7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάντα Κλάρα - Μποαβίστα

Προϊστορία

4/2/2023 Σάντα ΚλάραΜποαβίστα 2 - 2
14/8/2022 ΜποαβίσταΣάντα Κλάρα 2 - 1
1/2/2022 Σάντα ΚλάραΜποαβίστα 2 - 1
23/8/2021 ΜποαβίσταΣάντα Κλάρα 2 - 0
1/5/2021 Σάντα ΚλάραΜποαβίστα 3 - 3
9/1/2021 ΜποαβίσταΣάντα Κλάρα 1 - 1
28/6/2020 ΜποαβίσταΣάντα Κλάρα 1 - 0
29/11/2019 Σάντα ΚλάραΜποαβίστα 1 - 2
10/2/2019 ΜποαβίσταΣάντα Κλάρα 1 - 0
1/9/2018 Σάντα ΚλάραΜποαβίστα 4 - 2
25/4/2009 ΜποαβίσταΣάντα Κλάρα 3 - 1
7/12/2008 Σάντα ΚλάραΜποαβίστα 3 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

36 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

2

66%

Κατοχή μπάλας

34%

2

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

7

13

Φάουλ

12

26

Πλάγια Άουτ

24

11

Εκτελέσεις Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Sao Miguel
  • Χωρητικότητα: 13277
  • Θεατές: 1680
«Καίγονται» οι νησιώτες, με ψυχολογία οι «πάνθηρες»

«Καίγονται» οι νησιώτες, με ψυχολογία οι «πάνθηρες»

Η Σάντα Κλάρα υποδέχεται την Μποαβίστα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Κάζα Πία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Πορτιμονένσε.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στα προάστια της πρωτεύουσας Λισαβόνας για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Κάζα Πία. Πάλεψε γενναία για ένα θετικό αποτέλεσμα όμως δεν απέφυγε την ήττα (2-1). Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν επιεικώς μέτριο και δεν απείλησε ούτε μία φορά, ωστόσο κινδύνευσε σε μία και μοναδική περίπτωση. Στην επανάληψη έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Κοστίνια και στο 75’ έμεινε πίσω στο σκορ από ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σόμα. Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε πέναλτι έξι λεπτά μετά έπειτα από χρήση VAR, για μαρκάρισμα που αρχικά είχε καταλογιστεί φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για το 1-1. Πιέστηκε στη συνέχεια και ο γκολκίπερ Ταΐρα έκανε φοβερή τριπλή επέμβαση λίγο πριν το 90’. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως ο Κλέιτον με κεφαλιά παραβίασε την εστία της και την έριξε στο καναβάτσο «γράφοντας» το 2-1.

Με αυτόν τον άχαρο τρόπο η Σάντα Κλάρα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και παράλληλα συμπλήρωσε μία πεντάδα αναμετρήσεων στις οποίες δεν έχει χαμογελάσει. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μάλιστα έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι τέσσερις φορές. Οι νησιώτες έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας πλέον αρκετά δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρηθούν στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζόρζε Σιμάο τόνισε: «Βασικά αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να πείσω τους παίκτες μου να είναι επιθετικοί στο γήπεδο και να ψάξουν ένα γκολ. Γενικά νομίζω ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι η ήττα από την Κάζα Πία ήταν άδικη, αν φυσικά μου επιτρέπεται να πω κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επαινέσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Μου άρεσαν πολλά από τα πράγματα που είδα και ήταν κρίμα που δεχτήκαμε γκολ στο τέλος. Έχουμε ήδη επικεντρωθεί στην Μποαβίστα».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο μέσος Αντριάνο (16/0) και ο επιθετικός Ματέους Μπάμπι (14/2). Ξανά εκτός ο τερματοφύλακας Περέιρα (8/0), ο μέσος Ζορντάο (-) και ο επιθετικός Στεφάνοβιτς (3/0).

Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πορτιμονένσε σ’ έναν αγώνα που θεωρητικά ήταν στα μέτρα της. Αποδείχθηκε πράγματι τέτοιος μια και επικράτησε με το χορταστικό 4-2. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι απείλησε δύο φορές έχοντας και δοκάρι με τον Ιμπραχίμα. Δεν κινδύνευσε ούτε μία φορά και κυριαρχούσε στο γήπεδο. Κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50’ με τον Εντζιέ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σοπουρουτσούκβου πήρε το «ριμπάουντ» από ασθενή επέμβαση για το 2-0. Είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 56’ με κεφαλιά του Μουφί όμως διατήρησε την ψυχραιμία της. Στο 75’ ο Μάνγκας εκτέλεσε σωστά στην αντεπίθεση για το 3-1 και στο 81’ ξανά ο Εντζιέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Δύο λεπτά μετά ο Εστρέλα με σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η Μποαβίστα επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από μόλις δύο αγώνες στους οποίους δεν είχε χαμογελάσει. Έχει πραγματοποιήσει τον καλύτερο πρώτο γύρο της στην Πριμέιρα Λίγκα από τότε που επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου κι έχει μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Η συγκομιδή των 24 βαθμών φέρνει τους «πάνθηρες» στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Βιζέλα. Με δεδομένο ότι ο βασικός στόχος στην αρχή της σεζόν ήταν η παραμονή, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

«Το αποτέλεσμα απέναντι στην Πορτιμονένσε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη μας. Πρέπει να κατανοήσουμε ακριβώς που βρίσκεται ο σύλλογος. Δουλεύουμε καθημερινά με τους παίκτες μας για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τι χρειαζόμαστε και η ομαδική δουλειά έχει αποτέλεσμα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος και γνωρίζω ότι ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πετίτ.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός αμυντικός χαφ Πέρεζ (16/1). Αντίθετα εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Μακουτά (16/0). Εκτός σταθερά ο αμυντικός Φερέιρα (5/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο μπακ Γκόμες (-) και ο επιθετικός Πενιαράντα (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το άγχος της Σάντα Κλάρα διαρκώς μεγαλώνει καθώς έχει «κολλήσει» εντός επικίνδυνης ζώνης και με τις ομάδες που στέκονται σε ασφαλείς θέσεις να κερδίζουν, αρχίζει σιγά-σιγά να αντιλαμβάνεται ότι δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να ελπίζει μόνο στην 16η θέση που θα την οδηγήσει σε μπαράζ παραμονής με την τρίτη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Από την άλλη η Μποαβίστα μετά τη νίκη της απέναντι στην Πορτιμονένσε βρίσκεται πιο κοντά σ’ ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο παρά στον υποβιβασμό. Το κίνητρο όμως είναι δεδομένο ότι είναι μεγαλύτερο για την ομάδα από τις Αζόρες και θα πάμε στον «άσο» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Σάντα Κλάρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάντα Κλάρα έχασε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μποαβίστα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  9 Μποαβίστα 34 44 12 8 14 43:54
  18 Σάντα Κλάρα 34 22 5 7 22 26:58
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Jimmylegend7, με το υψηλότερο yield +6.97% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες