Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λέστερ - Ρόμα

28/4/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1200
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 727 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρόμα - Λέστερ στις 5/5/2022

Προϊστορία

5/5/2022 ΡόμαΛέστερ 1 - 0
28/4/2022 ΛέστερΡόμα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 330,874 47.4%
X
€ 80,897 11.6%
2
€ 285,890 41.0%
Over
€ 47,728 40.8%
Under
€ 69,321 59.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

233 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

1

62%

Κατοχή μπάλας

38%

3

Οφσάιντ

4

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

1

4

Αλλαγές

4

11

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: King Power Stadium
  • Χωρητικότητα: 32273
  • Θεατές: 31659
Χωρίς λόγο αουτσάιντερ η Ρόμα

Χωρίς λόγο αουτσάιντερ η Ρόμα

Η Λέστερ υποδέχεται τη Ρόμα για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Κόνφερενς Λιγκ. Ψάχνουν αντίδραση στην Ευρώπη οι «αλεπούδες», στόχος η κατάκτηση του τροπαίου για τους «τζιαλορόσι»

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της φάσης των «4» του Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθεί επαναληπτικός στο Ολίμπικο. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τη νικήτρια του ζευγαριού της Φέγενορντ με τη Μαρσέιγ.

ΛΕΣΤΕΡ

Έδειξε χαρακτήρα στα προημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι στην Αΐντχόφεν και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία, ταξίδεψε στην Ολλανδία με στόχο τη νίκη και την πήρε. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27’ αλλά είχε αρκετές καλές στιγμές για να φτάσει στην ισοφάριση. Τα κατάφερε τελικά με τον Μάντισον στο 74’ και στο 88’ ο Περέιρα έκανε την ανατροπή και την έστειλε στα ημιτελικά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται το ίδιο καλά. Το Σάββατο υποδέχτηκε την Άστον Βίλα και σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Ουσιαστικά είχε τις καλύτερες της στιγμές με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Μάντισον, μία σε κάθε ημίχρονο, και παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί και να απειλήσει παραπάνω.

Έμεινε έτσι για 3η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και το όνειρο της Ευρώπης «σβήνει» για τα καλά. Βρίσκεται στο -10 από την 7η Γουέστ Χαμ με δύο παιχνίδια λιγότερα αλλά μοιάζει απίθανο να καλύψει την διαφορά. Δείχνει κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια αλλά ξέρει πλέον πως η κατάκτηση του Κόνφερες είναι η μοναδική της λύση για να αγωνιστεί του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η πρώτη της φορά που βρίσκεται σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υπάρχει ενθουσιασμός και μεγάλη προσμονή για το παιχνίδι.

«Ξέρουμε ότι η Ρόμα έχει καλούς παίκτες όπως ο Έιμπραχαμ και ο Ζανιόλο. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση για να περάσουμε αλλά θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή ατμόσφαιρα. Για μένα ο Μουρίνιο είναι ένας ξεχωριστός προπονητής και ένας από τους σπουδαίους της γενιάς του», τόνισε ο κόουτς Ρότζερς.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μέσος Εντιντί (19/0) και ο μπακ Μπέρτραντ (4/0).



ΡΟΜΑ

Έκανε επιτέλους επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μπόντο/Γκλιμτ στα προημιτελικά και μετά την ήττα της με 2-1 στη Νορβηγία, επικράτησε με 4-0 στη Ρώμη και πήρε την πρόκριση. Μόλις στο 5’ ο Έιμπραχαμ από κοντά άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Ζανιόλο. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός με πολύ ωραία τελειώματα στο 23’,29’ και 49’ στην ουσία «κλείδωσε» την πρόκριση της ομάδας του σε μία επιβλητική γενικά εμφάνιση.

Στη Σέριε Α’ γνώρισε την πρώτη της ήττα το Σάββατο μετά από 11 αγωνιστικές στο ντέρμπι με την Ίντερ στο Μιλάνο με 3-1. Μπήκε καλά στην αναμέτρηση βέβαια και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντσίνι στο 29’ για να ανοίξει το σκορ αλλά στην επόμενη φάση δέχτηκε το γκολ και στο 40’ είδε τον Μπρόζοβιτς να κάνει το 2-0. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά από τη στιγμή που ο Λαουτάρο έκανε το 3-0 στο 52’ όλα τελείωσαν. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ένα ωραίο γκολ του Μιχιταριάν στο 85’.

«Πάντοτε θα αγαπώ την Ίντερ και ξέρω ότι και η ομάδα θα με αγαπάει. Και τώρα που έχουμε τελειώσει και δεν έχουμε πλέον να παίξουμε ξανά ούτε με την Νάπολι, ούτε με την Γιουβέντους, λέω ότι θα ήθελα πολύ να το πάρει η Ίντερ φέτος», σχολίασε ο Μουρίνιο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Του αρέσουν αυτά τα mind games του Πορτογάλου, αποθεώθηκε από το κοινό των «νερατζούρι» και φρόντισε να το ανταποδώσει. Η Ρόμα βέβαια ηττήθηκε μετά από καιρό, αλλά μετά την ήττα της Φιορεντίνα παρέμεινε στην 5η θέση. Ο στόχος ξεκάθαρα πλέον όμως είναι η κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «τζιαλορόσι» στα μάτια μας είναι το φαβορί, ο Μουρίνιο έχει τον τρόπο του στα νοκ άουτ παιχνίδια και λογικά δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι.

Το τελευταίο διάστημα η Ρόμα έχει βρει μία σταθερότητα, καλό κλίμα υπάρχει και η παρουσία σε έναν τελικό πόσο μάλλον η κατάκτηση του τροπαίου θα κάνει τη χρονιά επιτυχημένη.

«Έχω παίξει αρκετούς ημιτελικούς στην καριέρα μου και πάντα λέω το ίδιο. Όλοι έχουν 50% πιθανότητες να περάσουν και 25% να κατακτήσουν τον τίτλο. Αυτό δεν αλλάζει τώρα. Δεν με ενδιαφέρει αν εμείς είμαστε πιο δυνατοί ή αυτοί. Είμαστε μία καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε», σημείωσε ο κόουτς Μουρίνιο.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου με τη διαφορά ότι για τη Λέστερ αυτός είναι και ο μόνος δρόμος για να βρεθεί του χρόνου στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, οι «αλεπούδες» παρουσιάζονται ως φαβορί αλλά δεν συμφωνούμε και τόσο. Η Ρόμα το τελευταίο διάστημα δείχνει σταθερότητα, ο Μουρίνιο δεν θα ρισκάρει σε ένα τέτοιο πρώτο παιχνίδι και η διπλή ευκαιρία «χωράει» σε ένα παρολί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
5/5/2022
Ρόμα
Λέστερ
1 - 0
28/4/2022
Λέστερ
Ρόμα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.84% έπαιξε: 1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +14.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.03% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες