Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Μποαβίστα - Κάζα Πία

Προϊστορία

20/1/2025 ΜποαβίσταΚάζα Πία 2 - 3
10/8/2024 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 0 - 1
5/2/2024 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 0 - 0
27/8/2023 ΜποαβίσταΚάζα Πία 1 - 1
13/2/2023 ΜποαβίσταΚάζα Πία 0 - 0
21/8/2022 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 2 - 0
3/8/2019 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 19,688 18.6%
X
€ 19,915 18.9%
2
€ 66,042 62.5%
Over
€ 5,001 30.4%
Under
€ 11,429 69.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

171 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

3

36%

Κατοχή μπάλας

64%

5

Οφσάιντ

3

5

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

13

Σέντρες

10

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

14

1

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

1

13

Πλάγια Άουτ

11

17

Εκτελέσεις Φάουλ

17

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

10

Προσπάθειες Για Γκολ

9

1

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Bessa XXI
  • Χωρητικότητα: 28263
  • Θεατές: 2178
  • Διαιτητής: Pedro Ramalho (Πορτογαλία)
Δεν έχει περιθώρια η Μποαβίστα

Δεν έχει περιθώρια η Μποαβίστα

Η Μποαβίστα υποδέχεται την Κάζα Πία στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από την Αρούκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Φαμαλικάο.



Από τη στιγμή που στο Κύπελλο Πορτογαλίας είχε υποστεί ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Βαρζίμ -ομάδα τρίτης κατηγορίας-, δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο «Μπέσα», καθώς στην προηγούμενη «στροφή» αντιμετώπισε εντός έδρας την Αρούκα και ηττήθηκε (1-3). Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος στις καθυστερήσεις έμενε με δέκα λόγω αποβολής του Πέρες και αμέσως μετά δέχτηκε το 0-1 με πέναλτι. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στο 71’ με τον Άγρα μοιάζοντας ικανή να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ξανά όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα αυτή τη φορά την... πάτησε και στο 95’ ο Γιαλτσίν με νέο πέναλτι σημείωσε το 1-2, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 98’ και να τη ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον πικρό τρόπο η Μποαβίστα δέχτηκε δεύτερη συνεχόμενη «σφαλιάρα» και παράλληλα είδε το αρνητικό σερί της να μεγαλώνει και να φτάνει πλέον τις επτά αναμετρήσεις στις οποίες δεν έχει χαμογελάσει. Αν συνεχίσει έτσι τότε φαντάζει δεδομένος ο υποβιβασμός της στη δεύτερη κατηγορία κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν όμως θα είναι πολύ στενάχωρο για μία από τις «μεγάλες» ομάδες της Πορτογαλίας. Οι «πάνθηρες» έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Κριστιάνο Μπάτσι τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν την κατάστασή μας και είναι περίπλοκη. Η ομάδα μας αντιδράει πάντοτε θετικά και είναι ενωμένη στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Υπάρχουν πάντοτε κάποια θετικά στοιχεία που πρέπει να κρατάμε. Ακόμα κι αν δεν φαίνεται, οι δώδεκα βαθμοί που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλοί. Δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες και θέλω να ξεκινήσουμε καλά τον δεύτερο γύρο». Διεξήχθησαν εκλογές και νέος πρόεδρος είναι ο Γκαρίντα Περέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και είναι τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος κι αρχηγός Σεμπάστιαν Πέρες (16/0). Αντίθετα εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο βασικός σέντερ μπακ Αμπασκάλ (14/0). Θα λείψουν οι τερματοφύλακες Γκονσάλβες (4/0) και Πίρες (-).



Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε εντός έδρας με τη Ρίο Άβε σε νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του πορτογαλικού Κυπέλλου. Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και γνώρισε ήττα-αποκλεισμό (1-3). Εκτός τόπου και χρόνου στο ξεκίνημα δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και μείωσε σε 1-2 στο 42’ με τον Περέιρα. Έμεινε «ζωντανή» μέχρι το 81’ όταν ο Μοράις διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και την έριξε στο καναβάτσο.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε κληθεί να αντιμετωπίσει μπροστά στο κοινό της τη Φαμαλικάο και σ’ ένα ισορροπημένο αγώνα οι δυο τους αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Σχεδόν όλες οι συγκινήσεις ήρθαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο καθώς ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και στο 18’ ο Γκουλάρτ την έβαλε σε θέση «οδηγού». Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα διότι στο 34’ είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Αράντα. Στο δεύτερο μέρος ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο δεν ήθελε να ρισκάρει και να αφήσει κενά στα μετόπισθεν. Δεν συνέβη και το 1-1 παρέμεινε έως το φινάλε, έστω κι αν τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μορέιρα.

Η Κάζα Πία από τις αρχές Δεκεμβρίου κι έπειτα «έχτισε» ένα εντυπωσιακό -για τα δεδομένα της- αήττητο σερί, καθώς παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα για πέντε συνεχόμενους αγώνες. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μάλιστα έχει συλλέξει τρία «τρίποντα» κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη δύο φορές. Η συγκομιδή των 24 πόντων φέρνει τις «χήνες» στο πρώτο μισό της κατάταξης και ιδανικά θα ήθελαν να συνεχίσουν στα υψηλά «στρώματα» και στον δεύτερο γύρο, αποτελώντας μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν έως τώρα. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους ήταν αμφίσκορα.

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη συνολική προσπάθεια των παικτών μου και την παρουσία τους στα περισσότερα παιχνίδια. Είναι σημαντικό για εμάς να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα η επιθυμία μας είναι να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες όμως κάποιες φορές είναι σημαντικό να ξέρεις να μην χάνεις όταν δεν είσαι σε θέση να νικήσεις» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζοάο Περέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε την ποινή του ο επιτελικός μέσος Μορέιρα (16/3) κι επιστρέφει. Δεν μπορεί να προσφέρει ο μέσος Ρομπέρτο (7/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο αμυντικός Ίσαακ (-), οι εξτρέμ Κίκι Σίλβα (-), Κλαούντιο (-) και ο επιθετικός Ντίας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με δεδομένο ότι έκλεισε τον πρώτο γύρο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η Μποαβίστα αναζητά οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Βέβαια το «εμπόδιο» της Κάζα Πία κρίνεται αρκετά υψηλό, καθώς αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι η τελευταία, από τις αρχές Οκτωβρίου κι έπειτα ηττήθηκε μόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο και μάλιστα από αμφότερες εκτός έδρας. Το κίνητρο πάντως είναι χωρίς αμφιβολία στην πλευρά των «πανθήρων». Δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων και θα τον κοντράρουμε επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία του «άσου» ή της ισοπαλίας.

FACTS

  • Η ομάδα Μποαβίστα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κάζα Πία ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  6 Κάζα Πία 20 30 8 6 6 26:25
  18 Μποαβίστα 20 12 2 6 12 13:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο 21romario με το υψηλότερο yield +12.90% έπαιξε: X
  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +25.41% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Under
  • » Ο TarzN13, με το υψηλότερο yield +4.76% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

elissaios 19/1/2025 21:48

under

OnPoint 20/1/2025 13:58

Ημίχρονο X

DaoTrader 20/1/2025 15:55

Ασσος από ημίχρονο...

DjEggman 20/1/2025 18:27

2 over 1,5

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες