1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Γερμανία

19/6/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 122

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 15' Ronaldo Cristiano
  2. 35' Dias Ruben (αυτογκόλ)
  3. 39' Guerreiro Raphael (αυτογκόλ)

2ο Ημίχρονο 2 - 4

  1. 51' Havertz Kai
  2. 60' Gosens Robin
  3. 66' Havertz Kai
  4. 67' Jota Diogo
  5. 77' Ginter Matthias

      Προϊστορία

      19/6/2021 ΠορτογαλίαΓερμανία 2 - 4
      13/8/2016 ΠορτογαλίαΓερμανία 0 - 4
      16/6/2014 ΓερμανίαΠορτογαλία 4 - 0
      9/6/2012 ΓερμανίαΠορτογαλία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,115,367 29.7%
      X
      € 832,572 11.7%
      2
      € 4,169,751 58.6%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      236 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Fussball Arena Munchen
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 75000
      Ψάχνει αντίδραση η οικοδέσποινα Γερμανία

      Ψάχνει αντίδραση η οικοδέσποινα Γερμανία

      Πορτογαλία και Γερμανία αναμετρούνται στο Μόναχο για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Οι Ίβηρες προέρχονται από τη νίκη επί της Ουγγαρίας στην Βουδαπέστη, ενώ η «νασιοναλμανσάφτ» ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Γαλλία στην «Αλιάνζ Αρίνα».

      * Η τελευταία νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γερμανία ήταν στη φάση ομίλων του Euro 2000. Έκτοτε, οι Γερμανοί μετρούν 4/4 νίκες κόντρα στους Πορτογάλους, όλες σε τελικές φάσεις τουρνουά (Μουντιάλ 2006, Euro 2008, 2012, Μουντιάλ 2014).

      * Στα 5 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί 17 γκολ (3.4 ανά αγώνα)

      * Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στην Γερμανία (σε 4 παιχνίδια) παρότι έχει επιχειρήσει 23 σουτ απέναντι στα «πάντσερ».

      * Το μοναδικό χατ-τρικ του Τόμας Μίλερ με την Γερμανία ήταν απέναντι στην Γερμανία, στο Μουντιάλ του 2014. Όμως ο Γερμανός επιθετικός δεν έχει σκοράρει ποτέ σε τελική φάση Euro σε 12 παιχνίδια.

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου της, επικρατώντας με 3-0 της Ουγγαρίας στην κατάμεστη Βουδαπέστη. Νίκη που ήρθε πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού και τα τρία γκολ σημειώθηκαν μετά το 83’! Είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα αλλά ήταν φλύαρη και με εξαίρεση 2-3 φάσεις, δεν κατάφερε να ανησυχήσει τους Ούγγρους. Η είσοδος του Ρενάτο Σάντσες στο 81’ της έδωσε ενέργεια και τρία λεπτά μετά προηγήθηκε με τυχερό γκολ του Γκερέιρο. Το γκολ της έδωσε… φτερά αφού έκτοτε σφυροκόπησε τους γηπεδούχους και βρήκε άλλα δύο τέρματα με τον Ρονάλντο (87’ πεν., 90+2’), ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Euro. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέχει πλέον 3 γκολ από το να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση στην ιστορία όλων των Εθνικών ομάδων, που κατέχει ο Ιρανός Νταεΐ με 109 τέρματα.

      Ήταν μια νίκη που έπρεπε να την πάρει η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ώστε να χτίσει βάσεις πρόκρισης εν όψει των πολύ απαιτητικών αγώνων με Γερμανία και Γαλλία. Μετράει μόλις 1 ήττα στα 16 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (11-4-1), αυτή με την Γαλλία τον Νοέμβριο για το Nations League.

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Σάντος αρνήθηκε την ταμπέλα του φαβορί στην ομάδα του: «Δε φοβάμαι καθόλου την Γερμανία. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες σέβονται η μία την άλλη επειδή γνωρίσουν ότι και στις δύο πλευρές υπάρχουν μεγάλοι παίκτες, ικανοί να κρίνουν την αναμέτρηση. Η Γερμανία είναι φανταστική ομάδα, παίζει ομαδικά και κυριαρχεί αλλά ξέρει ότι θα βρει απέναντι της μια εξαιρετική ομάδα. Ξεπερνάμε όμως τα όρια με το να θεωρούμε ότι η Πορτογαλία είναι το φαβορί απέναντι στην Γερμανία επί γερμανικού εδάφους. Εάν οι παίκτες πέσουν στην παγίδα αυτού του τρόπου σκέψης, δεν θα καταφέρουμε να πάρουμε ούτε το βαθμό».

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ τέθηκε λόγω ενοχλήσεων ο 19χρονος μπακ Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ). Χωρίς άλλα προβλήματα, υπενθυμίζεται πως ο μπακ Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι) έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή λόγω κορωνοϊού. Δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σάντος σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ουγγαρία.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Ρουί Πατρίσιο – Ν. Σεμέδο, Πέπε, Ρ. Ντίας, Γκερέιρο – Ντανίλο, Γ. Καρβάλιο – Μπ. Σίλβα, Μ. Φερνάντες, Ζότα –Ρονάλντο

      Η αποστολή της Πορτογαλίας:


      Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λυών), Ρούι Πατρίσιο (Γουλβς), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

      Αμυντικοί: Νταλότ (Μίλαν), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

      Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)

      Επιθετικοί: Πέδρο Γκονσάλβες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Γκονζάλο Γκέντες (Βαλένθια), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Πρεμιέρα με το… αριστερό στο Euro, αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Γαλλία στο Μόναχο. Δεν μπήκε καλά στο ματς, πιέστηκε και βρέθηκε πίσω στο 20’ από αυτογκόλ του Χούμελς. Στη συνέχεια είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής αλλά αυτή ήταν φλύαρη, αφού της έλειπε το σημείο αναφοράς στην επίθεση χωρίς καθαρό σέντερ φορ. Με εξαίρεση ένα σουτ του Γκνάμπρι στο 53’ δεν απείλησε την αντίπαλη εστία, ενώ η αντίπαλος της θα μπορούσε να βρει δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση, έχοντας δοκάρι και δύο ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ (οριακά).

      Μια νέα ήττα στο σημερινό μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για την «νασιοναλμανσάφτ», αντίθετα ο βαθμός δεν είναι το χειρότερο δυνατό σενάρια, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει απέναντι στο αουτσάιντερ του ομίλου, Ουγγαρία. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί επιθετικά απέναντι σε μια Πορτογαλία που αναμένεται να παίξει ακριβώς όπως οι Γάλλοι μετά το 1-0. Κόντρα στους «τρικολόρ» είδαμε τους Κρος και Γκιντογάν να κυκλοφορούσαν ανούσια τη μπάλα, ενώ Χάβερτζ, Μίλερ και Γκνάμπρι μπλοκαρίστηκαν πλήρως από τη γαλλική άμυνα. Σανέ και Βέρνερ είναι οι δύο εναλλακτικές επιλογές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Λεβ στην επίθεση, ενώ μια εκδοχή είναι να γυρίσει το σύστημα σε αμυντική τετράδα με τον Γκίντερ δεξί μπακ, επιτρέποντας έτσι στον Κίμιχ να παίξει στον άξονα.

      Εν όψει του αγώνα με την Πορτογαλία, ο τεχνικός της Λεβ δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό ότι δε δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Γαλλία και δουλεύουμε πάνω σε αυτό αυτήν την εβδομάδα. Τακτικά, χρειάζεται να παρουσιάσουμε περισσότερη επιθετική δύναμη. Να είμαστε πιο δυναμικοί, να παίξουμε με περισσότερη ένταση και ταχύτητα και να πάρουμε περισσότερα ρίσκα στο τρίτο μισό του γηπέδου. Η Πορτογαλία δεν είναι πλέον ο Ρονάλντο όπως το 2016, έχουν 4-5 επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης. Ενώ η Γαλλία επιτίθεται πιο άμεσα, η Πορτογαλία το κάνει περισσότερο με συνδυαστικό παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο αναπληρωματικός μπακ Κλόστερμαν (Λειψία), ενώ παραμένει στα πιτς ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Χόφμαν (Γκλάντμπαχ). Από την άλλη, επιστρέφει ο βασικός χαφ Γκορέτσκα (Μπάγερν) αν και ο Λεβ από τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο και ότι τον υπολογίζει περισσότερο ως αλλαγή. Όλα καλά με τον βασικό εξτρέμ Γκνάμπρι (Μπάγερν) που ένιωθε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Νόιερ – Γκίντερ, Χούμελζ, Ρίντιγκερ – Κίμιχ, Γκιντογκάν, Κρόοζ, Γκόζενζ – Γκνάμπρι, Χάβερτς (Σανέ), Μίλερ

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Μπερντ Λένο (Άρσεναλ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

      Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Γκόσενς (Αταλάντα), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Λιντς), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου)

      Μέσοι: Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Ιλκάι Γκουντογάν (Μάντσεστερ Σίτι), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)

      Επιθετικοί: Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Τίμο Βέρνερ (Τσέλσι)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γερμανία υποδέχεται την Πορτογαλία στο Μόναχο και ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την Γαλλία, σ’ ένα παιχνίδι που έβγαλε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν αγχωτική νίκη απέναντι στην Ουγγαρία «καθαρίζοντας» το παιχνίδι στο φινάλε. Η ομάδα του Σάντος αναμένεται να παίξει κλειστά στο σημερινό επιχειρώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, ενώ από την άλλη η «νασιοναλμανσάφτ» καλείται να βρει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει. Δε θέλουν με τίποτα να χάσουν δεύτερο σερί ματς οι Γερμανοί και ενδεχομένως δε θα πάρουν πολλά ρίσκα, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν τους Ούγγρους. Στον αντίποδα, οι Πορτογάλοι με ήττα θα μπουν σε περιπέτειες για την πρόκριση καθώς ακολουθεί το ματς με τους Γάλλους. Περιμένουμε ματς λεπτομερειών και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, που μοιάζει να μη… στεναχωρεί καμία από τις δύο.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Πορτογαλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 6ος όμιλος
        2 Γερμανία 3 4 1 1 1 6:5
        3 Πορτογαλία 3 4 1 1 1 7:6
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες