11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ράκοβ Τσεστόχοβα - Αταλάντα

Προϊστορία

14/12/2023 Ράκοβ ΤσεστόχοβαΑταλάντα 0 - 4
21/9/2023 ΑταλάνταΡάκοβ Τσεστόχοβα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 142,210 39.8%
X
€ 34,104 9.5%
2
€ 180,903 50.6%
Over
€ 19,560 53.8%
Under
€ 16,803 46.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

171 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

6

9

Σουτ εκτός εστίας

6

52%

Κατοχή μπάλας

48%

0

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

6

10

Φάουλ

16

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zaglebie Sports Park
  • Χωρητικότητα: 11600
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον αλλά...

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον αλλά...

Η Ρακόβ Τσεστόχοβα φιλοξενεί την Αταλάντα για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Στουρμ Γκρατς, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πριν από δύο εβδομάδες αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αυστρία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Στουρμ Γκρατς. Θεωρήθηκε αουτσάιντερ αλλά ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά κι έφυγε με μεγάλο «διπλό» (0-1) στις αποσκευές της. Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι πατούσε καλά στο χορτάρι και σπατάλησε δύο κλασικές ευκαιρίες προκειμένου να μπει από νωρίς σε θέση «οδηγού». Παράλληλα ήταν στιβαρή στα μετόπισθεν κι ανησύχησε μόνο μία φορά. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι έψαχνε πιο έντονα το γκολ από τους γηπεδούχους. Στο 66’ πάντως χρειάστηκε μία πάρα πολύ σπουδαία απόκρουση του τερματοφύλακα Κοβάσεβιτς για να παραμείνει το 0-0. Επέμεινε αναζητώντας το γκολ. Στο 81’ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Γεμπόα βρέθηκε στη μικρή περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ της χάρισε τη νίκη.

Η Ρακόβ Τσεστόχοβα έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες είχε γνωρίσει τρεις ήττες και είχε αναδειχθεί ισόπαλη σε μία περίπτωση, κατάφερε να πάρει την παρθενική της νίκη στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν μαζέψει 4 βαθμούς και στέκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερούν στην ισοβαθμία με τη Στουρμ Γκρατς. Για να προκριθούν εκείνοι ως τρίτοι στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θα πρέπει είτε να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Αυστριακούς, είτε να νικήσουν με περισσότερα γκολ, με το τελευταίο σενάριο να μοιάζει λίγο ουτοπικό. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στο τουρνουά ήταν Under. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξαν για την Έκστρακλασα εκτός έδρας με τη Γιαγκελόνια. Απογοήτευσε και ηττήθηκε 4-2, παραμένοντας στην τετράδα αλλά απέχοντας αρκετά από την κορυφή.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Ρατσοβίταν. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο αμυντικός Άρσενιτς, ο χαφ Παπανικολάου και ο εξτρέμ Πέστκα. Μακροχρόνιοι απόντες o στόπερ Γκρίτσκιεβιτς και ο μέσος Λόπεθ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σ’ ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι το οποίο τελείωσε ισόπαλο 1-1. Μπορεί να αισθάνεται ακόμα τυχερή, διότι οι Πορτογάλοι την έκαναν ό,τι ήθελαν κι άξιζε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Στο 20’ σώθηκε για πρώτη φορά τυχερή όταν ο Γιόκερες εξέθεσε την άμυνά της αλλά η προσπάθειά του «έγλειψε» το δοκάρι κι έφυγε μόλις άουτ. Αμέσως μετά και κόντρα στη ροή του ματς πήρε προβάδισμα με φοβερό σουτ του Σκαμάκα για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο σκόρερ της σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, την τελευταία της στον αγώνα. Από εκεί και πέρα είχε... κατηφόρα. Στο 56’ είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Έντουαρντς και στη συνέχεια την «πολιόρκησαν». Στάθηκε τυχερή για δεύτερη φορά σε προσπάθεια του Γκονσάλβες που βρήκε και στα δύο δοκάρια δίχως να καταλήξει στα δίχτυα και δέχθηκε πίεση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αποσπώντας πάντως την ισοπαλία.

Με αυτόν τον τρόπο η Αταλάντα πέτυχε τον σκοπό της και παρέμεινε αήττητη για πέμπτη διαδοχική αναμέτρηση. Παρ’ όλα αυτά εκτέθηκαν όλες οι αδυναμίες της και είναι σίγουρο ότι σε αντίστοιχη περίπτωση στο μέλλον δεν της εγγυάται κανείς ότι θα σταθεί το ίδιο τυχερή. Η συγκομιδή των 11 πόντων φέρνει την «ντέα» στην κορυφή της κατάταξης του ομίλου, έχοντας ήδη τσεκάρει το εισιτήριό της για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ και κάνοντας όνειρα για μεγάλη πορεία. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under. Για το πρωτάθλημα Ιταλίας έπαιξε με τη Μίλαν εντός έδρας. Μετά από συγκλονιστική ματσάρα νίκησε με 3-2 και ναι μεν παραμένει εκτός εξάδας αλλά διέκοψε το αρνητικό σερί της.

Αγωνιστικά Νέα: Πέρα από τα προβλήματα, έμειναν εκτός πάρα πολλοί βασικοί παίκτες προκειμένου να ξεκουραστούν. Για την ακρίβεια δώδεκα ποδοσφαιριστές έμειναν μετά από σχετική απόφαση εκτός, τραυματίες είναι οι αμυντικοί Παλομίνο, Τολόι και οι φορ Σκαμάκα, Τουρέ. Είναι προφανές ότι θα γίνει ευρύ ροτέισον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το «διπλό» μέσα στην Αυστρία έβαλε ξανά τη Ρακόβ Τσεστόχοβα στο κόλπο τουλάχιστον της τρίτης θέσης που θα της δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Το ευχάριστο για τους πρωταθλητές Πολωνίας είναι ότι θα αντιμετωπίσουν την πλήρως αδιάφορη βαθμολογικά Αταλάντα. Οι Ιταλοί μετά την ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τσέκαραν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Θα κάνουν εκτεταμένο ροτέισον, ωστόσο είναι υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων και θα τον κοντράρουμε στηρίζοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης της «ντέα».

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ράκοβ Τσεστόχοβα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ράκοβ Τσεστόχοβα έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Αταλάντα 6 14 4 2 0 12:4
  4 Ράκοβ Τσεστόχοβα 6 4 1 1 4 3:10
Εμφάνιση όλων
Ράκοβ Τσεστόχοβα - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Ζαγκλέμπιε Λούμπιν
Ράκοβ Τσεστόχοβα
27/4/2024
Βίτζεφ Λοτζ
Ράκοβ Τσεστόχοβα
0 - 1
19/4/2024
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Γκόρνικ Ζάμπρζε
0 - 1
13/4/2024
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Λέγκια Βαρσοβίας
1 - 1
5/4/2024
Ραντόμιακ Ράντομ
Ράκοβ Τσεστόχοβα
2 - 1
30/3/2024
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Ρουχ Χορζόφ
1 - 1
17/3/2024
ΛΚΣ Λοτζ
Ράκοβ Τσεστόχοβα
1 - 1
13/3/2024
Κορόνα Κίελτσε
Ράκοβ Τσεστόχοβα
0 - 2
9/3/2024
Πούσζκα Νιεπολομίσε
Ράκοβ Τσεστόχοβα
1 - 1
3/3/2024
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Λεχ Πόζναν
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες