3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτσμουθ - Άρσεναλ

2/3/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 958
0 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 35' Guendouzi Matteo
  2. 40' Mcgeehan Cameron
  3. 49' Papastathopoulos Sokratis

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 51' Nketiah Edward

      Προϊστορία

      2/3/2020 ΠόρτσμουθΆρσεναλ 0 - 2
      30/12/2009 ΠόρτσμουθΆρσεναλ 1 - 4
      22/8/2009 ΆρσεναλΠόρτσμουθ 4 - 1
      2/5/2009 ΠόρτσμουθΆρσεναλ 0 - 3
      28/12/2008 ΆρσεναλΠόρτσμουθ 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 98,521 5.7%
      X
      € 99,492 5.8%
      2
      € 1,531,759 88.6%
      Over
      € 47,946 60.2%
      Under
      € 31,761 39.8%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      137 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
      Ψάχνει αντίδραση στο Κύπελλο η Άρσεναλ

      Ψάχνει αντίδραση στο Κύπελλο η Άρσεναλ

      Η Άρσεναλ, που προέρχεται από τον αποκλεισμό-σοκ από τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ, θα ψάξει αντίδραση στο Κύπελλο Αγγλίας. Αντίπαλος της η Πόρτσμουθ, η οποία μπορεί να αγωνίζεται στην Λιγκ 1η (3η κατηγορία) αλλά πρόκειται για ομάδα με βαριά φανέλα και στην έδρα της μετράει 10 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

      ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

      Την Παρασκευή επικράτησε με 3-0 της Ρότσντέιλ στην έδρα της και παραμένει σε τροχιά ανόδου. Είχε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους αλλά προηγήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου (45’) με τον Γουίλιαμς. Η αντίπαλος της είχε δοκάρι και άλλη μια σημαντική στιγμή στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 78’ πέτυχε δεύτερο γκολ με όμορφο σουτ του Σίντον. Έξι λεπτά μετά ο Μπέρτζες σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

      Ήταν η 10η σερί εντός έδρας νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 4-0-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 3η θέση της Λιγκ 1 και στο -2 από την 2η Ρόδεραμ με παιχνίδι λιγότερο.

      Παρότι ξεκίνησε τη σεζόν με μοναδικό στόχο την αυτόματη άνοδο, τα έχει πάει περίφημα σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει. Ενδεικτικό ότι στο Λιγκ Καπ έφτασε έως το 3ο γύρο όπου αποκλείστηκε από την Σαουθάμπτον, βρίσκεται στον τελικό του Λιγκ Τρόφι και στους «16» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Για να φτάσει έως εδώ απέκλεισε τις Χαρογκέιτ (2-1 εκτός), Όλντρινχαμ (2-1 εντός), Φλίτγουντ (2-1 εκτός) και Μπάρνσλει (4-2 εντός).

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Κένι Τζάκετ δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι σε έναν από τους πραγματικά μεγάλους συλλόγους της χώρας, έναν με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς και ανυπομονούμε επειδή δεν έρχονται συχνά εδώ. Επομένως, φυσικά πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι και σίγουρα είμαι, ενώ γνωρίζω ότι και ο κόσμος νιώθει ακριβώς το ίδιο. Θα είναι ένα διαφορετικό τύπου τεστ για εμάς και πρέπει να το προσεγγίσουμε κατάλληλα. Οι παίκτες δεν διαφέρουν από εμένα και ο μεγαλύτερος στόχος τους είναι να ανέβουν στην Τσάμπιονσιπ. Εκεί συγκεντρωνόμαστε. Όμως, ξέρουμε ότι όλοι θέλουν να λάβουν μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο φορ Χάρισον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και υπολογίζεται κανονικά. Το ίδιο ισχύει με τους χαφ Κέρτις (31/11) και Νέιλορ (11/1) οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα από το παιχνίδι με την Ρότσντέιλ αλλά δεν αποδείχθηκε κάτι σοβαρό. Μακροχρόνια εκτός ο αμυντικός χαφ Μόρις (-).

      ΑΡΣΕΝΑΛ

      Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό μέσα στο «Έμιρειτς» (1-2, 0-1 κ.δ) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Είχε σκορ πρόκρισης μετά το «διπλό» με 0-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο στη ρεβάνς πραγματοποίησε άκρως προβληματικό πρόσωπο, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις τον αντίπαλο της. Βρέθηκε πίσω στο 54’ και είχε μονάχα μια αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ενώ κινδύνεψε σε μια φάση με δεύτερο τέρμα. Στην παράταση ο αντίπαλος της είχε δοκάρι και άλλη μια καλή στιγμή για το 0-2, αλλά στο 113’ ισοφάρισε με όμορφο γυριστό του Ομπαμεγιάνγκ. Παρόλα αυτά, δέχτηκε το 1-2 στο 119’ και δεν μπόρεσε να απαντήσει, με τον Ομπαμεγιάνγκ να αστοχεί από τη μικρή περιοχή στο 120+3’.

      «Αυτό το αποτέλεσμα πονάει πολύ. Είχαμε μεγάλες ελπίδες γι’ αυτή τη διοργάνωση. Ήταν ένας σπουδαίος τρόπος για εμάς να βγούμε στην Ευρώπη και είναι μια όμορφη διοργάνωση που θέλαμε να κερδίσουμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Αρτέτα.

      Δεν είχε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, καθώς η αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε εξαιτίας της συμμετοχής της τελευταίας στον τελικό του Λιγκ Καπ. Έτσι, το σημερινό είναι το πρώτο της παιχνίδι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο είναι διοργάνωση που την ενδιαφέρει και θα το κυνηγήσει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο μετά το κάζο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε τις Λιντς (1-0 εντός) και Μπόρνμουθ (2-1 εκτός).

      «Αυτή η διοργάνωση είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Είναι ένα τρόπαιο που συνδέεται πολύ με την ιστορία μας. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνυφασμένοι σε αυτό, γνωρίζοντας ότι τη Δευτέρα το βράδυ στο Πόρτσμουθ, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε εν όψει του σημερινού ο Αρτέτα.

      Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στον Ολυμπιακό ο στόπερ Μουστάφι (8/0) και ενδεχομένως δεν θα παρθεί ρίσκο με τη συμμετοχή του. Στο τέλος του μήνα αναμένεται να επιστρέψει ο μπακ Κολάσινατς (17/0), πάντα εκτός ο αμυντικός Τσέιμπερς (14/1), ο νεοαποκτηθέντας μπακ Σοάρες (-) και ο έτερος μπακ Τίρνει (50), με τον τελευταίο να μπαίνει πλέον σε φουλ προπονήσεις. Λογικά θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές ο Αρτέτα.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Άρσεναλ ψάχνει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι διοργάνωση που την ενδιαφέρει παραδοσιακά και είναι σαφώς το φαβορί απέναντι στην Πόρτσμουθ, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία. Παρόλα αυτά οι «Πόμπεϊς» είναι ομάδα με βαριά φανέλα, στο «Φράτον Παρκ» είναι πολύ ισχυροί μετρώντας 10 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θα το παλέψουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το «διπλό» σε αυτές τις τιμές σε παιχνίδι Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ξεσπάσουν μετά το κάζο με τον Ολυμπιακό, αλλά την ίδια ώρα συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλες αμυντικές αδυναμίες και η Πόρτσμουθ που σκοράρει με ευχέρεια στην έδρα της αναμένεται να έχει τις δικές της στιγμές. Υποψιασμένες οι τιμές στο G/G, χαμηλά και το όβερ, το οποίο προσφέρεται στο 1.63. Ενδεικτικά

      FACTS

      • Η ομάδα Πόρτσμουθ νίκησε στους τελευταίους 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Άρσεναλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο rethymno, με το υψηλότερο yield +6.73% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες