1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόμα - Λέστερ

Προϊστορία

5/5/2022 ΡόμαΛέστερ 1 - 0
28/4/2022 ΛέστερΡόμα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 438,856 65.3%
X
€ 115,683 17.2%
2
€ 117,108 17.4%
Over
€ 133,200 52.6%
Under
€ 120,009 47.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

248 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

4

44%

Κατοχή μπάλας

56%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

7

3

Αλλαγές

4

12

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
  • Θεατές: 63940
Οι «αλεπούδες» στη φωλιά της Λύκαινας για μία θέση στον τελικό

Οι «αλεπούδες» στη φωλιά της Λύκαινας για μία θέση στον τελικό

Η Ρόμα υποδέχεται τη Λέστερ για το δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Ανοικτοί οι λογαριασμοί μετά την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα.

Α’ Παιχνίδι: Λέστερ-Ρόμα 1-1

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τη νικήτρια του ζευγαριού της Φέγενορντ με τη Μαρσέιγ.

ΡΟΜΑ

Παρουσιάστηκε καλά διαβασμένη στο πρώτο παιχνίδι και τακτικά σωστή αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία στην Αγγλία. Βρήκε το γκολ με τον Πελεγκρίνι στο 15’ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη βέβαια οπισθοχώρησε περισσότερο, δέχτηκε την ισοφάριση στο 67’. Προσπάθησε να απειλήσει κυρίως μέσω των αντεπιθέσεων της και χάρη στην ποιότητα του Έιμπραχαμ δημιούργησε μία ευκαιρία στο 80’ αλλά ο Σμάιχελ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ρουί Πατρίσιο.

Την Κυριακή υποδέχθηκε την Μπολόνια για την 35η αγωνιστική της Σέριε Α’, έχοντας όμως το μυαλό της και στο σημερινό παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Ο Μουρίνιο έκανε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά μοιρασμένο αλλά η ίδια απείλησε με κάποια σουτ των Ζανιόλο και Πέρες. Η είσοδος των Έιμπραχαμ και Πελεγκρίνι στην επανάληψη την έκαναν πιο επιθετική, είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά θα μπορούσε να βρεθεί κάλλιστα πίσω στο σκορ.

«Είμαι 22 χρόνια στην προπονητική κι ενώ πολλά μπορούν ν' αλλάξουν στο ποδόσφαιρο σε τόσα χρόνια, ακόμα μια ομάδα μπορεί τελικά να πάρει νίκη με γκολ οφσάιντ. Και το Σάββατο μια ομάδα κατάφερε να νικήσει με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει», φρόντισε να σχολιάσει ο Μουρίνιο μετά το παιχνίδι, ρίχνοντας ξεκάθαρα καρφιά στη Λάτσιο και στον τρόπο που κέρδισε την Σπέτσια.

Φυσικά τα είπε όλα αυτά γιατί η συμπολίτισσα της την «έπιασε» στην 5η θέση και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν κινδυνεύει ακόμα και η θέση της στην Ευρώπη. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα και έπειτα η Βενέτσια (εντός) και η Τορίνο (εκτός). Το βάρος της βέβαια πέφτει στο Κόνφερενς Λιγκ, εντός έδρας στην Ευρώπη παραμένει αήττητη φέτος, ενώ συνολικά έχει ηττηθεί τρεις φορές από τις Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ. Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα αν βρει γκολ πιθανόν να το διαχειριστεί σωστά.

«Για μένα πάντα είναι το ίδιο. Λέω ότι δεν έχω κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό που έρχεται. Αν το επόμενο είναι ένας ημιτελικός ακόμα καλύτερα γιατί έχεις την ευκαιρία να πας σε έναν τελικό αν δεν...απολυθείς πριν από αυτόν. Ήταν μία μεγάλη διαδρομή για εμάς και μετά από 14 παιχνίδια έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να αξίζει να είμαστε εκεί», επισήμανε ο κόουτς Μουρίνιο.

Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικός απών ο εξτρέμ Μιχιταριάν.



ΛΕΣΤΕΡ

Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της και έμεινε στο 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15’, δυσκολεύτηκε να απειλήσει στο πρώτο μέρος αλλά ήταν σαφώς πιο κινητική στην επανάληψη. Ισοφάρισε με τον Λούκμαν στο 67’, είχε ευκαιρίες για την ανατροπή αλλά κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ σε μία αντεπίθεση στο 80’.

Στο πρωτάθλημα έμεινε για 4η αγωνιστική χωρίς νίκη καθώς ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Τότεναμ την Κυριακή. Είχε δοκάρι βέβαια με τον Ντάκα στο 15’ άλλα επτά λεπτά μετά από μία στημένη φάση είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ. Μπορεί να είχε την κατοχή στην επανάληψη αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 60’ και στο 79’ ο Σον με ένα υπέροχο τέρμα «έγραψε» το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ωραία ενέργεια του Ιχεανάτσο στις καθυστερήσεις.

Δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον στο πρωτάθλημα παραμένει στην 11η θέση με 42 βαθμούς και αν μπορούμε να πούμε πως στοχεύει σε κάτι είναι να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Όλο το βάρος όπως είναι λογικό έχει πέσει στην πρόκριση της στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, τον πρώτο ευρωπαϊκό της ιστορίας της. Ο Ρότζερς ξεκούρασε κάποιους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ψάξει το δεύτερο σερί διπλό της στα νοκ άουτ παιχνίδια του Κόνφερενς. Έδειξε και στημ Αγγλία πως μπορεί να αναλάβει τον ρυθμό του παιχνιδιού, πρέπει να επιτεθεί στη Ρώμη αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

«Έχουμε φτάσει στη Ρώμη με παίκτες έτοιμους και φουλ συγκεντρωμένους. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και έχουμε υγιείς παίκτες, περισσότερους από ότι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς», επισήμανε ο κόουτς Ρότζερς.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν οι μέσοι Ντιούσμπερι-Χολ και Μάντισον που απουσίαζαν από το παιχνίδι με την Τότεναμ. Συνεχίζουν εκτός ο μέσος Εντιντί και ο μπακ Μπέρτραντ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρόμα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, είναι σαφώς πιο δυνατή στο «Ολίμπικο» φέτος αλλά από όσα μας έχει δείξει στα απαιτητικά παιχνίδια δεν πρόκειται να ρισκάρει ιδιαίτερα. Θα κλείσει πρώτα καλά τους χώρους προς την άμυνα της και θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Η Λέστερ από την άλλη ίσως βγει πιο μπροστά, το έκανε άλλωστε στην έδρα της Αϊντχόφεν στον προηγούμενο γύρο. Σωστά θεωρούνται φαβορί οι Ρωμαίοι αλλά θεωρούμε πως το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει και το over είναι υψηλό.

FACTS

  • Η ομάδα Λέστερ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.24 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόμα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
5/5/2022
Ρόμα
Λέστερ
1 - 0
28/4/2022
Λέστερ
Ρόμα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +9.42% έπαιξε: 1
  • » Ο manconha, με το υψηλότερο yield +25.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο kirkonet, με το υψηλότερο yield +6.26% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες