7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Σκωτία

Προϊστορία

8/9/2023 ΚύπροςΣκωτία 0 - 3
25/3/2023 ΣκωτίαΚύπρος 3 - 0
16/11/2019 ΚύπροςΣκωτία 1 - 2
8/6/2019 ΣκωτίαΚύπρος 2 - 1
11/11/2011 ΚύπροςΣκωτία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 27,220 6.2%
X
€ 53,292 12.1%
2
€ 360,723 81.8%
Over
€ 18,920 45.4%
Under
€ 22,747 54.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

193 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

1

Σουτ εκτός εστίας

5

44%

Κατοχή μπάλας

56%

3

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
Χωρίς βαθμό η Κύπρος, εντυπωσιάζει η Σκωτία

Χωρίς βαθμό η Κύπρος, εντυπωσιάζει η Σκωτία

Η Κύπρος υποδέχεται τη Σκωτία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Μόνο ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι, μόνο νίκες οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ταξίδεψε την προηγούμενη αγωνιστική στο Όσλο προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Νορβηγία, δεν είχε ιδιαίτερα καλό πρόσωπο και έτσι γνώρισε την ήττα με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12’, απείλησε ελάχιστα στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα. Η εικόνα παρέμεινε ίδια στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Νορβηγία πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (56’-60’) και στην ουσία «καθάρισε» το παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα η ίδια προσπάθησε να βγει λίγο πιο μπροστά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κάστανο στις καθυστερήσεις.

Η αλήθεια είναι πως οι τρεις σερί ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά έχουν φέρει έναν προβληματισμό, ιδιαίτερα η εντός έδρας από τη Γεωργία. Όχι πως υπήρξαν βλέψεις για πρόκριση αλλά πλέον και η αποφυγή της τελευταίας θέσης μοιάζει δύσκολη. Η έλευση του Κετσπάγια είχε φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας, πλέον υπάρχει και μία γκρίνια προς το πρόσωπο του Γεωργιανού τεχνικού ο οποίος θέλει να ανατρέψει το κλίμα.

Αγωνιστικά Νέα: Κλήθηκε αρχικά στην αποστολή αλλά τελικά αποσύρθηκε λόγω ίωσης ο Νικόλας Ιωάννου (Κόμο). Στη θέση του κλήθηκε ο Κώστας Πηλέας (Πανσερραϊκός).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Μολ (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Αμυντικοί: Πηλέας (Πανσερραϊκός), Αντωνιάδης (Δόξα Κατακοπιάς), Αντωνίου (Ανόρθωση), Καρώ (ΟΦΗ), Ανδρέου (Σαρλερουά), Κορέα (Ανόρθωση), Κορέια (Ανόρθωση), Ρομπέρζ (ΑΕΚ Λάρνακας), Παναγιώτου (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Χαραλάμπους (Ομόνοια), Κουσουλός (Ομόνοια), Ιωάννου (Ανόρθωση),

Επιθετικοί: Χριστοφή (Εθνικός Άχνας), Πίττας (ΑΪΚ), Λοΐζου (Ομόνοια), Τζιώνης (Κάνσας Σίτι), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Κακουλής (Ομόνοια), Σωτηρίου (Σάνφρενς Χιροσίμα)

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στον όμιλο καθώς μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες και φιγουράρει στην κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τη Γεωργία σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 2-0. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκε με δυνατό πλασέ του ΜακΓκρέγκορ στο 6’ αλλά μετά από λίγα λεπτά ο αγώνας διακόπηκε για 1,5 ώρα προκειμένου να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Στην επανέναρξη τα πράγματα ήταν όντως καλύτερα, έψαξε και το δεύτερο γκολ και τελικά το βρήκε στο 47’ με ωραίο σουτ του ΜακΤόμινεϊ. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα έπειτα απλά είδε την αντίπαλο της να χάνει πέναλτι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Παίζει πλέον με περίσσια αυτοπεποίθηση, έχει νικήσει όλες τις ομάδες στον όμιλο και έχει γίνει το φαβορί για την πρόκριση. Πέρα από την καλή αμυντική της λειτουργία και τη σκληράδα που βγάζει, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματική επιθετικά. Οι 12 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει της δίνουν μεγάλο αβαντάζ, ίσως δεν χρειαστούν πάνω από 4-5 ακόμα και μία νίκη σήμερα θα την φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση. Έχει άλλωστε το μομέντουμ και την ψυχολογία για να κερδίζει τέτοια παιχνίδια.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκαν και δεν είναι στην αποστολή o μέσος Άντερσον (Νιούκαστλ) και ο τερματοφύλακας Κέλι (Μάδεργουελ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κλαρκ (Χαρτς), Γκαν (Νόριτς), ΜακΚρόρι (Ρέιντζερς)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χέντρι (Αλ-Ετιφάκ), Τίρνι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Πάτερσον (Έβερτον), Χίκι (Μπρέντφορντ), Πόρτεους (Γουότφορντ), Σούταρ (Ρέιντζερς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκλίμουρ (Μπράιτον), Τζακ (Ρέιντζερς), Φέργκιουσον (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Ντάικς (ΚΠΡ), Νίσμπετ (Μίλγουολ), Σάκλαντ (Χαρτς), Άνταμς (Σαουθάμπτον)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κύπρος έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις της στα προκριματικά την ώρα που η Σκωτία εντυπωσιάζει. Δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, ίσως βέβαια και λίγο μεγαλύτερο απ’ ότι θα έπρεπε. Έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά σε αυτές τις τιμές δεν θα προτιμήσουμε το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  2 Σκωτία 8 17 5 2 1 17:8
  5 Κύπρος 8 0 0 0 8 3:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.49% έπαιξε: Over
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες