8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Κροατία

Προϊστορία

15/10/2023 ΟυαλίαΚροατία 2 - 1
25/3/2023 ΚροατίαΟυαλία 1 - 1
13/10/2019 ΟυαλίαΚροατία 1 - 1
8/6/2019 ΚροατίαΟυαλία 2 - 1
26/3/2013 ΟυαλίαΚροατία 1 - 2
16/10/2012 ΚροατίαΟυαλία 2 - 0
23/5/2010 ΚροατίαΟυαλία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 92,854 13.6%
X
€ 119,077 17.5%
2
€ 470,372 68.9%
Over
€ 14,415 23.1%
Under
€ 48,059 76.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

273 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

4

28%

Κατοχή μπάλας

72%

0

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

11

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 31240
«Τελικός» πρόκρισης

«Τελικός» πρόκρισης

H Ουαλία υποδέχεται την Κροατία στην 8η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου Euro 2024. Από εκτός έδρας νίκη επί της Λετονίας προέρχονται οι «δράκοι», ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τουρκία.

* Πολύ κακή η παράδοση για την Ουαλία κόντρα στην Κροατία, αφού σε επτά αναμετρήσεις δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία νίκη, με το ρεκόρ της να είναι 0-3-4.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Είχε ρεπό στον όμιλο και έτσι έδωσε εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ, το οποίο νίκησε εύκολα με 4-0 εντός έδρας. Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδια τον Σεπτέμβριο είχε επικρατήσει με 2-0 της Λετονίας εεκτός έδρας, με τέρματα των Ράσμεϊ (29' πεν.) και Μπρουκς (90'+6') και έμεινε στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Οι «δράκοι» έχουν 7 βαθμούς σε 5 ματς και πρώτα και κύρια «πληρώνουν» την ήττα «σοκ» με 4-2 από την Αρμενία το περασμένο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση από τα τρία ματς που απομένουν τα δύο είναι εντός έδρας με Τουρκία και Κροατία. Το ντέρμπι πρόκρισης πάντως είναι με τους Βαλκάνιους, αφού αν επικρατήσει θα ανέβει στους 10 πόντους και στη 2η θέση της βαθμολογίας, μιας και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Σε περίπτωση ήττα όμως τελειώνει κάθε συζήτηση για πρόκριση.

Σε δύσκολη θέση και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομπ Πέιτζ πάντως, αφού σε περίπτωση αποκλεισμού θεωρείται δεδομένη η αντικατάστασή του, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως δεν έχειακόμα ξεκινήσει συζητήσεις με την ουαλική ομοσπονδία για την παραμονή του στον πάγκο ή όχι.

Αναφορικά με το προσεχές ματς πάντως δήλωσε: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Κροατία, αφού το ματς είναι "τελικός"».

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ ο εξτρέμ Μπερνς (Ίπσουιτς), ενώ τιμωρημένος είναι και ο μέσος Μορέλ (Πόρτσμουθ) που συμπλήρωσε κάρτες. Από εκεί και πέρα απουσιάζουν ο αρχηγός-μεσοεπιθετικός Ράμσεϊ (Κάρντιφ) και οι επιθετικοί Ματοντό (Ρέιντζερς) και Τζόνσον (Τότεναμ), ενώ κλήθηκε στην αποστολή αλλά αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Καμπανγκό (Σουόνσι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ), Γουόρντ (Λέστερ), Κινγκ (Γουλβς)

Αμυντικοί: Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Λιντς), Γουίλιαμς (Νότιγχαμ), Λόκιερ (Λούτον), Πουλ (Πόρτσμουθ), Λόου (Γουίκομ)

Μέσοι: Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπάντου (Λιντς), Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Λέβιτ (Χιμπέρνιαν), Τζ. Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ), Σίχαν (Μπόλτον), Σάβατζ (Ρέντινγκ)

Επιθετικοί: Ντ. Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Μπόρνμουθ), Μπρόντσο (Μίλγουολ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι)Ήττα που... πόνεσε ήταν αυτή από την Τουρκία με 1-0 στο Όσιγιεκ, σε ένα ματς που δεν παρουσίασε καθόλου καλή εικόνα. Μπήκε μάλιστα πολύ νωθρά και απειλήθηκε σε δύο περιπτώσεις μέχρι το μισάωρο, με τον γκολκίπερ της, Λιβάκοβιτς, να φωνάζει «παρών», αλλά στο 30' είχε μεγάλη ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε και αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά και τελικώς έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Η αποτυχία αυτή δεν σημαίνει πάντως καταστροφή για την Χρβάτσκα, που πλέον με 10 πόντους είναι στο -3 από την πρωτοπόρο του ομίλου Τουρκία, έχοντας ένα ματς λιγότερο και υπερτερώντας και σε πιθανή ισοβαθμία, αφού είχε επικρατήσει με 2-0 των Τούρκων εκτός έδρας. Το ματς με τους Ουαλούς πάντως είναι κρίσιμο, αφού δεν περίπτωση ήττας θα «πέσουν» από τη 2η θέση που δίνει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, αλλά ακόμα και στο χειρότερο σενάριο θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία μέσω των μπαράζ του Nations League, όπου έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης.

«Το αποτέλεσμα με την Τουρκία ήταν δίκαιο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε μία τέτοια εμφάνιση και να φέρουμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Κροατών, Ντάλιτς.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ ο επιθετικόε Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και οι απουσίες κυρίως επίθεση πλήθυναν ακόμα περισσότερο καθώς εκτός είναι εξαρχής οι Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ) και Λιβάγια (Χάιντουκ), ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν θα ξανά φορέσει το εθνόσημο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Ίβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα).

Αμυντικοί: Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Βίντα (ΑΕΚ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Στάνισιτς (Λεβερκούζεν), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Σόσα (Άγιαξ), Σούταλο (Άγιαξ), Έρλιτς (Σασσουόλο).

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρόζοβιτς (Αλ Νασρ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), Μόρο (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Μούσα (Μπενφίκα), Μπρέκαλο (Φιορεντίνα), Πέτκοβιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Ντίον Ντρένα Μπέλιο (Άουγκσμπουργκ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροατία έχει απουσίες και είναι «μουδιασμένη» μετά την εντός έδρας ήττα από τους Τούρκους, αλλά είναι καλύτερο και πολύ πιο έμπειρο σύνολο από τους Ουαλούς, που επίσης έχουν κι αυτοί τις απουσίες τους. Πολύ ψηλά το διπλό της Χρβάτσκα για να το αγνοήσουμε, ειδικά από τη στιγμή που όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τι «μπλέξιμο» επίκειται σε περίπτωση ήττας. Οι Ουαλοί έχουν σταθεί τυχεροί που είναι ακόμα εντός «μάχης» για την πρόκριση και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Κροατία, η οποία θεωρώ θα βγάλει αντίδραση και θα «κλειδώσει» την πρόκριση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  2 Κροατία 8 16 5 1 2 13:4
  3 Ουαλία 8 12 3 3 2 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.49% έπαιξε: X2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.24% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες