμίνα), Αντωνι Γεωργίου (Λεβάντε)

      Επιθετικοί: Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), Νέστωρ Μυτίδης (ΑΕ Λεμεσού), Ανδρέας Μακρής (ΑΕ Λεμεσού), Μηνάς Αντωνίου (Παραλίμνι)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Με σύμμαχο της την παράδοση και την αύρα που έφερε ο Στιβ Κλαρκ η Σκωτία δείχνει ικανή να κάμψει την αντίσταση της Κύπρου και να κατακτήσει τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        46 Σκωτία 10 15 5 0 5 16:19
        47 Κύπρος 10 10 3 1 6 15:20
      9ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Σκωτία 10 15 5 0 5 16:19
        4 Κύπρος 10 10 3 1 6 15:20
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες