9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 223,950 43.5%
X
€ 45,869 8.9%
2
€ 245,313 47.6%
Over
€ 17,847 40.7%
Under
€ 25,993 59.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

249 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

8

6

Σουτ εκτός εστίας

5

59%

Κατοχή μπάλας

41%

0

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 21705
Ο πρώτος «τελικός» της σεζόν ήρθε νωρίς για τους «ερυθρόλευκους»

Ο πρώτος «τελικός» της σεζόν ήρθε νωρίς για τους «ερυθρόλευκους»

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σττη ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Oι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά την σεζόν 2002/03 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μακάμπι να επικρατεί 3-0 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας που χρησιμοποιούσε ως έδρα, ενώ το ματς στην Ριζούπολη είχε λήξει 3-3, με τον Ολυμπιακό να τερματίζει κάτω από τους Ισραηλινούς και στην 4η θέση του ομίλου.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει VAR, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισόπαλου συνολικού σκορ μετά τα δύο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού στον τρίτο προκριματικό γύρο και όποια αποκλειστεί τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Α' Ματς: Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός 1-1

Έχασε τη νίκη μέσα από τα... χέρια του στο πρώτο ματς στο «Σαμί Οφέρ» αφού ισοφαρίστηκε στο 90'+2' με μία σέντρα-σουτ που πήρε αρκετά φάλτσα και ξεγάλασε τον Βάτσλικ. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και μπήκαν ορεξάτοι και αιφνιδίασαν μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Ζινκερνάγκελ πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Τικίνιο στο αριστερό δοκάρι και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία, σταδιακά είδαν τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Δύο φορές η μπάλά κατέληξε στα δίχτυα του Βάτσλικ στο πρώτο μέρος, με τους σκόρερ όμως να είναι σε θέση οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά και στο δεύτερο μέρος, χωρίς πάντως να απειλήει ιδιαίτερα, ενώ μετά το 60' «στριμώχτηκε» πολύ κι αφού την γλίτωσε από το δοκάρι στο 78', δεν αέφυγε τελικά την ισοφάριση, με τον Βάτσλικ να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στο 90'+5' αποτρέποντας τα... χειρότερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεισαν μεν, αλλά διεύρυναν τουλάχιστον στα 25 ματς το αήττητό τους σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας πλέον ρεκόρ 17-8. Με σύμμαχο την έδρα τους θέλουν να «σπάσουν» το κακό σερί κόντρα σε ισραηλινές ομάδες, όπου έχουν πετύχει μόλις μία νίκη σε επτά συναντήσεις, ενώ μετρούν 0/2 προσπάθειες μέχρι τώρα απέναντί τους, έχοντας αποκλειστεί απο Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2010/11 και από Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2016/17.

«Στο πρώτο ματς δεν πήγαν αρκετά πράγματα καλά και αυτό οφειλόταν τόσο στην ικανότητα του αντιπάλου όσο και σε άλλους παράγοντες όπως το υψηλό επίπεδο υγρασίας, το ότι φτάσαμε αργά στο γήπεδο, με 20 λεπτά καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μη γίνει σωστά η προθέρμανση. Γενικά όλα αυτά προκάλεσαν μία αποδιοργάνωση στην ομάδα. Ήταν επίσης το πρώτο ματς παιχνίδι για τα προκριματικά ενώ τώρα έχουμε το δεύτερο και προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Επίσης παίζαμε εκτός έδρας, τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο καιρός είναι καλύτερος, οι παίκτες μας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να παίξουμε διαφορετικά, εκμεταλλευόμενοι τις καλύτερες συνθήκες που υπάρχουν για τον αυριανό αγώνα». δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ ο εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκεζ και ο πλάγιος μπακ Κούτρης, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω τραυματισμών της τελευταίας στιγμής έμειναν ο επιθετικός Χασάν, ο πλάγιος μπακ Ανδρούτσος και ο στόπερ Μπα, με τον χαφ Κούντε και τον μπακ Άβιλα, που αρχικά είχαν «κοπεί» να δηλώνονται τελικά για τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Ισόφαρισε στο φινάλε του πρώτου ματς στο τεικό 1-1 και κατάφερε να μην χρειάζεται να κυνηγά από το ξεκίνημα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού πλέον δεν υφίστατται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Μακάμπι αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και ήταν «μουδιασμένη» στο πρώτο 20λεπτο του ματς, ανέβασε «στροφές» και απείλησε σε πάρα πολλές περιπτώσεις την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ είχε και δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ (39', 45'+2'). Η είσοδος του επιθετικού, Πιέρο στο ματς την βοήθησε να αυξήσει την πίεση ακόμα ψηλότερα στο γήπεδο, ενώ έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση του 78', όπου ο Πιέρο πρώτα νικήθηκε από τον Βάτσλικ σε τετ-α-τετ και μετά σημάδεψε εξ επαφής το οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Τελικά μία σέντρα-σουτ του Χαζίζα από πλάγια θέση, έδωσε πολλά φάλτσα στην μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού στο 90'+2' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Πλέον όλα ξεκινούν από την αρχή στο Φάληρο, με την Μακάμπι ωστόσο να φαίνεται πως πιστεύει στην πρόκριση, αφού και η εικόνα της στο πρώτο ματς άφησε υποσχέσεις πως μπορεί να πάρει την τρίτη πρόκριση της ιστορίας της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισραηλινοί θα έχουν μάλιστα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την βοήθεια 1.500 περίπου φιλάθλων τους, που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι.

Ενδιάμεσα η Μακάμπι δεν είχε επίσημες ή φιλικές υποχρεώσεις. Τελευταίο ματς που έδωσε, πλην αυτού με τον Ολυμπιακό, ήταν το Σάββατο (16/7) με την Χάποελ Μπερ Σεβά για το ισραηλινό Σούπερ Καπ, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι (4-3) μετά το 1-1 κανονικής διάρκειας και παράτασης.

««Λαμβάνουμε υπόψη κάθε σενάριο. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε τα πλάνα μας. Το παιχνίδι μπορεί να πάει προς κάθε κατεύθυνση. Στο πρώτο ματς δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά σταδιακά μπήκαμε στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε πως θα χρειαζόταν να αμυνθεί για περίπου 70 λεπτά. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Προπονηθήκαμε ακόμα και στα πέναλτι, δεν είναι μυστικό» δήλωσε ο προπονητής των Ισραηλινών, Μπαράκ Μπακχάρ, που ως προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά είχε πανηγυρίσει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2016-17.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ παραμένει μόνο ο βασικός μέσος Τζάμπερ.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς με χαρακτήρα «τελικού» πολύ νωρίς στην σεζόν για τον Ολυμπιακό, που σίγουρα του δίνει μεγάλη ώθηση πάντως το γεγονός πως δίνει με την στήριξη του κόσμου αυτή τη μεγάλη «μάχη». Ιδιαίτερα επικίνδυνοι πάντως μοιάζουν στην επίθεση οι Ισραηλινοί και ο συνδυασμός της παραδσιακής ορμής των «ερυθρόλευκων» στα εντός έδρας ματς και των επιθετικών προσόντων που έχουν οι μεσοεπιθετικοί της Μακάμπι, κάνει ελκυστικό σε απόδοση και πιθανό ως σενάριο το αμφίσκορο, παρά την κρισιμότητα του ματς που προϊδεάζει αρχικά για κλειστό παιχνίδι.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μακάμπι Χάιφα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάμπι Χάιφα - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Τελ Αβίβ
4/5/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
1 - 5
29/4/2024
Χάποελ Χάιφα
Μακάμπι Χάιφα
0 - 2
20/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπερ Σεβά
4 - 1
13/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
3/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Νετάνια
1 - 3
31/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
1 - 2
17/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Τελ Αβίβ
0 - 0
14/3/2024
Φιορεντίνα
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +2.75% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες