1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Ελβετία

12/6/2021 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 101
1 - 1
Τελείωσε

Προϊστορία

12/6/2021 ΟυαλίαΕλβετία 1 - 1
7/10/2011 ΟυαλίαΕλβετία 2 - 0
12/10/2010 ΕλβετίαΟυαλία 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 609,892 11.0%
X
€ 612,183 11.0%
2
€ 4,338,811 78.0%
Over
€ 161,207 20.7%
Under
€ 618,001 79.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

181 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Baku Olimpiya Stadionu
  • Χωρητικότητα: 68700
  • Θεατές: 8782
Το θέλουν και οι δύο

Το θέλουν και οι δύο

Ουαλία και Ελβετία αναμετρούνται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Euro 2020.

* Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Με 34.350 θεατές.

ΟΥΑΛΙΑ

Συμμετέχει για δεύτερη σερί φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχοντας φτάσει ως τα ημιτελικά στην παρθενική της συμμετοχή στα γήπεδα της Γαλλίας το 2016. Με όπλο την καλή αμυντική της λειτουργία στα προκριματικά (6 γκολ παθητικό), τερμάτισε στην 2η θέση πίσω μόνο από την Κροατία και πηγαίνει στο Euro με στόχο να προκριθεί στα νοκ-άουτ.

Θετικό το ξεκίνημα της στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο, αφού ναι μεν ηττήθηκε με 3-1 στην πρεμιέρα από το Βέλγιο εκτός έδρας, ωστόσο στη συνέχεια επικράτησε με 1-0 της Τσεχίας στο Κάρντιφ κι έκανε σημαντικό βήμα για την 2η θέση. Πάντως η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας δεν ήταν ενθαρρυντική, αφού αρχικά ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Γαλλία, ενώ στη συνέχεια «κόλλησε» στο 0-0 με την Αλβανία, βγάζοντας μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Καθήκοντα προπονητή στην τελική φάση έχει ο βοηθός του Ράιαν Γκιγκς, Ρόμπερτ Πέιτζ, καθώς ο πρώτος κατηγορείται για βιαιοπραγία ενάντια της συζύγου του και της αδερφής της και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Πέιτζ, ο οποίος έχει αναλάβει ως πρώτος προπονητής εδώ και περίπου 7 μήνες. Ο ίδιος δήλωσε εν όψει της πρεμιέρας: «Το να είμαι πρώτος προπονητής και να καθοδηγώ τους παίκτες στο Euro είναι σπουδαία στιγμή για μένα. Λέω στους παίκτες μου να παίζουν με καρδιά, ο κόσμος θέλει να τους δει να εκπροσωπούν την πατρίδα τους. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι αλλά δεν πρέπει να είναι θερμόαιμοι γιατί θα χρειαστεί να παίξουν με το μυαλό τους επίσης. Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή ισορροπία» δήλωσε ο 46χρονος.

Αρκετά κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, ειδικά μετά τη χθεσινή ήττα της Τουρκίας από την οικοδέσποινα Ιταλία, σε περίπτωση νίκης κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, ενώ ακόμα και ο βαθμός θα της δώσει σημαντικές ελπίδες.

Αγωνιστικά Νέα: Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά την ετοιμότητα του μέσου Ράμσεϊ (Γιουβέντους) και το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει να έρχεται από τον πάγκο. Κόντρα στην Αλβανία ο Πέιτζ επιχείρησε σύστημα με τρεις στόπερ κι έτσι είναι πιθανό να δούμε τους Γουίλιαμς και Ρόμπερτς και σε ρόλο φουλ-μπακ, αλλά και ενδεκάδα χωρίς καθαρό φόρ, με τους Μπέιλ, Τζέιμς, Γουίλσον να συγκροτούν την τριάδα της επίθεσης.

Πιθανή Ενδεκάδα: Γουόρντ – Μέφαμ, Ρόντον, Ντέιβις – Ρόμπερτς, Άλεν, Αμπαντού, Γουίλιαμς – Μπέιλ, Γουίλσον, Τζέιμς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γουέιν Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Τζο Ρόντον (Τότεναμ), Κρις Μέρφαμ (Μπόρνμουθ) Ρις Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νέκο Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Κρις Γκάντερ (Τσάρλτον), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι). ΜΠεν Καμπάνγκο (Σουόνσι).

Μέσοι: Τζo Άλεν (Στόουκ), Τζο Μόρελ (Λούτον), Έιθαν Αμπάντου (Τσέλσι), Μάθιου Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Κάρντιφ), Άαρον Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Ντίλαν Λέβιτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπορνμουθ).

Επιθετικοί: Κίφερ Μουρ (Κάρντιφ), Χάρι Γουίλσον (Κάρντιφ), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Τάιλερ Ρόμπερτς (Λιντς).ΕΛΒΕΤΙΑ

Έχει καθιερωθεί στις ομάδες δεύτερης «ταχύτητας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, όντας στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA. Στα δύο τελευταία Μουντιάλ έφτασε ως τη φάση των «16», ενώ το ίδιο πέτυχε και στο Euro 2016, χάνοντας την πρόκριση για την οκτάδα στα πέναλτι από την Πολωνία. Μια θέση στους «8» είναι το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Πέτκοβιτς, που αποτελεί το δεύτερο φαβορί του ομίλου, πίσω από την Ιταλία. Η ίδια έδειξε τα… δόντια της στο τελευταίο Nations League το φθινόπωρο, παίρνοντας δύο ισοπαλίες με Γερμανία και μία με Ισπανία.

Βρίσκεται στο Euro έχοντας πάρει την πρώτη θέση στα προκριματικά, πάνω από την Δανία. Δεν κέρδισε τους Σκανδιναβούς σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, ωστόσο στα εναπομείναντα παιχνίδια είχε μονάχα μια απώλεια, την ισοπαλία στην έδρα της Ιρλανδίας. Έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο νικώντας τις Βουλγαρία (3-1 εκτός) και Λιθουανία (1-0 εντός), ενώ κέρδισε και τα τρία φιλικά που έδωσε στη συνέχεια (3-2 με Φινλανδία, 2-1 με ΗΠΑ, 7-0 με Λιχτενστάιν). Συνολικά τρέχει νικηφόρο σερί 6 νικών σε φιλικά και επίσημα.

Από τα παιχνίδια που θέλει οπωσδήποτε να πάρει ώστε να χτίσει βάσεις πρόκρισης, μιας και η Ουαλία αποτελεί θεωρητικά την πιο βατή αντίπαλο του ομίλου.

Στον πάγκο της βρίσκεται σταθερά από το 2014 ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Η Ουαλία είναι ιδιόρρυθμος αντίπαλος. Πολύ συμπαγής αμυντικά και καλή σε καταστάσεις ένας με έναν. Επίσης διαθέτουν αρκετή ποιότητα στην επίθεση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, να κρατήσουμε μπάλα και να καθορίσουμε το ρυθμό του αγώνα. Επίσης θέλουμε να βρούμε διαδρόμους στο τρίτο μισό του γηπέδου και να σκοράρουμε γκολ. Για να τα πετύχουμε όλα αυτά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών. Υπάρχει πάντα το ζήτημα με τον αστέρα εξτρέμ Σακίρι, ο οποίος είναι ο ηγέτης της ομάδας αλλά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Λίβερπουλ. Ο φορ Σεφέροβιτς προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα (22 γκολ) και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Τσάκα και Φρόιλερ απαρτίζουν ένα δυνατό δίδυμο στον άξονα, ενώ δεν αποκλείεται ο Πέτκοβιτς να πλαισιώσει τον Γαβράνοβιτς δίπλα στον Σεφέροβιτς, με τον επιθετικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να προέρχεται από χατ-τρικ στο τελευταίο φιλικό με το Λιχτενστάιν.

Πιθανή Ενδεκάδα: Ζόμερ – Ελβέντι, Ακάντζι, Σαρ - Εμπαμπού, Τσάκα, Φρόιλερ, Ροντρίγκες, Σακίρι, Γαβράνοβιτς (Εμπολό), Σεφέροβιτς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Αϊντχόφεν),Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ)

Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σερ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σιλβάν Βίντμερ (Βασιλεία), Λορίς Μπενίτο (Μπορντό), Κέβιν Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Εράι Τσίμερτ (Βασιλεία), Μπεσίρ Ομέρατζιτς (Ζυρίχη), Ζορντάν Λοτόμπα (Νις)

Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Στέφεν Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ντένις Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Τζιμπρίλ Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Αντμίρ Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ),Μπρέελ Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από τα παιχνίδια που και οι δύο ομάδες στοχεύουν να πάρουν βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ανώτερη σαν ομάδα η Ελβετία που αναμένεται να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο θα το προσεγγίσει αρκετά προσεκτικά και θα έχει υπομονή στο παιχνίδι της, αφού η Ουαλία παίζει πολύ κλειστά και επιχειρεί να χτυπάει στην κόντρα με τους ταχύτατους Μπέιλ και Τζέιμς. Δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι αλλά οι μπουκ είναι διαβασμένοι προσφέροντας το Under σε τιμές κάτω του 1.50. Ρίσκο στο «Χ»

FACTS

  • Η ομάδα Ελβετία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελβετία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ουαλία 3 4 1 1 1 3:2
  3 Ελβετία 3 4 1 1 1 4:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +17.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες