4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Αζερμπαϊτζάν

6/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 817
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1704 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Ουαλία στις 16/11/2019

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 26' Pashaev Pavlo (αυτογκόλ)
  2. 42' Nazarov Dmitri

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 52' Mepham Chris
  2. 59' Emreli Mahir
  3. 66' Almeida Richard
  4. 81' Krivotsyuk Anton
  5. 84' Bale Gareth
  6. 91' Allen Joe

      Προϊστορία

      16/11/2019 ΑζερμπαϊτζάνΟυαλία 0 - 2
      6/9/2019 ΟυαλίαΑζερμπαϊτζάν 2 - 1
      6/6/2009 ΑζερμπαϊτζάνΟυαλία 0 - 1
      6/9/2008 ΟυαλίαΑζερμπαϊτζάν 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 754,151 92.7%
      X
      € 42,118 5.2%
      2
      € 17,394 2.1%
      Over
      € 33,521 64.0%
      Under
      € 18,883 36.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      96 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Cardiff City Stadium, Cardiff
      Καθαρίζει η Ουαλία

      Καθαρίζει η Ουαλία

      Η Ουαλία υποδέχεται στο Κάρντιφ το Αζερμπαϊτζάν, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΟΥΑΛΙΑ

      Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Κροατία και Ουγγαρία την άφησαν πίσω στο κυνήγι της δεύτερη θέσης, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο κακά. Πάλεψε αρκετά στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Ουγγαρία, δεν απείλησε ιδιαίτερα όμως και στο 80' δέχτηκε το γκολ.

      Έχει μόλις 3 βαθμούς διαφορά από Σλοβακία και Κροατία, θα υποδεχτεί τόσο τους Κροάτες όσο και τους Ούγγρους στην έδρα της και αν παρουσιάσει καλό πρόσωπο μπορεί να πάρει την πρόκριση.Το συγκρότημα του Ράιαν Γκιγκς θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την πάρει.

      «Ήταν σκληρό για εμάς γιατί πίστευα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι και τελικά τα χάσαμε και τα δύο.Δεν είμαστε όμως μακριά από τον στόχο μας. Έχω πίστη στο ταλέντο των παιδιών και τώρα πρέπει να πάρουμε ένα έναυσμα στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν το οποίο δεν θεωρούμε δεδομένο. Αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζεις στην έδρα σου αν έχεις φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο», επισήμανε ο Ράιαν Γκιγκς.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Άαρον Ράμσεϊ αν και αρχικά είχε κληθεί δεν θα είναι τελικά στην αποστολή, ενώ ο Γκιγκς αποφάσισε να μην συμπεριλάβει ούτε τον αρχηγό της ομάδας Ασλεϊ Γουίλιαμς ο οποίος μόλις υπέγραψε στη Μπρίστος Σίτι και δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά.

      Η αποστολή της Ουαλίας:

      Τερματοφύλακες: Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Στόουκ Σίτι)

      Αμυντικοί: Γκάντερ (Ρέντινγκ), Ντέιβις (Τότεναμ), Τέιλορ (Άστον Βίλα), Ρόμπερτς (Σουόνσι), Αμπάντου (Λειψία), Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Λόκιερ (Τσάρλτον), Λόρενς (Σεντ Πάολι), Ρόντον (Σουόνσι)

      Μέσοι: Λέβιτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άλεν (Στόουκ), Γουίλιαμς (Τσάρλτον), Γουίλσον (Μπόρνμουθ), Σμιθ (ΚΠΡ), Τζέιμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βοκς (Κάρντιφ), Μόρελ (Λίνκολν), Χέιντζ (Αμπερντίν)

      Επιθετικοί: Mπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Βόουκς (Στόουκ), Λόρενς (Ντέρμπι), Γούντμπερν (Όξφορντ), Μουρ (Γουίγκαν)

      ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

      Τρία παιχνίδια, τρεις ήττες, 3-10 τα τέρματα. Μπορεί την πρώτη αγωνιστική να πάλεψε αρκετά απέναντι στην Κροατία και να ηττήθηκε με 2-1, οι επόμενες εμφανίσεις του όμως με Ουγγαρία (3-1) και Σλοβακία (5-1) ήταν απογοητευτικές.

      Δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση, η Ουαλία δείχνει ικανή να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι το τέλος και έτσι όπως είναι τα πράγματα με όλες τις ομάδες από πάνω της να θέλουν βαθμούς, μπορεί να μην φέρει ούτε ισοπαλία στον όμιλο.

      Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Σλοβακία ο Γιούρτσεβιτς άφησε εκτός τον στόπερ Χουσεϊνοφ (Καραμπάκ), τους μέσους Αλασγκάροφ (Νέφτσι) και Αλι Μπαμπάγιεφ (Μακάμπι Τίκβα) και τον φορ Αμπάσοφ (Σάμπαϊλ).

      Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

      Τερματοφύλακες: Αγκάγιεφ (Νέφτσι), Μπαλάγιεφ (Τομπόλ), Μαχαμανταλίγιεφ (Κάραμπαγκ)

      Αμυντικοί: Ραχόμοφ (Σάμπαϊλ), Μαμάντοφ (Κάραμπαγκ), Μεντβέντεφ (Κάραμπαγκ), Κρίβοτσκιουκ (Νέφτσι), Πασάγιεφ (Ολεξάντρια), Καλιλζάντε (Σαμπάχ), Μπουλούντοφ (Νέφτσι), Μουσταφαζάντε (Σαμπάχ)

      Μέσοι: Γκαράγιεφ (Κάραμπαγκ), Αμπντουλάγιεφ (Κάραμπαγκ), Μαχμούντοφ (Νέφτσι), Ραμαζάνοφ (Σάμπαϊλ), Ναζάροφ (Άουε), Εϊούμποφ (Σαμπάχ), Αλμέιδα (Κάραμπαγκ), Χουσείνοφ (Ζίρα)

      Επιθετικοί: Εμρέλι (Κάραμπαγκ), Σεϊντάγιεφ (Ντινάμο Μόσχας), Ρουφάτ Νταντάσοφ (Πρόισεν Μίνστερ), Ρενάτ Νταντάσοφ (Πάκος Φερέιρα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ουαλία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και το Αζερμπαϊτζάν είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να το πετύχει. Ο Μπέιλ έχει αρχίσει και παίρνει παιχνίδια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ντάνιελ Τζέιμς αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στο φετινό μέτριο ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ. Υπάρχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή, οι φιλοξενούμενοι είναι αδύναμοι, οπότε το over είναι πιθανό.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        22 Ουαλία 8 14 4 2 2 10:6
        25 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ουαλία 8 14 4 2 2 10:6
        5 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Solon, με το υψηλότερο yield +3.16% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες