5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λούτον - Λέστερ

24/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 429
0 - 4
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 34' Gray Demarai
  2. 44' Justin James

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 79' Tielemans Youri
  2. 86' Iheanacho Kelechi

      Προϊστορία

      24/9/2019 ΛούτονΛέστερ 0 - 4
      26/7/2017 ΛούτονΛέστερ 0 - 1
      22/7/2008 ΛούτονΛέστερ 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 11,513 6.1%
      X
      € 10,800 5.7%
      2
      € 165,631 88.1%
      Over
      € 7,504 93.6%
      Under
      € 510 6.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      79 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Kenilworth Road
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 10336
      Με τη ψυχολογία στα ύψη η Λέστερ

      Με τη ψυχολογία στα ύψη η Λέστερ

      Λούτον και Λέστερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κένιλγουορθ Ρόαντ» για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι «καπελάδες» προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και δεν αποκλείεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους να έχουν το παιχνίδι του Σαββάτου με την Μπλάκμπερν για το πρωτάθλημα, ενώ οι «αλεπούδες» βρίσκονται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη –με ανατροπή- απέναντι στην Τότεναμ.

      Τι ισχύει: 3ος Γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας, στον οποίο συμμετέχουν πλέον και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που παίζουν στην Ευρώπη. Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

      ΛΟΥΤΟΝ

      Το Σάββατο γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Χαλ. Καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όπου είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο μετά το γκολ που δέχτηκε στο 63’ κατέρρευσε και δέχτηκε άλλα δύο στο τελευταίο τρίλεπτο (87’, 90’). «Ήμουν ευχαριστημένος με την εμφάνιση του πρώτου μέρους και πίστευα ότι το γκολ θα έρχονταν. Το παιχνίδι δεν ήταν για να ηττηθούμε με αυτό το σκορ. Έχω ζητήσει σταθερότητα στο παιχνίδι μας αλλά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Ήταν μια ήττα πισωγύρισμα, όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο στην έδρα σου, πρέπει να κοιτάξεις όλη την ομάδα και να δώσεις ευκαιρίες», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Τζόουνς, προαναγγέλλοντας αλλαγές εν όψει του σημερινού.

      Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τους «καπελάδες» που τους έφερε μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ. Το σημερινό είναι το δεύτερο παιχνίδι που δίνει στο Λιγκ Καπ, αφού στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Κάρντιφ με το εντυπωσιακό 3-0 εκτός έδρας. Παρά τη λάμψη του αντιπάλου, ο Τζόουνς μοιάζει να σκέφτεται περισσότερο το δύσκολο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπλάκμπερν για το πρωτάθλημα: «Το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Μπλάκμπερν είναι εξίσου σημαντικό και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο. Το παιχνίδι με την Λέστερ θα μας βοηθήσει να δέσουμε περισσότερο ως ομάδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Αλλαγές στο αρχικό σχήμα προανήγγειλε ο Τζόουνς, ο οποίος δεν υπολογίζει ξανά στον φορ Χίλτον (-). Πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι ο μπακ Κρέινι (4/1).

      ΛΕΣΤΕΡ

      Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Τότεναμ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ». Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο καλά σουτ με τον Μάντισον, αλλά στο 29’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν πτοήθηκε, είχε δύο καλές στιγμές με Αγιόθε και Βάρντι για να ισοφαρίσει, ωστόσο στο 66’ στάθηκε τυχερή που το VAR ακύρωσε γκολ της Τότεναμ ως οφσάιντ για χιλιοστά. Τρία λεπτά μετά, ισοφάρισε με τον Περέιρα και στο 85’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο σουτ του Μάντισον έξω από την περιοχή.

      Είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει βάλει τη σφραγίδα του και παρουσιάζει ένα σύνολο που κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα και δημιουργεί ευκαιρίες, σε αντίθεση με την ομάδα των προηγούμενων ετών που προσπαθούσε να χτυπήσει τα παιχνίδια στις αντεπιθέσεις. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και μόλις μια ήττα, αυτή στο «Όλντ Τράφορντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Λιγκ Καπ είναι ένας από τους μεγάλους της στόχους, αφού κυνηγάει τη διάκριση στα Κύπελλα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στα πέναλτι την Νιούκαστλ μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Μάντισον (6/1) αποκόμισε μικροπρόβλημα τραυματισμού και λογικά θα προφυλαχθεί. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς, δείχνοντας ότι υπολογίζει το θεσμό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο Ρότζερς δεν θα ξεκουράσει παίκτες στο σημερινό. Αρκετά πιθανό να δούμε τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό Τζάστιν να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Λέστερ έχει ξεκαθαρίσει πως θα κυνηγήσει τη διάκριση στους θεσμούς των Κυπέλλων, κάτι που έδειξε και στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, όπου κατέβασε ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς. Οι «αλεπούδες» έχουν ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Τότεναμ και υπερέχουν ποιοτικά από την αντίπαλο τους, που μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στην Τσάμπιονσιπ, βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν φαίνεται να καίγεται με το Λιγκ Καπ. Την κατηφόρα έχει πάρει το «διπλό» το οποίο βρίσκεται στο 1.45 και δεν έχει αξία σε αυτή την τιμή. Αν επιλέξουμε κάτι από το ματς είναι το όβερ στο 1.65, μιας και η Λούτον δεν είναι ομάδα που θα κάτσει όλο το παιχνίδι στην περιοχή της, ενώ παρουσιάζει ανασταλτικά προβλήματα τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι

      FACTS

      • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Λούτον, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λέστερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.04 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dimitrisarianara, με το υψηλότερο yield +0.45% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες