Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Ολυμπιακός

27/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 687
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1286 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Πόρτο στις 9/12/2020

Προϊστορία

9/12/2020 ΟλυμπιακόςΠόρτο 0 - 2
27/10/2020 ΠόρτοΟλυμπιακός 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 756,039 81.6%
X
€ 104,478 11.3%
2
€ 66,568 7.2%
Over
€ 28,918 42.5%
Under
€ 39,190 57.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

635 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
  • Θεατές: 2450
Στο «Ντραγκάο» για αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός

Στο «Ντραγκάο» για αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός

Πόρτο και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ντραγκάο» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «δράκοι» «καίγονται» για βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που πάρουν θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν σημαντικό βήμα για την 2η θέση.

*Με παρουσία 3750 θεατών (7,5% της χωρητικότητας του γηπέδου)

ΠΟΡΤΟ

Έβαλε δύσκολα στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 στην Αγγλία και μπήκε με το αριστερό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε μάλιστα στο 14’ με τον Ντίαζ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση έξι λεπτά μετά από πέναλτι, με την ίδια να φωνάζει για επιθετικό φάουλ στη φάση της ανατροπής. Δεν πτοήθηκε και είχε δύο σημαντικές φάσεις για το 1-2 πριν το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά και δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε οχτώ λεπτά (65’, 73’). Μάλιστα γλίτωσε από το δοκάρι ένα τέταρτο τέρμα.

Το Σάββατο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Ζιλ Βιθέντε στην έδρα της. Είχε φάσεις και δοκάρι για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος κι εν τέλει τα κατάφερε στο 41’ με τον Εβανίλσον. Προτού ανοίξει το σκορ πάντως κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με το 0-1. Μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, έχοντας φάσεις και νέο δοκάρι για να «κλειδώσει» το ματς, δεν τα κατάφερε και στο 74’ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Τέσσερα λεπτά μετά η αντίπαλος της είχε αυτή δοκάρι για την ισοφάριση, αλλά τελικά το 1-0 έμεινε ως το φινάλε. Στο 3-1-1 το ρεκόρ της μετά από πέντε παιχνίδια, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή με παιχνίδι περισσότερο από την Μπενφίκα.

Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη μάχη για την 2η θέση, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μάντσεστερ Σίτι και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» από την Μαρσέιγ. «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Τίποτα δεν έχει κριθεί αλλά αυτό το παιχνίδι έχει ειδικό βάρος, χωρίς αμφιβολία. Θα είναι πιο φρέσκοι από εμάς. Κέρδισαν την Μαρσέιγ που παίζει σε ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά το ίδιο κι αυτοί», δήλωσε ο τεχνικός της Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι ο επιθετικός μέσου Οτάβιο (4/1, 1 ασίστ) όπως και ο αριστερός εξτρέμ Ντίας (3/1, 1 ασίστ), ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότεροι προπονήθηκαν σε ξεχωριστό γκρουπ στην τελευταία προπόνηση, με τον Κονσεϊσάο να αναφέρει πως η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σταθερά εκτός και ο πρώην «ερυθρόλευκος» στόπερ Μαρκάνο (0/0) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Εμπαγιέ (0/0). Είχε δύο σημαντικές απώλειες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αφού αποχώρησαν ο βασικός αμυντικός χαφ κι αρχηγός Ντανίλο (Παρί Σεν Ζερμέν) καθώς και ο βασικός μπακ Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέρδισε με 1-0 την Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την πορεία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παιχνίδι με λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης χρειάστηκε μια μεγάλη επέμβαση του Σα για να κρατήσει το μηδέν. Στη συνέχεια κυριάρχησε, έφτιαξε φάσεις και εν τέλει πήρε τη νίκη με γκολ του νεοεισελθόντα Χασάν στο 90’. Την ασίστ έβγαλε ο εξαιρετικός Βαλμπουενά, που από τα πόδια του γίνονταν όλο το παιχνίδι της ομάδας, ενώ ο Εμβιλά κατάπινε… χιλιόμετρα στον άξονα.

Ήταν μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την ευρωπαϊκή του συνέχεια, τόσο στη μάχη της 2ης θέσης, όσο και για την 3η που συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με την Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται στο +3 από την Πόρτο, η οποία αποτελεί και τον μεγάλο αντίπαλο για την 2η θέση του ομίλου. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως αν μπορέσει να φύγει με αποτέλεσμα από το «Ντραγκάο» τότε θα έχει κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγαίνει ξεκούραστος στο σημερινό παιχνίδι, αφού το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Το γεγονός ότι δεν είχαμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, πράγματι μας βοήθησε» δήλωσε ο τεχνικός του Μαρτίνς, και αναφέρθηκε στο σημερινό αγώνα με την Πόρτο: «Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, ισορροπημένο και μοιρασμένο όπως με Μαρσέιγ. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά νομίζω ότι έχουμε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με καλή ποιότητα και καλό προσανατολισμό. Θα παίξει επιθετικά και είναι ομάδα που μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα».

Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο με τον βασικό στόπερ Μπα και τον αναπληρωματικό εξτρέμ Σουντανί, αφού όπως γνωστοποίησε ο Μαρτίνς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι έμειναν στην Αθήνα. Σε καραντίνα παραμένει ο βασικός μέσος Καμαρά που είναι κι αυτός θετικός, έτσι τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σισέ ως παρτενέρ του Σεμέδο. Κανονικά στην αποστολή ο εξτρέμ Μπρούμα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι έτσι είναι, αφού η Πόρτο μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, έχει ανάγκη τη νίκη για να μπει σε τροχιά 2ης θέσης. Ομάδα που διαθέτει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά (13 γκολ σε 5 ματς στο πρωτάθλημα) αλλά και με αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι. Αν πιάσει υψηλή απόδοση μπορεί να βάλει δύσκολα και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, κάτι που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μεγαθήριο και ο σοβαρός -και πιο «φρέσκος»- Ολυμπιακός είναι σε θέση να φύγει με αποτέλεσμα από το «Ντραγκάο». Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αν και οι αποδόσεις μάλλον αδικούν τους Πειραιώτες. Θα περάσουν δύσκολες στιγμές οι παίκτες του Μαρτίνς, αλλά αναμένεται να έχουν και τις δικές τους ευκαιρίες, αφού η Πόρτο δεν πείθει με την αμυντική της εικόνα. Θα πάμε με το αμφίσκορο σε τιμές διπλασιασμού.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.83 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Πόρτο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  2 Πόρτο 6 13 4 1 1 10:3
  3 Ολυμπιακός 6 3 1 0 5 2:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2020
Ολυμπιακός
Πόρτο
0 - 2
27/10/2020
Πόρτο
Ολυμπιακός
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.90% έπαιξε: 2
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.51% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες