7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Αζερμπαϊτζάν

Προϊστορία

7/9/2021 ΑζερμπαϊτζάνΠορτογαλία 0 - 3
24/3/2021 ΠορτογαλίαΑζερμπαϊτζάν 1 - 0
26/3/2013 ΑζερμπαϊτζάνΠορτογαλία 0 - 2
11/9/2012 ΠορτογαλίαΑζερμπαϊτζάν 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 292,957 97.7%
X
€ 4,712 1.6%
2
€ 2,186 0.7%
Over
€ 20,080 80.9%
Under
€ 4,742 19.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadium
  • Χωρητικότητα: 41507
Θα κριθεί από την όρεξη των Πορτογάλων στο Τορίνο

Θα κριθεί από την όρεξη των Πορτογάλων στο Τορίνο

Η Πορτογαλία κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ και φιλοξενεί στο ουδέτερο Τορίνο το Αζερμπαϊτζάν και από την δική της όρεξη θα εξαρτηθεί το τελικό σκορ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Έχει κατακτήσει την Ευρώπη δύο φορές μέσα σε πέντε χρόνια με την κατάκτηση του Euro το 2016 και του Nations League το 2019. Το έθνος της Ιβηρικής θα ήθελε πολύ να κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός και να σηκώσει το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ και ο Φερνάντο Σάντος το πιστεύει. Πάντως, αρχικά πρέπει να προκριθεί για έκτη φορά στην ιστορία της στα τελικά ενός Μουντιάλ.

«Δεν είναι όνειρο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το όνειρο είναι σημαντικό, αλλά το κλειδί είναι να πιστεύουμε ότι το όνειρο είναι δυνατό. Αυτό που λέμε είναι ότι η Πορτογαλία έχει την ποιότητα, την ικανότητα και την οργάνωση για να αγωνιστεί για οποιοδήποτε διαγωνισμό στους τελικούς. Δεν θέλω οι παίκτες να δώσουν περισσότερα από αυτά που έχουν δώσει. Έχουμε τρία προκριματικά παιχνίδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο να δώσουμε και το καθένα είναι τελικός», ανέφερε ο προπονητής Φερνάντο Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε επίσης ότι ο Ράφα Γκερέιρο και ο Πέπε δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμού. Εκτός έμεινε και ο τερματοφύλακας Ρούι Πατρίσιο.

Η αποστολή της Πορτογαλίας

Τερματοφύλακες: Σα (Ολυμπιακός), Λόπες (Λιόν), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

Αμυντικοί: Φόντε (Λιλ), Ντουάρτε (Γρανάδα), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Νέτο (Σπόρτινγκ), Σοάρες (Αρσεναλ), Μέντες (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μουτίνιο (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γ.), Σέρζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντρέ Σίλβα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα), Πέδρο Νέτο (Γουλβς)

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Από τότε που έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1991, προσπάθησε και απέτυχε έξι φορές για να προκριθεί στους τελικούς ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύσκολα θα τα καταφέρει και τώρα, αφού πρόκειται για αδύναμο σύνολο. Έχει κερδίσει μόνο σε επτά από τους 58 αγώνες προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία της.

«Θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι σε αυτή τη φάση προκριματικών και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Πορτογαλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που σίγουρα θα δημιουργήσει πολλές δυσκολίες σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής, Τζιάνι ντι Μπιάζι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο αρχηγός του Αζερμπαϊτζάν Μεντβέντεφ καθυστέρησε να φτάσει στο προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας του για προσωπικούς λόγους, αλλά μπήκε στην αποστολή.

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν

Τερματοφύλακες: Μπαλάγιεφ (Καραμπάκ), Μαχαμανταλίγιεφ (Καραμπάκ), Γιανάτοφ (Σουμγκαγίτ)

Αμυντικοί: Σαλάχλι (Κέσλα), Αλίγιεφ (Κέσλα), Μεντβέντεβφ (Καραμπάκ), Τσελίκ (Νέφτσι), Μπαντάλοφ (Σουμγκαγίτ), Χουσεΐνοφ (Καραμπάκ), Κρίβοτσιουκ (Νέφτσι), Σεϊντίγιεφ (Σαμπάχ), Χουσεΐνοφ (Καραμπάκ)

Μέσοι: Μουσταφάγιεφ (Σουμγκαγίτ), Μουταλίμοφ (Σουμγκαγίτ), Ντινίγιεφ (Σαμπάχ), Τζαμάλοφ (Ζίρα), Ισγκαντάρλι (Κέσλα), Σαντίκοφ (Σουμγκαγίτ), Ιμπραχίμλι (Καραμπάκ), Ναγιάφοφ (Σουμγκαγίτ), Αλασκάροφ (Νέφτσι)

Επιθετικοί: Σεϊντάγιεφ (Σαμπάχ), Εμρέλι (Καραμπάκ), Νουρίγιεφ (Μινάι)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πορτογαλία είναι το μεγάλο φαβορί για το ματς και από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Φερνάντο Σάντος θα κυλήσει η εξέλιξη του. Οι Πορτογάλοι ξέρουν να κρατάνε την άμυνα τους και οι επιθετικές τους διαθέσεις είναι άγνωστες. Απλά και μόνο για να δώσουμε εκτίμηση θα ποντάρουμε στα 4-6 γκολ και την όρεξη των Πορτογάλων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 1ος όμιλος
  2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 17:6
  5 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: No Goal
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.15% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες