9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Ελβετία

Προϊστορία

21/11/2023 ΡουμανίαΕλβετία 1 - 0
19/6/2023 ΕλβετίαΡουμανία 2 - 2
15/6/2016 ΡουμανίαΕλβετία 1 - 1
30/5/2012 ΕλβετίαΡουμανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 64,565 12.1%
X
€ 59,575 11.2%
2
€ 408,906 76.7%
Over
€ 10,335 31.7%
Under
€ 22,290 68.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

219 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

2

Σουτ εκτός εστίας

5

41%

Κατοχή μπάλας

59%

3

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

13

Φάουλ

11

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Murat Yakin

9  Noah Okafor Amdouni Zeki Αλλαγή 62'

17  Ruben Vargas Zeqiri Andi Αλλαγή 81'

23  Xherdan Shaqiri Ugrinic Filip Αλλαγή 62'

10 Granit Xhaka

20  Michel Aebischer Freuler Remo Αλλαγή 84'

15  Ulisses Garcia Steffen Renato Αλλαγή 62'

19 Dan Ndoye

13 Ricardo Rodriguez

4 Nico Elvedi

5 Manuel Akanji

12 Yvon Mvogo

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
  • Θεατές: 50224
Ντέρμπι πρωτιάς χωρίς άγχος

Ντέρμπι πρωτιάς χωρίς άγχος


Η Ρουμανία υποδέχεται την Ελβετία στη 10η και τελευταία αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Από εκτός έδρας νίκη επί του Ισραήλ που τους χάρισε την πρόκριση στην τελική φάση προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα εξασφάλισαν την πρόκριση μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Κόσοβο.

Πήρε σπουδαία και καθοριστική νίκη με 2-1 επί του Ισραήλ στην ουδέτερη «Πάντσο Αρίνα» στην Ουγγαρία, που χρησιμοποίησε ο αντίπαλος ως έδρα λόγω του πολέμου με την Παλαιστίνη και εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro όπου θα συμμετάσχει για έκτη φορά στην ιστορία της το προσεχές καλοκαίρι.

Αν και αιφνιδιάστηκε μόλις στο 2' από τους Ισραηλινούς, που έπαιζαν το τελευταίο τους... χαρτί για την πρόκριση, ισοφάρισε άμεσα στο 10’ με τον Πούσκας και η συνέχεια της άνηκε ολοκληρωτικά. Είχε δοκάρι στο 24’, ήλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης και στην επανάληψη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε την ανατροπή στο 63’ με τον Χάτζι, και έχασε απίστευτη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη στο 74' με τον Μιχάιλα, ο οποίος στο 84’ αποβλήθηκε αφήνοντας με δέκα παίκτες τους Ρουμάνους, που δεν είχαν πάντως πρόβλημα να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση στα εναπομείναντα λεπτά και να φτάσουν στη νίκη.

Η Ρουμανία παρέμεινε έτσι αήττητη με ρεκόρ 5-4-0 στον όμιλο, αλλά και πρωτοπόρος με 19 βαθμούς έναντι 17 της σημερινής της αντιπάλου. Αν δεν ηττηθεί σήμερα, στην κατάμεστη «Αρένα Νασιονάλα» θα εξασφαλίσει την 1η θέση αλλά και την τοποθέτησή της στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας της τελικής φάσης του Euro.

«Φέραμε ξανά το ρουμανικό ποδόσφαιρο στο προσκήνιο. Αυτές οι στιγμές ανήκουν σε όλους τους Ρουμάνους, αλλά πρωτίστως στους παίκτες και πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για τα νέα παιδιά» δήλωσε πανευτυχής ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο ποιοτικός εξτρέμ Μιχάιλα (Πάρμα) που αποβλήθηκε κόντρα στο Ισραήλ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Γκαζιάντεπ), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκ.), Ράντου (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: Μπάνκου (Ουν. Κραϊόβα), Μπούρτσα (Αλ Οκχόοντ), Ρους (Πάφος), Ντουμιτρέσκου (Σλάβια Πράγας), Ράτσιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ντράγκουσιν (Τζένοα), Ρακόβιτσαν (Ράκοβ), Β. Μόγκος (Κλουζ)

Μέσοι: Μαρίν (Πίζα), Σκρέτσιου (Ουν. Κραϊόβα), Αρτεάν (Φαρούλ), Μαρίν (Έμπολι), Τσικαλντάου (Κόνιασπορ), Στάντσιου (Νταμάκ), Ντάριους Ολάρου (Στεάουα Βουκ.), Ολιμπίου Μορουτσάν (Ανκαραγκουτσού), Στεφανέσκου (Σέπσι), Χάτζι (Αλαβές), Μιχάιλα (Πάρμα), Κομάν (Στεάουα).

Επιθετικοί: Τάνασε (Αλ Αχτούντ), Ντράγκους (Γκ. Γκαζιαντέπ), Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Μουαϊτέρ), Μπιρλιγκέα (Κλουζ).Δυσκολεύτηκε, δεν άρεσε, αλλά το εντός έδρας 1-1 με το Κόσοβο στάθηκε τελικά αρκετό ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024, ούσα συνεπής στο ραντεβού της με άλλη μία μεγάλη διοργάνωση, αφού δεν έχει χάσει καμία από το 2004 και μετά.

Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι αλλά ιδιαίτερα επιπόλαιοι στο πρώτο μέρος, που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αλλά με την έναρξη της επανάληψης άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βάργκας στο 47'. Ο σκόρερ αλλά και ο Ζακάρια έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα ακόμα τέρμα στη συνέχεια, αλλά οι γηπεδούχοι αφού δεν το έβαλαν το δέχτηκαν, όπως λέει και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, και έτσι ισοφαρίστηκαν στο 82', με τα τελευταία λεπτά να κυλούν αγχωτικά, αλλά χωρίς να απειληθούν και τελικά το φινάλε να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν.

Με 17 βαθμούς πάντως πλέον, έπεσαν από την 1η θέση του ομίλου και είναι στο -2 από τη Ρουμανία, την οποία θέλουν να νικήσουν ώστε να πάρουν την πρωτιά. Ανεξάρτητα πάντως του τι θα συμβεί ή της πρόκρισης που ήδη έχει έρθει, το μέλλον του Μουράτ Γιακίν στην τεχνική ηγεσία είναι αμφίβολο, αφού οι σχέσεις του με τους παίκτες -και ιδιαιτέρως τον αρχηγό Τζάκα- δεν είναι και οι καλύτερες.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ τέθηκαν ο κίπερ Κόμπελ (Ντόρτμουντ) και ο επιθετικός Ζεκίρι (Γκενκ), ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ Φερνάντες (Μάιντς). Τραυματίες είναι οι χαφ Σο (Σεβίλλη), Λοτομπά (Νις) και ο επιθετικός Εμπολό (Μονακό). Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο μπακ Βίντμερ (Μάιντς), ο εξτρέμ Τσούμπερ (ΑΕΚ) και ο επιθετικός Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Ίντερ), Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Εμβογκό (Λοριάν)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Σαρ (Νιούκαστλ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντς), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Τσέζιγκερ (Βόλφσμπουργκ), Μπενίτο (Γιουνγκ Μπόις), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις), Κόμερτ (Ναντ).

Μέσοι: Φρόιλερ (Νότιγχαμ), Τσάκα (Λεβερκούζεν), Έμπισερ (Μπολόνια), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Μίλαν), Ούγκρινιτς (Γιουνγκ Μπόις), Εντόι (Μπολόνια), Στέφεν (Λουγκάνο), Ζακάρια (Μονακό)

Επιθετικοί: Σακίρι (Σικάγο Φάιερ), Αμντουνί (Μπέρνλι), Ζετσίρι (Γκενκ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Όλα έχουν κριθεί αφού αμφότερες έχουν προκριθεί ήδη στην τελική φάση του Euro, αν και οι Ρουμάνοι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω λόγω του ό,τι παίζουν μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση οι δύο ομάδες δεν έχουν λόγο να κλειστούν και με τους αριθμούς να δείχνουν πως οι γηπεδούχοι σκοράρουν σε όλα τα ματς των προκριματικών στην έδρα τους, ενώ έχουν και την καλύτερη άμυνα του ομίλου (5 γκολ παθητικό) και οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την καλύτερη επίθεση του ομίλου (22 τέρματα), αλλά την άμυνά τους να μην έχει κρατήσει το μηδέν σε 6 από τα 7 τελευταία ματς, το αμφίσκορο, που το βρίσκουμε σε καλές αποδόσεις, μοιάζει πολύ καλή επιλογή.

FACTS

  • Η ομάδα Ελβετία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: X με απόδοση 3.45 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.24% έπαιξε: X
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +5.04% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες