1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Δανία

Προϊστορία

21/6/2021 ΡωσίαΔανία 1 - 4
29/2/2012 ΔανίαΡωσία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 413,650 8.5%
X
€ 320,680 6.6%
2
€ 4,147,092 85.0%
Over
€ 225,566 20.9%
Under
€ 855,592 79.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

244 ψήφοι:

Γηπεδούχος η Δανία με μόνο στόχο τη νίκη

Γηπεδούχος η Δανία με μόνο στόχο τη νίκη

Η Δανία υποδέχεται στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης την Ρωσία και έχει ως μονόδρομο τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

* Παρουσία 25.000 θεατών.

* Η Δανία θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί και αν η Φινλανδία χάσει από το Βέλγιο θα τερματίσει στη 2η θέση. Σε άλλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς θα περιμένει μήπως και βγει καλύτερη 3η.

* Η Ρωσία με μια ισοπαλία τερματίζει 2η σε περίπτωση που το Βέλγιο επικρατήσει της Φινλανδίας. Υπάρχει σενάριο πρόκρισης ακόμα και αν χάσει, αρκεί βέβαια να μην νικήσει η Φινλανδία.

ΡΩΣΙΑ

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Βέλγιο με 3-0, πήρε τους πρώτους της βαθμούς επικρατώντας στην Αγία Πετρούπολη επί της Φινλανδίας με 1-0 και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι Σκανδιναβοί βρήκαν δίχτυα στο 3ο λεπτό με τον Γιόελ Πογιάνπαλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αλεκσέι Μιράντσουκ με ένα υπέροχο πλασέ έδωσε το τρίποντο στην "αρκούδα". Έτσι έπιασε τη Φινλανδία στη βαθμολογία και έχει προβάδισμα στην ισοβαθμία.

«Αυτό θα είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι σε δύο μεγάλα τουρνουά και χωρίς τους θαυμαστές μας. Ωστόσο, δεν είναι πρόβλημα. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τη λέξη «πρόβλημα» τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι απλώς μια κατάσταση και ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε.», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο μπακ Μάριο Φερνάντες που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Αντόν Σούνιν (Ντινάμο Μ.), Γιούρι Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν), Ματβέι Σαφόνοβ (Κράσνονταρ).

Αμυντικοί: Γιούρι Ζιρκόβ (Ζενίτ), Φεντόρ Κουντριάσοβ (Αντάλιασπορ), Γκεόργκι Τζίκια (Σπαρτάκ Μ.), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μ.), Αντρέι Σεμιόνοβ (Άχματ Γκρόζνι), Βιάτσεσλαβ Καραβάγιεβ (Ζενίτ), Ίγκορ Ντιβέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ρόμαν Γεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας)

Μέσοι: Αλεξάντρ Γκολόβιν (Μονακό), Αλεξέι Ιόνοβ (Κράσνονταρ), Ρομάν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μ.), Νταλέρ Κουζιάεβ (Ζενίτ), Αλεξέι Μίραντσουκ (Αταλάντα), Ντένις Τσερίσεβ (Βαλένθια), Μάγκομεντ Οζντόεβ (Ζενίτ), Ντμίτρι Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντανίλ Φόμιν (Ντινάμο Μ.), Μαξίμ Μούχιν (Λοκομοτίβ Μ.), Ριφάτ Ζεμαλετντίνοβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντένις Μακάροβ (Ρούμπιν Καζάν)

Επιθετικοί: Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Άρνολντ Ζαμπολότνι (Σότσι), Αλεξάντερ Σομπόλεβ (Σπαρτάκ Μ.).

ΔΑΝΙΑ

Δεν κατάφερε ούτε στην 2η αγωνιστική να πάρει έναν βαθμό, αφού φιλοξένησε στη Κοπεγχάγη το Βέλγιο και παρότι προηγήθηκε, τελικά έχασε με 2-1. Οι Σκανδιναβοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα με τον Πόουλσεν στο 2ο λεπτό, το οποίο ήταν το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των Euro. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τους Βέλγους να πάρουν ανάσα στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη πέρασε στον αγώνα ο Ντε Μπρόινε και όλα άλλαξαν. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε την ασίστ στον Αζάρ στο 55΄ και χρίστηκε σκόρερ στο 71' κάνοντας την ανατροπή με τους Δανούς να μένουν στους μηδέν βαθμούς.

«Θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε στο Parken και να έχουμε μια μαγική βραδιά. Eίναι σαν να ξεκινάμε το EURO μας τώρα. Δεν έχουμε τελειώσει. Είχαμε μια δύσκολη αρχή και θα ξεκινήσουμε από τώρα. Δώσαμε τα πάντα εναντίον του Βελγίου και πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Δεν έχει σημασία τι, θα πάμε εκεί έξω και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα είναι ένας απίστευτα σκληρός αγώνας εναντίον της Ρωσίας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να εξαναγκάζουμε τα πράγματα, και πρέπει να διατηρούμε ένα επίπεδο και να αποτρέπουμε τα λάθη», τόνισε ο κόουτς Χιούλαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του, δίνοντας τους δύναμη. Δεν έχει προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λεσλ (Μίντιλαντ).

Αμυντικοί: Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Γιοακίμ Άντερσεν (Φούλαμ), Γιανς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιοακίμ Μέλε (Αταλάντα), Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη).

Μέσοι: Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Πιέρ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Κρίστιαν Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ),Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε),Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια).

Επιθετικοί: Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία είναι τυπικά φιλοξενούμενους, αλλά παίζει στη Κοπεγχάγη και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Οι Σκανδιναβοί έπαιξαν ωραίο και παθιασμένο ποδόσφαιρο κόντρα στους Βέλγους, αλλά δεν κατάφεραν. Ο Έρικσεν επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο και τους ντόπαρε ψυχολογικά. Η Ρωσία δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα στο EURO 2020 και θα ποντάρουμε στο διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 2ος όμιλος
  2 Δανία 3 3 1 0 2 5:4
  4 Ρωσία 3 3 1 0 2 2:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/6/2021
Ρωσία
Δανία
1 - 4
29/2/2012
Δανία
Ρωσία
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.85% έπαιξε: 2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο kirkonet, με το υψηλότερο yield +6.26% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες