5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουκρανία - Αυστρία

Προϊστορία

21/6/2021 ΟυκρανίαΑυστρία 0 - 1
1/6/2012 ΑυστρίαΟυκρανία 3 - 2
15/11/2011 ΟυκρανίαΑυστρία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 553,759 11.6%
X
€ 2,239,568 46.9%
2
€ 1,978,533 41.5%
Over
€ 288,416 35.6%
Under
€ 521,379 64.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

226 ψήφοι:

Ειδήσεις

Μία ισοπαλία θα βολέψει και τις δύο

Μία ισοπαλία θα βολέψει και τις δύο

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Αυστρία στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Euro 2020. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Ολλανδία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί παρουσία περίπου 13.000 θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία είχε χαρακτήρα ντέρμπι για εκείνη. Άλλωστε δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές και πήρε το «τρίποντο» με 2-1. Ήταν εκείνη που μπήκε φουριόζα αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα την έβαζε από νωρίς σε θέση «οδηγού». Δεν το βρήκε αλλά συνέχισε να κυριαρχεί. Στο 28’ ο Γιαρμολένκο δεν σκόραρε σε τετ α τετ, αλλά μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο ίδιος πήρε την προσωπική του ρεβάνς στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Η ψυχολογία ήταν με το μέρος της και το εκμεταλλεύτηκε. Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός και ο Γιάρεμτσουκ δεν αστόχησε για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Βόρεια Μακεδονία παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και πίεσε έντονα. Μετά από δύο καλές στιγμές κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπούστσαν απέκρουσε το πέναλτι του Αλιόσκι αλλά ο τελευταίος πήρε το «ριμπάουντ» και μείωσε σε 2-1. Οι αντίπαλοι βγήκαν μαζικά μπροστά κι αυτό δημιούργησε κενά στην άμυνά τους. Θέλησε να τα εκμεταλλευτεί αλλά σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες. Στο 82’ μετά τη χρήση VAR κέρδισε πέναλτι. Ο Μαλινόσκι ανέλαβε την ευθύνη αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ Ντιμιτρέφσκι. Δέχτηκε πίεση μέχρι το φινάλε, αλλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον τρόπο η Ουκρανία έκανε σεφτέ, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα της πρεμιέρας από την Ολλανδία στο Άμστερνταμ. Έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου του Euro 2020, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αυστρία λόγω καλύτερης επίθεσης. Το σημαντικό για εκείνη είναι ότι βολεύεται μ’ έναν πόντο στον τελευταίο της αγώνα, κάτι που ισχύει και για τους Αυστριακούς. Τα δύο πρώτα ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Αντρέι Σεφτσένκο υπογράμμισε: «Η Αυστρία είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι συμπαγής κι αθλητική ομάδα με ιδιαίτερο στιλ. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για εκείνους και περιμένουμε έναν καλό αγώνα. Θεωρώ ότι είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο μαζί τους και θα είναι ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Ξέρουμε ότι η βαθμολογία θα αναγκάσει και τις δύο ομάδες να παίξουν πολύ προσεκτικά. Όμως και οι δύο θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Αν σκεφτούμε να παίξουμε για την ισοπαλία θα είναι δύσκολο να επιτεθούμε. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας και θα δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά των παικτών. Ο Αλάμπα είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής, περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα».

Αγωνιστικά Νέα: Ένας και μοναδικός «πονοκέφαλος», αυτός που αφορά τον σέντερ μπακ Ντένις Ποπόφ (Ντιναμό Κιέβου) ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Στο... χέρι του Σεφτσένκο είναι η χρησιμοποίηση του επιτελικού μέσου Τσιγκάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου) και του πλάγιου μεσοεπιθετικού Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος).

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Γκεόργκι Μπούστσαν (Ντινάμο Κιέβου), Αντρέι Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ανατόλι Τρούμπιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Αμυντικοί: Έντουαρντ Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ιλία Ζαμπάρνι (Ντινάμο Κιέβου), Σέρχι Κρίβστοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντένις Ποπόφ (Ντινάμο Κιέβου), Ολεξάντρ Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Βιτάλι Μικολένκο (Ντινάμο Κιέβου), Ολεξάντρ Καραβάεφ (Ντινάμο Κιέβου), Μίκολα Ματβιγιένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Μέσοι: Σεργκέι Σίντορτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Ρουσλάν Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Μίκολα Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Μάρλος (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Εβγκένι Μακαρένκο (Κορτράικ), Ολεξάντρ Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Βίκτορ Τσιγκάνκοφ (Ντινάμο Κιέβου), Τάρας Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Αντρέι Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Ολεξάντρ Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος), Χίορχι Σουντάκοβ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ρομάν Μπεζούς (Γάνδη)

Επιθετικοί: Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (Γάνδη), Αρτέμ Μπεσγέντιν (Ντινάμο Κιέβου), Αρτέμ Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1)



ΑΥΣΤΡΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στο Άμστερνταμ ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ολλανδία. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ιδιαίτερα κι έχασε εύκολα 2-0 απογοητεύοντας με την παρουσία της, καθώς δεν άγχωσε ιδιαίτερα τους αντιπάλους της. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Αλάμπα έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα στη γωνία της μεγάλης περιοχής στον Ντάμφρις. Ο διαιτητής αρχικά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως μετά τη χρήση VAR καταλόγισε πέναλτι. Ο Μέμφις Ντεπάι εκτέλεσε σωστά στο 11’ κι άνοιξε το σκορ κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έφτιαξε ούτε μία μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα κινδύνευσε σοβαρά να δεχθεί κι άλλα τέρματα. Στην επανάληψη έπαιξε πιο επιθετικά αναζητώντας την ισοφάριση. Δεν έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία και σιγά-σιγά άρχισε να αισθάνεται τον κίνδυνο έχοντας αφήσει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Σε μία αντεπίθεση στο 67’ ο Μάλεν βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπάχμαν κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντάμφρις ο οποίος «έγραψε» το 2-0. «Ξύπνησε» μετά από αυτό το τέρμα και δημιούργησε τρεις καλές φάσεις. Δεν μπήκε ξανά στο «κόλπο» κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Αυστρία πάντως υπέστη μία εντός προγράμματος ήττα κι αυτή δεν την ενόχλησε τόσο πολύ, από τη στιγμή που με μία ισοπαλία απέναντι στους Ουκρανούς θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στη φάση των «16», έστω κι ως μία από τις καλύτερες τρίτες του Euro 2020. Η συγκομιδή των τριών βαθμών μετά τους δύο πρώτους αγώνες τη φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με την Ουκρανία. Το πρώτο της ματς ήταν αμφίσκορο και Over, όμως το δεύτερο ολοκληρώθηκε Under και No Goal.

«Θέλουμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι όπως θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Πάντα όμως υπάρχει κι ένας αντίπαλος που θέλει να κάνει ακριβώς το ίδιο. Ξέρουμε καλά την Ουκρανία. Έχουν βελτιωθεί πολύ με τον Σεφτσένκο στον πάγκο τους και διαθέτουν παίκτες κορυφαίας ποιότητας. Όπως κάθε ομάδα όμως έχουν κι αυτοί τις αδυναμίες τους. Θα πρέπει να τις βρούμε και να τις εκμεταλλευτούμε. Θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο και να παίξουμε καλύτερα κάθετα. Μας έλειψε η τελική πάσα στον προηγούμενο αγώνα. Θα είναι κλειδί να βελτιώσουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Θα σημαίνει πολλά για εμάς αν περάσουμε στην επόμενη φάση. Παίζουμε για τη χώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Οι παίκτες θα έχουν γράψει ιστορία αν το πετύχουν. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι αρκετοί οι τέσσερις βαθμοί. Θα πρέπει να έχουμε ένταση μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι και θα πρέπει να βοηθήσω κι εγώ με βελτιώσεις από τον πάγκο. » ήταν τα λόγια του προπονητή των «μπίρσεν», Φράνκο Φόντα.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο επιθετικός Αρναούτοβιτς (Σανγκάη Πορτ) ο οποίος εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα τέθηκε εκτός ο μέσος Λαζάρο (Ίντερ) ο οποίος χτύπησε στο προηγούμενο και θα μείνει για καιρό εκτός. Έτοιμος και ο αμυντικός χαφ Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν).

Η αποστολή της Αυστρίας:

Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Μπάχμαν (Γουότφορντ), Παβάο Περβάν (Βόλφσμπουργκ), Αλεξάντερ Σχλάγκερ (ΛΑΣΚ)

Αμυντικοί: Νταβίντ Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Μάρκο Φρίεντλ (Βέρντερ Βρέμης), Μάρτιν Χιντερέγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Φίλιπ Λίενχαρτ (Φράιμπουργκ), Στέφαν Ποσχ (Χοφενχάιμ), Κρίστοφερ Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Αντρέας Ούλμερ (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Τζούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν), Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Φλοριάν Γκρίλιτσχ (Χοφενχάιμ), Στέφαν Ιλσάνκερ (Φρανκφούρτη), Κόνραντ Λάιμερ (Λειψία), Βαλεντίνο Λαζάρο (Iντερ), Μάρσελ Σάμπιτσερ (Λειψία), Λούις Σαμπ (Λουκέρνη), Χαβέρ Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Αλεσάντερο Σέπφ (Σάλκε)

Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Σανγκάη Πορτ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Σάσα Καλάϊντζιτς (Στουτγκάρδη), Καρίμ Ονισίβο (Μάιντζ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου με τις δύο ομάδες να βολεύονται με την ισοπαλία. Χάρη στη νίκη που πέτυχε η κάθε μία κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, τόσο η Ουκρανία όσο και η Αυστρία ξέρουν ότι ο ένας βαθμός που μπορούν να πάρουν, θα αποδειχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αρκετός για να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» και να θεωρηθεί επιτυχημένη η παρουσία τους στο Euro 2020. Η ισοπαλία προσφέρεται σε τιμές φαβορί κι αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο θεωρώντας ότι ακόμα κι αν το ματς τελειώσει στα ίσα, αυτό δεν θα γίνει με 0-0.

FACTS

  • Η ομάδα Ουκρανία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 3ος όμιλος
  2 Αυστρία 3 6 2 0 1 4:3
  3 Ουκρανία 3 3 1 0 2 4:5
Εμφάνιση όλων
Ουκρανία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
20/11/2023
Ουκρανία
Ιταλία
0 - 0
16/11/2023
Λέχια Γκντάνσκ
Ουκρανία
0 - 2
17/10/2023
Μάλτα
Ουκρανία
1 - 3
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Ιταλία
Ουκρανία
2 - 1
9/9/2023
Ουκρανία
Αγγλία
1 - 1
19/6/2023
Ουκρανία
Μάλτα
1 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες