Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Ρωσία

Προϊστορία

7/9/2021 ΡωσίαΜάλτα 2 - 0
24/3/2021 ΜάλταΡωσία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,504 2.1%
X
€ 4,676 3.9%
2
€ 112,674 94.0%
Over
€ 4,124 60.1%
Under
€ 2,735 39.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ta' Qali
  • Χωρητικότητα: 17797
Ανάλογα με την διάθεση των φιλοξενούμενων

Ανάλογα με την διάθεση των φιλοξενούμενων

Η Μάλτα υποδέχεται την Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο.

ΜΑΛΤΑ

Πάλεψε αρκετά στο Nations League αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι, τον τελικό με τα Νησιά Φερόε έμεινε στην ισοπαλία (1-1) και δεν μπόρεσε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να αλλάξει κατηγορία. Στην ουσία πλήρωσε και την ισοπαλία απέναντι στην Ανδόρα (0-0) αλλά γενικά η εικόνα της ήταν θετική.

Άλλωστε ο προπονητής της, Μανζία γράφει ιστορία με την ομάδα καθώς συμπλήρωσε εφτά παιχνίδια αήττητος στον πάγκο της. Λογικά θα κάνει τον κομπάρσο στον όμιλο και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς κάνοντας ζημιά στις ανώτερες αντιπάλους της. Δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι, δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελικά διοργάνωσης και μοιάζει λίγο δύσκολο να τα καταφέρει.

Αρχικά υπήρχε μία σκέψη από τις υγειονομικές αρχές της χώρας η ομάδα να μην κατέβει στον σημερινό αγώνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν. Ωστόσο η ιδέα αυτή απορρίφθηκε καθώς η Ομοσπονδία θα κινδύνευε με σοβαρή τιμωρία.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Μουσκάτ (Βαλέτα) και ο φορ Φαρούτζια (Σιλιέμα) οι δύο σημαντικές απουσίες.

Η αποστολή της Εθνικής Μάλτα:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Βαλέτα), Γκαλέα (Σλιέμα), Κρεμόνα (Χιμπέρνιανς)

Αμυντικοί: Άτζιους (Χιμπέρνιανς), Σ. Μποργκ (Γκζίρα), Σόου (Σλιέμα), Μικάλεφ (Χάμρουν), Μούσκατ (Κάζα Πία)

Μέσοι: Μάσκατ (Γκζίρα), Καρουάνα (Βαλέτα), Κρίστενσεν, Γκρετς, Μπίρμαν (Χιμπέρνιανς), Εμπόνγκ, Κορμπαλάν (Χάμρουν), Τέουαμ (Σεν Ζιλουάζ), Ξούερεμπ (Γκζίρα), Πορτέλι (Γκζίρα), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Πισάνι (Μπαλζάν)

Επιθετικοί: Γκάμπιν (Νιούπορτ), Σαταριάνο (Σλιέμα), Ενβοκό, Ντίμετς (Βαλέτα), Μπουσουτίλ (Φλοριάνα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα),Μοντεμπέλο (Μπιρκικάρα)



ΡΩΣΙΑ

Ήταν απογοητευτική στην τελευταία της εμφάνιση στην έδρα της Σερβίας στο Βελιγράδι τον Νοέμβριο, ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 και έχασε όποια ελπίδα για άνοδο της την πρώτη κατηγορία. Στην ουσία οι δύο κολλητές ήττες της από Τουρκία και Σερβία την έριξαν στην 2η θέση και έσβησαν το καλό πρόσωπο που είχε δείξει μέχρι στιγμής στην διοργάνωση.

Ξεκινάει με βλέψεις τα προκριματικά του Μουντιάλ και θα παλέψει με την Κροατία για την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση στην διοργάνωση του Κατάρ. Η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι είχε φτιάξει την διάθεση στην ομάδα, οι εμφανίσεις της στο Nations League ωστόσο έφεραν προβληματισμό.

Ο κόουτς Τσερτσέφοφ μπορεί να νιώθει κάποια πίεση, στόχος είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί η Ρωσία παρά την ποινή που έχει φάει από το CAS θα μπορεί να δώσει κανονικά το παρών χωρίς όμως να χρησιμοποιεί τη σημαία και τον εθνικό της ύμνο στα παιχνίδια.

«Όλες οι ομάδες, μαζί και εμείς, ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και με τις ίδιες συνθήκες. Είναι αδύνατον να προβλέψεις τι θα γίνει κατά την διάρκεια των αγώνων. Γι΄αυτό επικεντρωνόμαστε στα αληθινά πράγματα και το πρώτο μας εμπόδιο είναι η Μάλτα, σε αυτήν βρίσκεται όλη η συγκέντρωση μας», σχολίασε ο κόουτς Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι έμειναν οι μέσοι, Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Τσερίσεφ (Βαλένθια), Γερόκιν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αν. Μίραντσουκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κουτσάγιεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ομπιγιάκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λεσοβόι (Ντιναμό Μόσχας),

Η αποστολή της Εθνικής Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Λιούνοφ (Ζενίτ), Σουνίν (Ντιναμό Μόσχας), Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν)

Αμυντικοί: Ζιρκόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουντριασόφ (Αντάλιασπορ), Ντζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμιόνοφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Καραβάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Γιεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας), Σμόλνικοφ (Κράσνονταρ), Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέουσταλντερ (Ντιναμό Μόσχας), Κουτέποφ (Σπάρτακ Μόσχας), Σαμοσίνκοφ (Ρούμπιν Καζάν), Ζιρόφ (Σάντχαουζεν).

Μέσοι: Ζιόνοφ (Κράσνονταρ), Οζντόγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουζιάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αλ. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Μπακάγιεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μοστοβόι (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Μίρτσοφ (Κίμκι), Ζεμαλεντίνοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μούκχιν (Λοκομοτίβ Μόσχας).

Επιθετικοί: Τζούμπια (Ζενίτ), Ζαμπολότνι (Σότσι), Σομπόλεφ (Σπάρτακ Μόσχας).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, θα είναι τεράστια έκπληξη αν οι γηπεδούχοι πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Αυτά είναι από τα παιχνίδια που η Ρωσία οφείλει να κερδίζει για να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022. Οι τιμές βέβαια σε διπλό και No Goal δεν έχουν κάποια αξία αν οι Ρώσοι έχουν διάθεση το σκορ μπορεί να μεγαλώσει. Το over είναι αποδεκτό, πιο ελκυστικό και το 4-6 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  6 Μάλτα 10 5 1 2 7 9:30
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
7/9/2021
Ρωσία
Μάλτα
2 - 0
24/3/2021
Μάλτα
Ρωσία
1 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +3.91% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες