7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Μάλτα

23/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 195
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 402 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάλτα - Βόρεια Μακεδονία στις 12/9/2023

Προϊστορία

12/9/2023 ΜάλταΒόρεια Μακεδονία 0 - 2
23/3/2023 Βόρεια ΜακεδονίαΜάλτα 2 - 1
11/8/2010 ΜάλταΒόρεια Μακεδονία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 172,167 79.3%
X
€ 31,811 14.6%
2
€ 13,262 6.1%
Over
€ 6,295 53.0%
Under
€ 5,575 47.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

204 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

9

Σουτ εκτός εστίας

3

61%

Κατοχή μπάλας

39%

3

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

4

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

1

9

Φάουλ

13

4

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 9991
Νέα εποχή αλλά χαμηλές προσδοκίες για αμφότερες

Νέα εποχή αλλά χαμηλές προσδοκίες για αμφότερες

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται την Μάλτα στην πρεμιέρα του 3ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης αφού το γκρουπ είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Η πορεία της ήταν σταθερά ανοδική τα τελευταία χρόνια, αφού μετά την άνοδο από την League D του Nations League, είχε ακολουθήσει η παρθενική πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, όπου παρά την προσπάθειά της τερμάτισε τελευταία σε όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Ουκρανία. Η συνέχεια πάντως ήταν εξαιρετική αφού στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 πήρε μία ιστορική νίκη με 2-1 επί της Γερμανίας εκτός έδρας και τερματίζοντας δεύτερη συμμετείχε στα μπαράζ, όπου «σόκαρε» την Ιταλία αποκλείοντάς την με νίκη 1-0, αλλά στον τελικό δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πορτογαλία, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0.

Όλα τα παραπάνω είχαν δημιουργήσει προσδοκίες ενόψει του Nations League, όπου συμμετείχε στην League C και βρέθηκε σε όμιλο που θεωρήθηκε στα μέτρα της, αφού απαρτιζόταν από Γεωργία, Βουλγαρία και Γιβραλτάρ. Το... πάρτι της παρέας του Κβαρατσκέλια την κράτησε πολύ μακριά από τη πρώτη θέση και άνοδο, αλλά η πραγματική απογοήτευση ήταν η εικόνα της κόντρα στη Βουλγαρία, από την οποία μάλιστα ηττήθηκε και στο τελευταίο επίσημο ματς που έδωσε στις 26 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας, συνεπώς τερμάτισε στην 3η θέση με 7 βαθμούς και την συνολική της παρουσία να είναι απογοητευτική συγκριτικά με την πρόοδο που είχε καταγράψει.

Τον Νοέμβριο έδωσε δύο φιλικά ματς, αμφότερα εντός έδρας, κόντρα σε Φινλανδία και Αζερμπαϊτζάν και αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τους Σκανδιναβούς, ενώ ηττήθηκε 3-1 από τους Αζέρους. Στα τελευταία 10 ματς που έχει δώσει εδώ και έναν χρόνο πάντως, επίσημα και φιλικά, μετρά μόνο δύο νίκες κι αυτές απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, καταγράφοντας ρεκόρ 2-2-6. Με Ουκρανία, Αγγλία και Ιταλία στον όμιλο πάντως, πρώτος στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης έναντι της σημερινής της αντιπάλου και ο,τιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί εξτρά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μπλάγκογια Μιλέβσκι που από το 2014 εργαζόταν στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον απόλυτα επιτυχημένο Ανγκελόβσκι από τον Αύγουστο του 2021, αλλά η πορεία του δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική μέχρι στιγμής.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Τοντορόσκι (Σουμγκαγίτ), ενώ αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπαμπούνσκι (Ντέμπρετσεν). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Σεραφίμοβ (Φέχερβαρ) και ο εξτρέμ Κονσταντίνοβ (Πιαστ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Ναουμόφσκι (Σκούπι), Αλεξόφσκι (Ραμποτνίτσκι)

Αμυντικοί: Ριστοφσκι (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Αλιόσκι (Φενέρμπαχτσε), Ριστέφσκι (Πιουνίκ Γερεβάν), Μούσλιου (Ίνγκολσταντ), Βελκόφσκι (Αλ Ετιφάκ), Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοφ (Κραϊόβα), Μπρνταρόφσκι (Σκούπι), Ντιμόσκι (Ακαντέμια Πάντεφ)

Μέσοι: Μπάρντι (Τραμπζονσπόρ), Ελμάς (Νάπολι), Αντέμι (Μπεγίν Γκουοάν), Ασκόφσκι (Λαμία), Χουρλίνοφ (Μπέρνλι), Μπαμπούνσκι (Μεζοκοβέσντ), Ατανάσοφ (Κρακοβία), Ετέμι (Ιστανμπούλσπορ), Ελέζι (Βαραζντίν), Ζντραβκόφσκι (ΑΕ Λεμεσού)

Επιθετικοί: Τραϊκόφσκι (Αλ Φαΐχα), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Ριστόφσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόβσκι (Αμπερντίν), Μπαμπούνσκι (Ντεμπρέτσεν)Δεν λέει να ξεφύγει από την τελευταία θέση κάθε προκριματικού ομίλου στον οποίο συμμετέχει τα τελευταία χρόνια. Τελευταία στα προκριματικά για το Euro 2020, όπου ισοβάθμισε με την Κύπρο στους 5 βαθμούς, αλλά είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων παρ'ότι δεν ηττήθηκε από τους Κύπριους, ενώ πήρε κι έναν βαθμό από την Σλοβακία, με την παρουσία της να είναι αξιοπρεπής για τα δεδομένα της. Στα προκριματικά για το Μουντιάλ πάντως τερμάτισε τελευταία με μόλις μία νίκη κόντρα στα Νησιά Φερόε, με τα οποία ισοβάθμισε έχοντας ξανά χειρότερη διαφορά τερμάτων και μένοντας ουραγός.

Πιο ανταγωνιστική εμφανίστηκε στο Nations League το φθινόπωρο, όπου παρά τις δύο νίκες επί του Σαν Μαρίνο, δεν κατάφερε να πράξει ανάλογα, παρ' ότι πάλεψε, με την Εσθονία και υπέστη δύο ήττες τερματίζοντας δεύτερη και παραμένοντας στην League D.

Αυτή τη φορά πάντως ο όμιλος είναι πιο δύσκολος από κάθε άλλη, αφού ουσιαστικά πρέπει να πάρει κάτι από τα ματς με την Βόρεια Μακεδονία αν δεν θέλει να τερματίσει τελευταία, αλλά ακόμα κι αυτό θεωρείται υπερβολικά δύσκολο. Στα φιλικά του Νοεμβρίου δεν είχε πάντως κακή εικόνα -παρ' ότι στον πάγκο της καθόταν ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Γκίλμπερτ Άντζιους- αφού επικράτησε εντός έδρας 3-0 του Ισραήλ, ενώ απέσπασε ισοπαλία και από την Ελλάδα με σκορ 2-2, με την μοναδική ήττα να έρχεται από την Ιρλανδία με 1-0.

Νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ο Μισέλ Μαρκολίνι που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, αφού αντικατέστησε τον Ντέβις Μάντζια, ο οποίος απομακρύνθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Μποργκ (Χαμορύν Σπάρτανς). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο εξτρέμ Γκαμπίν (Σάτον) και ο κομβικός στράικερ Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χάμρουν Σπάρτανς), Φορμόζα (Βαλέτα), Γκρεκ (Σίρενς)

Αμυντικοί: Απάπ (Χιμπέρνιανς), Ταμπόν (Γκζίρα), Μποργκ (Χαμρούν Σπάρτανς), Μικάλεφ (Γκούντια Γιουνάιτεντ), Μπράουν (Σεντ Τζόνστον), Μουσκάτ (Φαρένσε)

Μέσοι: Κορμπαλάν (Χαμρούν Σπάρτανς), Καμεντσούλι (Χαμρούν Σπάρτανς), Γκιλομέρ (Χαμρούν Σπάρτανς), Ατάρντ (Μπιρκιρκάρα), Μουσκάτ (Γκζίρα), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Παϊμπέρ (Βαλέτα), Γιανκάμ (Μπιρκιρικάρα), Τέουμα (Σεντ Γκιλουά), Εμπόνγκ (Χαμρούν Σπάρτανς)

Επιθετικοί: Ντιμέχ (Βαλέτα), Τζόουνς (Νοτς Κάουντι), Ενβοκό (Σάντα Λουτσία), Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα), Σαταριάνο (Μπαλζάν).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Νέο ξεκίνημα θέλουν να πραγματοποιήσουν αμφότερες, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι υπαρκτή και οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν με το... δεξί ώστε να γίνουν φαβορί στην «μάχη» αποφυγής της τελευταίς θέσης και να διεκδικήσουν τις όποιες -ελάχιστες- πιθανότητες έχουν να μπουν «σφήνα» για την πρόκριση και οι απώλειες δεν επιτρέπονται. Έχουν κάθε δυνατότητα να βάλουν από νωρίς βάσεις νίκης και γι' αυτό ακριβώς επιλέγω τον άσο από τα πρώτα 45 λεπτά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  4 Βόρεια Μακεδονία 8 8 2 2 4 10:20
  5 Μάλτα 8 0 0 0 8 2:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +5.43% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες