6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Πόρτο

Προϊστορία

9/12/2020 ΟλυμπιακόςΠόρτο 0 - 2
27/10/2020 ΠόρτοΟλυμπιακός 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 699,569 63.5%
X
€ 100,544 9.1%
2
€ 302,268 27.4%
Over
€ 49,737 47.8%
Under
€ 54,260 52.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

386 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
Με πίστη για την πρόκριση οι πρωταθλητές Ελλάδας

Με πίστη για την πρόκριση οι πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία στην έδρα τους από τη Μάντσεστερ Σίτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταξίδεψε στην Μασσαλία την προηγούμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ, παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο στο «Βελοντρόμ» αλλά δύο πέναλτι που δόθηκαν κατά του, τού στέρησαν την ισοπαλία και συνάμα την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλά στημένοι στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν από την αντίπαλο τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με ένα υπέροχο γκολ του Καμαρά στο 33’. Έχοντας πάρει «κεφάλι» στο σκορ, έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ωστόσο ο ρέφερι Μανθάνο καταλόγισε πέναλτι μετά και από την βοήθεια του VAR και ο Παγέτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν πτοήθηκαν και παρά το γεγονός πως δεν βγήκαν μπροστά έδειχναν να διαχειρίζονται το ματς. Στο 75’ όμως έγινε η φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όταν ο Ραφίνια σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στο όριο της περιοχής, ο διαιτητής αρχικά έδωσε φάουλ αλλά μετά από υπόδειξη του VAR μετέτρεψε την απόφαση του σε πέναλτι. Ο Παγέτ νίκησε ξανά τον Σα για την ανατροπή του σκορ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά αλλά δεν βρήκε την ισοφάριση.

Το περασμένο Σάββατο δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στον μαχητικό Βόλο αλλά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί πήρε τελικά μία εμφατική νίκη με 4-1. Δεν μπήκε καλά στην αρχή του παιχνιδιού, σώθηκε από το δοκάρι στο 7’ και τέσσερα λεπτά μετά ένα διπλό λάθος του Μπα χάρισε ένα πέναλτι στον αντίπαλο το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος. Οι ερυθρόλευκοι από εκεί και έπειτα πίεσαν και τελικά κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση με κεφαλιά του Μασούρα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ωστόσο ανέλαβε δράση ο Ελ Αραμπί ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (66’, 80’, 92’) και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ βέβαια βρίσκεται ένα βαθμό πίσω του αλλά έχει και έναν αγώνα περισσότερο. Το ενδιαφέρον όλων βέβαια είναι στραμμένο στο παιχνίδι με την Πόρτο. Οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα βρεθούν σίγουρα στους «32» του Γιουρόπα ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μαρσέιγ. Στην ουσία θέλουν ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους από τους οποίους υπερτερούν στην ισοβαθμία, μια και οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής από 3 πόντους. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε: « Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε όπως το πίστευα με την Μίλαν, τον Ερυθρό Αστέρα και την Άρσεναλ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, πρέπει να μην κάνουμε τόσα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Εφόσον γίνουν αυτά φυσικά έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε. Τα πάντα από την ποιότητα του παιχνιδιού μας».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο φορ Χασάν (6/4), οι εξτρέμ Ραντζέλοβιτς (6/0), Μπρούμα (2/0) και Βαλμπουενά (6/0) και ο μπακ Ντράγκερ (3/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο μέσος Τιάγκο Σίλβα, οι εξτρέμ Λοβέρα, Μπρούνο και ο επιθετικός Κάιπερς.



ΠΟΡΤΟ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε δύσκολο έργο στον αγώνα της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ντραγκάο». Την ίδια στιγμή όμως ήξερε ότι μ’ ένα βαθμό θα εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι της έκαναν «δώρο» νικώντας τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως κι εκείνη φρόντισε να αποφύγει την ήττα, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία 0-0. Δέχτηκε πίεση από τα πρώτα λεπτά και ήταν φανερό ότι το κύριο μέλημά της ήταν να μην επιτρέψει στους «πολίτες» να βρουν πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Μαρτσεσίν. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, όμως η άμυνα της άντεξε κι ανταποκρίθηκε σε γενικές γραμμές. Ο γκολκίπερ της έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, ενώ λίγο πριν το φινάλε στάθηκε τυχερή όταν ο Ρούμπεν Ντίας δεν μπόρεσε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή. Το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η συγκομιδή των 10 βαθμών έφερε την Πόρτο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μία «στροφή» πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων. Μάλιστα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα και θα τερματίσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τη Σίτι. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της στο γκρουπ ολοκληρώθηκαν No Goal.

Το περασμένο Σάββατο έπαιξε στην έδρα της με την Τοντέλα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Θεωρητικά θα είχε εύκολο έργο, στην πράξη όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και τελικά πήρε το «τρίποντο» με 4-3, έπειτα από μία συναρπαστική «μάχη». Φάνηκε ότι θα είχε εύκολο έργο αφού άνοιξε το σκορ στο 4’ με τον Ζαϊντού, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την κατάσταση με τέρματα του Γκονζάλες στο 20’ και του Μπαρμπόσα στο 33’. Τρία λεπτά μετά όμως ο Μαρεγκά ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βρήκε ακόμα δύο γκολ με τον Μαρεγκά στο 48’ και τον Ταρεμί στο 56’. Φάνηκε ότι «καθάρισε» το ματς, αλλά στο 73’ ο Γκονζάλες μείωσε σε 4-3. Αγχώθηκε στο τέλος, ωστόσο κράτησε τη νίκη, τελειώνοντας τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουρίμπε στις καθυστερήσεις.

«Είναι ένα σημαντικό ματς. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής δεν μας ενδιαφέρει αν έχουμε προκριθεί ή όχι. Δεν μας αρέσει να χάνουμε. Έχουμε στο μυαλό μας την ιστορία της Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τους βαθμούς που μπορούμε να δώσουμε στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό κι αυτό είναι η νίκη. Σχετικά με την ενδεκάδα μας θα δω ποιοι παίκτες μπορούν να εγγυηθούν σωματικά, πνευματικά αλλά κι από άποψη τακτικής. Οι παίκτες πρέπει να έχουν κίνητρο για κάθε παιχνίδι. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να παίζουμε σοβαρά επειδή προκριθήκαμε. Υπάρχει μόνο μία στιγμή που είναι εντάξει να κάνουμε πίσω. Όταν έχουμε σκοράρει» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Πορτογαλίας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Γκρούγιτς (4/0). Μακροχρόνιος απών ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Ιβάν Μαρκάνο (0/0). Βρίσκονται στην αποστολή ο στόπερ Πέπε (5/1) και ο εξτρέμ Κορόνα (9/2) όμως αμφότεροι θα προφυλαχθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν κι ακολουθεί ξανά παιχνίδι με την Τοντέλα, αυτήν την φορά για το Κύπελλο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο σε αυτό το παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται τη νίκη ούτως ώστε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του αγώνα της Μάντεστερ Σίτι με τη Μαρσέιγ στην Αγγλία. Στον αντίποδα όμως η Πόρτο φαίνεται διατεθειμένη να παλέψει κι αυτό φάνηκε κι από τις δηλώσεις του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Αναμένεται «κλειστό» ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν πρώτα τα μετόπισθεν, καθώς ακόμα και μία ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί «χρυσή». Σε οριακά αποδεκτή τιμή το No Goal και θα το προτιμήσουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Ολυμπιακός έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Πόρτο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  2 Πόρτο 6 13 4 1 1 10:3
  3 Ολυμπιακός 6 3 1 0 5 2:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2020
Ολυμπιακός
Πόρτο
0 - 2
27/10/2020
Πόρτο
Ολυμπιακός
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες