4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτσμουθ - Μπέρμιγχαμ

6/8/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 415

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 30' Harrison Ellis
  2. 40' Close Ben

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 54' Harrison Ellis

      Προϊστορία

      6/8/2019 ΠόρτσμουθΜπέρμιγχαμ 3 - 0
      20/3/2012 ΠόρτσμουθΜπέρμιγχαμ 4 - 1
      7/2/2012 ΜπέρμιγχαμΠόρτσμουθ 1 - 0
      9/3/2010 ΠόρτσμουθΜπέρμιγχαμ 1 - 2
      6/3/2010 ΠόρτσμουθΜπέρμιγχαμ 2 - 0
      19/8/2009 ΜπέρμιγχαμΠόρτσμουθ 1 - 0
      12/3/2008 ΠόρτσμουθΜπέρμιγχαμ 4 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 99,188 60.6%
      X
      € 36,285 22.2%
      2
      € 28,243 17.3%
      Over
      € 6,920 65.2%
      Under
      € 3,689 34.8%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      45 ψήφοι:

      Να βγάλει αντίδραση στο Λιγκ Καπ θέλει η Πόρτσμουθ

      Να βγάλει αντίδραση στο Λιγκ Καπ θέλει η Πόρτσμουθ

      Η Πόρτσμουθ που στοχεύει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και προέρχεται από άσχημη ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υποδέχεται στο «Φράτον Παρκ» την Μπέρμιγχαμ των πολλών διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων και αποκλειστικός στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην 2η κατηγορία.

      Τι ισχύει: Πρώτη νοκ άουτ φάση του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση, και αν χρειαστεί πέναλτι.

      ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

      Μπήκε με το αριστερό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Λιγκ 1, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην έδρα της Σριούσμπερι. Είχε την απόλυτη υπεροχή, ωστόσο πλήρωσε τη φλυαρία της και στο 68’ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, με την αντίπαλο της να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 81’ έμεινε με παίκτη λιγότερο αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο πίεσε ασφυχτικά και είχε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσια. «Κυριαρχήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα», το σχόλιο του έμπειρου Τζάκετ μετά το παιχνίδι.

      Πολύ μεγάλο όνομα για τα δεδομένα της Λιγκ 1, έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την άνοδο, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα ημιτελικά των πλει-οφ. Είναι από τα φαβορί για τον τίτλο, έχοντας ένα ποιοτικότατο ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα προσέξει το Λιγκ Καπ, ειδικά μετά από μια άσχημη ήττα που έφερε γκρίνια από μερίδα του κόσμου. «Το παιχνίδι με την Μπέρμιγχαμ είναι αυτό που μας απασχολεί. Δεν πιστεύω ότι αν αποκλειστούμε θα μας βοηθήσει για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τα πάμε καλά στη διοργάνωση. Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας», δήλωσε ο Τζάκετ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο δανεικός μέσος ΜακΚρόρι (1/0) που αποβλήθηκε, ενώ ο μπακ Μπόλτον (1 αλλ.) αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό. Παραμένουν εκτός ο χαφ Γουίλιαμς και ο μεσοαμυντικός Μόρις, αλλά ο στόπερ Ράγκετ υπολογίζεται κανονικά. Την περασμένη Πέμπτη έδωσε τον σταρ φορ Λόου στη Γουίγκαν, αλλά κάλυψε άμεσα το κενό του με τον Μαρκίς της Ντονκάστερ.

      ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

      Πήρε μεγάλο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ, εκμεταλλευόμενη τη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι. Σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα, η αντίπαλος της είχε ευκαιρίες και τρία δοκάρια, ωστόσο κράτησε το μηδέν και κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Πέντερσον από το ύψος της μεγάλης περιοχής! Η στατιστική έγραψε ότι είχε 0.08 xGoals!

      Ξεκινάει τη σεζόν με ένα μεγάλο ερωτηματικό στο κεφάλι της ελέω των πολλών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων. Πέρσι είχε καθαρίσει τη μπουγάδα σχετικά με τη μάχη του υποβιβασμού, ωστόσο της επιβλήθηκε -9 για κακή οικονομική διαχείριση και εν τέλει τερμάτισε στην 17η θέση, δείχνοντας μέταλλο. Οφείλει πολλά στον Γκάρι Μονκ, ο οποίος δεν τα βρήκε το καλοκαίρι με τη διοίκηση και αποχώρησε προς απογοήτευση του κόσμου. Στον πάγκο βρίσκεται ο μέχρι πρότινος βοηθός του, ο 42χρονος Πετ Κλοτέτ, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην τεχνικό του Άρη, Πάκο Ερέρα. Έχασε τους ποιοτικότερους παίκτες της, τον φορ Ανταμς και τον εξτρέμ Χότα, ενώ αποχώρησαν μεταξύ άλλων και ο ηγετικός στόπερ Μόρισον και ο χαφ Πελετέιρο. Δεν φαίνεται να καλύφθηκαν επαρκώς τα κενά στο ρόστερ, παίρνοντας από την Β’ Ισπανίας τους Μεντίνα (χαφ) και Γκουζμάν (εξτρέμ), τον στόπερ Κλαρκ-Σάλτερ ως δανεικό από την Τσέλσι, τον χαφ Σούνιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον χαφ Κρόουλι από την Βίλεμ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εχασε την πρεμιέρα και δύσκολα ο βασικός χαφ Κίφτενμπελντ. Δεν αποκλείεται να δούμε ροτέισον από τον Κλοτέτ. Άλλωστε μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Τσάμπιονσιπ και το ρόστερ της δεν είναι ικανό για να της επιτρέψει να παίζει με ευχέρεια σε διπλό ταμπλό.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Πόρτσμουθ πλήρωσε τη φλυαρία της στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Σριούσμπερι και θέλει να βγάλει αντίδραση στο Λιγκ Καπ. Ο Τζάκετ δε θέλει με τίποτα η ομάδα του να ξεκινήσει τη σεζόν με δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και παρότι οι «Πομπείς» έχουν ως μεγάλο στόχο την άνοδο, θα προσέξουν το σημερινό, όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής τους. Στον αντίποδα, η Μπέρμιγχαμ έχει αποκλειστικό στόχο την παραμονή, πηγαίνει με ηρεμία στο σημερινό μετά την ανέλπιστη νίκη στην έδρα της Μπρέντφορντ και η λογική λέει ότι θα παραταχθεί με αλλαγές, αφού το ρόστερ της δεν της δίνει τη δυνατότητα να παίξει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα με βασικούς. Με όλα αυτά στο μυαλό, ο άσος σε τιμές κοντά στο 2.60 είχε αξία, ωστόσο πιέστηκε αρκετά και πλέον βρίσκεται max στο 2.20-2.25, όπου δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε. Ενδεικτικά

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπέρμιγχαμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες