Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Αντβέρπ

16/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 819
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 943 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αντβέρπ - Ολυμπιακός στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΑντβέρπΟλυμπιακός 1 - 0
16/9/2021 ΟλυμπιακόςΑντβέρπ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 338,408 85.1%
X
€ 27,354 6.9%
2
€ 31,681 8.0%
Over
€ 12,444 37.2%
Under
€ 20,985 62.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

232 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
Να μπει με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ

Να μπει με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας στόχο να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία του και να βγάλει αντίδραση μετά τη γκέλα στο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν πανηγύρισε νίκη σε πρεμιέρα για πρώτη φορά μετά το 2010. Είχε φλύαρη υπεροχή για 60 λεπτά, ανέβηκε στο τελευταίο μισάωρο απώλεσε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως πλήρωσε την αστοχία του και έχασε δύο βαθμούς.

Πίεση με το… καλημέρα στη σεζόν, αφού είχε προηγηθεί ο άσχημος αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Λουντογκόρετς. Επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει με νίκη στο εντός με την Αντβέρπ, τη θεωρητικά πιο βατή ομάδα του ομίλου του.

Ανοιχτό παιχνίδι περιμένει ο Μαρτίνς όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και να δούμε πολλά γκολ. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και θέλουν να είναι κυρίαρχες στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον επιθετικά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς έχουν πολύ δυνατούς παίκτες στην επίθεση. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό, εμείς θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί όπως με τον Ατρόμητο, να κάνουμε ευκαιρίες αλλά να τις εκμεταλλευτούμε καλύτερο σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο βασικός μέσος Καμαρά, αντίθετα δεν προλαβαίνει ούτε το σημερινό ο εξτρέμ Μασούρας. Από την άλλη αμφίβολοι δίνονται οι δεξιοί μπακ Ανδρούτσος και Λαλά, ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο στόπερ Σεμέδο, πάντα εκτός ο επιθετικός χαφ Φορτούνης.

Πιθανή Ενδεκάδα: Βατσλίκ – Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ (Μπα), Ρέαμπτσιουκ – Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά

ΑΝΤΒΕΡΠ

Εξασφάλισε στα πέναλτι απέναντι στην Ομόνοιας την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είχε ηττηθεί με 4-2 στο πρώτο ματς της Κύπρου, πληρώνοντας τα αμυντικά της προβλήματα, ωστόσο στη ρεβάνς της Αμβέρσας πήρε τη νίκη με 2-0 και οδήγησε το ματς στον έξτρα χρόνο κι εν συνεχεία στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση με 3-2. Συμμετέχει για 2η σερί χρονιά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πέρσι προκρίθηκε στους «32» τερματίζοντας 2η σε γκρουπ με Τότεναμ, Λασκ Λίντσερ και Λουντογκόρετς, αλλά στα νοκ-άουτ αποκλείστηκε από την Ρέιντζερς με συνολικό σκορ 5-9.

Ξεκίνησε το βελγικό πρωτάθλημα με 0/2, ωστόσο ενισχύθηκε σημαντικά προς το φινάλε των μεταγραφών και πλέον τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων (2-2-0). Τελευταίο της αποτέλεσμα το «διπλό» στην έδρα της Έουπεν χάρη σε γκολ του μόνιμου σκόρερ της Φρέι, ο οποίος έχει ήδη 8 στο πρωτάθλημα! Βρίσκεται στην 12η θέση και στο -5 από την τετράδα με ματς λιγότερο.

Προπονητής της είναι από τον Μάιο ο Δανός Μπράιαν Πρίσκε, ο οποίος εν όψει του σημερινού αγώνα δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, ο Ολυμπιακός, η Άιντραχτ, η Φενέρ είναι πολύ καλές ομάδες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είχαμε καλή χρονιά πέρσι στην Ευρώπη, ξέρουμε πώς θα χτυπήσουμε. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά έχουμε πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολλά ματς στην Ευρώπη, έχει μεγάλη ποιότητα, πολύ έμπειρους παίκτες και διεθνείς. Δεν ξέρουμε πώς θα μας αντιμετωπίσουν, έχουν αλλάξει παίκτες και σχηματισμούς. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Με 20 παίκτες στην Αθήνα. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Έγχελς, ο ενίοτε βασικός αμυντικός μέσος Γιουσούφ (3/0) και ο νεαρός εξτρέμ Μπαλικουίσα (3/0). Σταθερά εκτός ο μπακ Βάινς (1/0), εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχουν μείνει ο κάπτεν/μέσος Χαρούν (-) και ο στόπερ Σεκ (4/0).

Πιθανή Ενδεκάδα: Μπουτέζ – Μπούτα, Αλμέιντα, Ντε Λετ, Μπατάιγ – Μπένσον, Γκέργκενς, Βερστρέτε, Ναϊνγκολάν, Φίσερ – Φρέι

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του, προέρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα και δε βγάζει σε κανένα σημείο τη σιγουριά των προηγούμενων ετών. Σαφώς το φαβορί στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Αντβέρπ, αλλά πρόκειται για πρεμιέρα και υπάρχει αρκετή πίεση στους «ερυθρόλευκους» για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Καλύτερα να μη μπλέξουμε με σημείο. Όπως παραδέχτηκε και ο Μαρτίνς, υπάρχουν προϋποθέσεις για παιχνίδι με γκολ. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει μια καλή εμφάνιση και η Αντβέρπ δεν είμαι ομάδα που φημίζεται για το αμυντικό της παιχνίδι, ενώ έρχεται και με απουσίες στα μετόπισθεν. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι είναι ταχύτατοι στις αντεπιθέσεις και αναμένεται να βρουν φάσεις στο τρανζίσιον. Θα πάμε με το όβερ.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Ολυμπιακός 6 9 3 0 3 8:7
  4 Αντβέρπ 6 5 1 2 3 6:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Αντβέρπ
Ολυμπιακός
1 - 0
16/9/2021
Ολυμπιακός
Αντβέρπ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.01% έπαιξε: 1
  • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +11.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες