2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Μάλτα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 333,295 92.7%
X
€ 17,577 4.9%
2
€ 8,759 2.4%
Over
€ 21,590 69.0%
Under
€ 9,692 31.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

74 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Otkrytiye Arena
  • Χωρητικότητα: 45360
  • Θεατές: 13608
Να διατηρηθεί στην κορυφή η Ρωσία

Να διατηρηθεί στην κορυφή η Ρωσία

Η Ρωσία υποδέχεται τη μαχητική Μάλτα στην έδρα της με μόνο στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε θέση οδηγού στον 8ο όμιλο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΩΣΙΑ

Πέρασε με το άνετο 2-0 από την Κύπρο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Προηγήθηκε πολύ νωρίς με όμορφο τελείωμα του Γιερόκιν στο 6ο λεπτό και απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους. Η ίδια είχε ορισμένες φάσεις για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 55’ με τον Ζεμαλέντινοβ, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Και τις δύο ασίστ στα γκολ μοίρασε ο Σμολόβ.

Ήταν η πρώτη νίκη με τον Βάλερι Καρπίν στον πάγκο της, είχε προηγηθεί το 0-0 της Τετάρτης με την Κροατία στην Μόσχα, σ’ ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Στο 3-1-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Κροατία, ενώ βρίσκεται στο +3 από την 3η Σλοβενία.

Παρά τους τέσσερις βαθμούς στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ο Καρπίν δέχτηκε αρκετή κριτική από τα ΜΜΕ για τις όχι και τόσο λαμπερές εμφανίσεις. «Είναι μέρος της δουλειάς μου να δέχομαι κριτική. Φανταστείτε τι θα γίνονταν αν χάναμε. Πλέον είναι δύσκολο να παίρνεις βαθμούς από οποιαδήποτε Εθνική ομάδα. Λέτε ότι η Μάλτα δεν είναι δυνατή ομάδα αλλά δεν νιώθεις κάτι τέτοιο όταν παίζεις απέναντι της», ανέφερε ο Ρώσος τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Κύπρο ο πολύτιμος χαφ Γκολόβιν (Μονακό) και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο μπακ Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ο οποίος έχασε το ματς με την Κύπρο λόγω προβλήματος στο γόνατο. Εκτός αποστολής είναι ο αρχισκόρερ της Τζιούμπα (Ζενίτ), οι μπακ Πετρόφ (Κράσνονταρ), Μαγκέεβ (Λοκομοτίβ Μόσχας) και Τερεκχόβ (Σότσι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λουνιόβ (Λεβερκούζεν), Ντίπιν (Ρούμπιν Καζάν), Μαξιμένκο (Σπαρτάκ Μόσχας),

Αμυντικοί: Τζχικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντιβέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Καραβάγιεφ (Ζενίτ), Οσιπένκο (Ροστόφ), Σαμοσνίκοβ (Ρούμπιν Καζάν)

Μέσοι: Γκολόβιν (Μονακό), Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Κουζγιάγιεβ (Ζενίτ), Μίραντσουκ (Αταλάντα), Ιόνοβ (Κράσνονταρ), Τσερίσεφ (Βαλένθια), Γιερόκχιν (Ζενίτ), Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάαγιεβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλέτντινοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μούκχιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σουτόρμιν (Ζενίτ), Ζακχάριαν (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Σμολόφ(Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζαμπολότνι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τικάβιν (Ντιναμό Μόσχας)

ΜΑΛΤΑ

Ηττήθηκε με 1-0 στην Σλοβενία χάρη σε εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους ένα λεπτό πριν το ημίχρονο. Μαχητική εμφάνιση, απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλο της, αλλά έκανε λίγα πράγματα επιθετικά. Λίγο πριν το φινάλε υπέπεσε σε δεύτερο πέναλτι αλλά ο Μπονέλο απέκρουσε την εκτέλεση του Σποράρ, κρατώντας το 1-0 ως το φινάλε.

Εξαιρετική η πορεία της στον όμιλο, υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη κέρδισε με 3-0 την Κύπρο και πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας νίκη της ιστορίας της σε προκριματικά Μουντιάλ. Έχει 4 βαθμούς σε 5 παιχνίδια (1-1-3) και ισοβαθμεί με την Κύπρο στην 5η θέση.

«Έχουμε λανσάρει ένα νέο πρότζεκτ για την Εθνική Μάλτας. Χτίζουμε ξανά την ομάδα και βρισκόμαστε στα πρώτα βήματα της μεταμόρφωσης. Ο κύριος στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στους παίκτες μια νέα προσέγγιση παιχνιδιού» δήλωσε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός Μάντζα και αναφέρθηκε στο ματς με τους Ρώσους: «Είναι ένα παιχνίδι με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν είμαι τόσο χαζός για να πω ότι η Μάλτα είναι δυνατότερη από την Ρωσία. Ήταν αξιοπρεπέστατοι με την Κύπρο. Η απουσία του Γκολόιν είναι καλό νέο για εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Άπαπ (Χιμπέρνιανς), οι μέσοι Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Γκιλομιέρ (Μπιρκιρκάρα) και ο επιθετικός Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χαμρούν Σπάρτανς), Γκαλέα (ελεύθερος), Φορμόζα (Σαν Γκουάν), Γκρεχ (Πέμμπρουκ)

Αμυντικοί: Άτζιους (Χιμπέρνιανς), Σο (Σλιέμα Γουόντερερς), Μποργκ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Μούσκατ (Κάζα Πία), Τζ. Μποργκ (Βαλέτα), Άταρντ (Μπιρκιρκάρα), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Μίκαλιεφ (Χάμρουν Σπάρτανς), Ξουέρεμπ (Γκίζρα Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Εμπόνγκ (Χάμρουν Σπάρτανς), Πιζάνι (Μπαλζάν), Γκρεχ (Χιμπέρνιανς), Κορμπαλάν Χαμρούν Σπάρτανς), Καρμενζούλι (Φλοριάνα), Πάιμπερ (Φλοριάνα), Τέουμα (Σεντ Γκιλουάζ), Βέλα (Χιμπέρνιανς), Καρουάνα (Βαλέτα), Μούσκατ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Γιάνκαμ (Μπιρκιρκάρα)

Επιθετικοί: Μπούσουτιλ (Φλοριάνα), Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα), Ελούνι (Σλιέμα Γουόντερερς), Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Σαταριάνο (Φροζινόνε), Ντίμετς (Βαλέτα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρωσία δεν έθελξε με την εικόνα της στα δύο παιχνίδια με τον Καρπίν στον πάγκο αλλά πήρε 4 βαθμούς και θέλει μόνο νίκη στο σημερινό για να διατηρηθεί στην κορυφή. Από την άλλη, η Μάλτα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την εικόνα της στα προκριματικά, όντας αρκετά μαχητική και συμπαγής ομάδα. Φαβορί μεν οι Ρώσοι αλλά χωρίς Γκολόβιν και Τζιούμπα χάνουν αρκετά σε δημιουργία και ευχέρεια στο γκολ. Θα πάμε με το 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  6 Μάλτα 10 5 1 2 7 9:30
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
7/9/2021
Ρωσία
Μάλτα
2 - 0
24/3/2021
Μάλτα
Ρωσία
1 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.18% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες