4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Λίβερπουλ

Προϊστορία

14/12/2023 Ουνιόν Σεν ΖιλουάζΛίβερπουλ 2 - 1
5/10/2023 ΛίβερπουλΟυνιόν Σεν Ζιλουάζ 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 417,956 67.0%
X
€ 49,436 7.9%
2
€ 156,878 25.1%
Over
€ 33,962 66.5%
Under
€ 17,087 33.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

191 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

0

35%

Κατοχή μπάλας

65%

4

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

17

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Lotto Park
  • Χωρητικότητα: 28063
Η Ουνιόν «καίγεται» κόντρα στους... αδιάφορους «κόκκινους»

Η Ουνιόν «καίγεται» κόντρα στους... αδιάφορους «κόκκινους»

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Από ισοπαλία στην έδρα της Τουλούζ προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι επκράτησαν εντός έδρας της ΛΑΣΚ Λίντσερ την περασμένη αγωνιστική.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1) Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Έμεινε στο 0-0 παρ' ότι καλύτερη στο εκτός έδρας ματς με την Τουλούζ. Πήρε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα και είχε δύο μεγάλες στιγμές στο ξεκίνημα. Μεγαλύτερη εξ αυτών στο 19’ με αμυνόμενο να απομακρύνει τη μπάλα πάνω από την τελική γραμμή. Διατήρησε την κατοχή της μπάλας καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, στο 73’ και στο 88', για να πάρει τη νίκη αλλά τις σπατάλησε, με τον Πουέρτας να είναι ο «μοιραίος» της αναμέτρησης.

Με 5 βαθμούς η Ουνιόν βρίσκεται στην 3η θέση, στο -3 απ΄την Τουλούζ και στο +2 από τη ΛΑΣΚ Λίντσερ. Διεκδικεί δηλαδή τη 2η θέση, μπορεί να καταλήξει στην 3η, αλλά κινδυνεύει και με αποκλεισμό. Σε κάθε περίπτωση με μία νίκη εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της συνέχεια τουλάχιστον στο Κόνφερενς Λιγκ και θα περιμένει ήττα της Τουλούζ στη Αυστρία από τη ΛΑΣΚ, ώστε να κριθεί στη διαφορά τερμάτων με τους Γάλλους, αν θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμα και με ήττα πάντως θα είναι σίγουρα στην 3η θέση, αλλά η ΛΑΣΚ δεν νικήσει την Τουλούζ.

Την ίδια στιγμή πάντως τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα, αφού εσχάτως νίκησε με 3-1 στην έδρα της Σαρλερουά και παρέμεινε στην κορυφή αυξάνοντας τη διαφορά στο +7 από την Άντερλεχτ, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε 13 ματς αήττητη.

«Έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση. Η Λίβερπουλ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και το γεγονός πως ακολουθεί ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα της τραβήξει τη προσοχή, αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά. Πρέπει να νικήσουμε και να δούμε που θα καταλήξουμε» δήλωσε ο κόουτς Μπλέσιν.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος λόγω καρτών ο πολύτιμος χαφ Βανχούτε.Νίκησε εύκολα με 4-0 εντός έδρας τη ΛΑΣΚ Λίντσερ και κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση και την πρόκριση στη φάση των «16», αφού έφτασε τους 12 βαθμούς και είναισ το +4 από την Τουλούζ.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με κεφαλιά του Ντίαζ στο 12', έκανε το 2-0 στο 15' με προβολή του Χάκπο, διεύρυνε το προβάδισμα στο 51' με πέναλτι, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ξανά με τον Ολλανδό επιθετικό στις καθυστερήσεις (90'+2') σε ένα ματς που αποτέλεσε μονόλογο από πλευράς της κκαι στο οποίο δεν βρήκε καμία αντίσταση.

Σε εξαιρετική κατάσταση και ψυχολογία οι «κόκκινοι» που το Σάββατο (9/12) νίκησαν 2-1 με ανατροπή στις καθυστερήσεις την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ και εκμεταλλεύτηκαν τη «γκέλα» της Άρσεναλ ανεβαίνοντας στην κορυφή με 37 βαθμούς και στο +1 από τους «κανονιέρηδες».

Ροτέισιον και μείγμα έμεπιρων και νέων παικτών προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, για το ματς στο Βέλγιο τονίζοντας πως η ομάδα του ναι μεν εκπλήρωσε το στόχο της με τη πρόκριση μέσω της πρωτιάς, αλλά δεν θα εμφανιστεί αδιάφορη.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής ώστε να προφυλαχθούν ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δύσκολης συνέχειας έμειναν ο εξτρέμ Σαλάχ , ο μπακ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο βασικός γκολκίπερ Άλισον και ο βασικός στόπερ Φαν Ντάικ. Από εκεί και πέρα τραυματίες παραμένουν οι χαφ Μπαΐτσετιτς και Τιάγκο, ο μπακ Ρόμπερτσον, ο επιθετικός Ζότα και ο μέσος ΜακΆλιστερ.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο το κίνητρο στην αναμέτρηση, αφού μόνο οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο για βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είναι μαθηματικά πρώτοι και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κλοπ θα πειραματιστούν με αρκετά νέα πρόσωπα, αφού και αρκετοί βασικοί παίκτες έχουν μείνει εκτός αποστολής μιας και ακολουθεί ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε όλα. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους, που έχουν την ποιότητα και την ανάγκη για να πάρουν μία νίκη, που θα τους εξασφαλίσει τουλάχιστον την ευρωπαϊκή συνέχεια.

FACTS

  • Η ομάδα Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίβερπουλ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Λίβερπουλ 6 12 4 0 2 17:7
  3 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 6 8 2 2 2 5:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.63% έπαιξε: 2
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες